!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MasterChef 2020

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: MasterChef 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Αυτόν τον τζορνταν μόνο εγώ θέλω να τον πλακώσω στις κλωτσιές και στις αναποδες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Έδωσαν και την κάρτα στον Ιωάννη που είναι μυστήριο τρενο. Θα γελάσουμε στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Χάρηκε ο εξώστης με το πιάτο του Τζόρνταν. Που να ήξεραν. ..

"Είμαι ικανοποιημένος με το πιάτο μου", λέει ο κακομοιρος.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Την γλίτωσε η Φωτεινή
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ρε δε μπορώ να τον ακούω τον γυαλάκια λέμε. Μπουλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Null έγραψε: 03 Μαρ 2020, 22:45 Την γλίτωσε η Φωτεινή
ΕΜΠ1 και Φωτεινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 04 Μαρ 2020, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Πόσο στημένο, της αλογας το κρέας είπαν ότι έχει αίμα, το ζαβο στέλνουν σπίτι του
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όσους είναι άσχετοι μαγειρικά και συμπαθώ τους ικανούς σεφ. Συμπαθώ Κύπριο με τατουάζ κι αφού γλιτώσαμε από τον άσχετο Ιορδάνη που έδωσε ωμό κρέας τώρα θέλω να γλιτώσουμε κι από την άσχετη Ηλιάννα.

Πώς είναι δυνατόν να είσαι στο masterchef και να σερβίρεις ωμό κρέας; Ωραία η δημοσιότητα αλλά αφού ξέρεις ότι είσαι άσχετος από μαγειρική, δεν ντράπηκες να ξεφτιλιστείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 04 Μαρ 2020, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Ο Κύπριος μαγειρικά δεν πρέπει να βλέπει κανέναν εκεί μέσα. Ίσως ούτε τους κριτές. Έχει δουλέψει και σε μισελενάτο.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 10:58 Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όσους είναι άσχετοι μαγειρικά και συμπαθώ τους ικανούς σεφ. Συμπαθώ Κύπριο με τατουάζ κι αφού γλιτώσαμε από τον άσχετο Ιορδάνη που έδωσε ωμό κρέας τώρα θέλω να γλιτώσουμε κι από την άσχετη Ηλιάννα.

Πώς είναι δυνατό να είσαι στο masterchef και να σερβίρεις ωμό κρέας; Ωραία η δημοσιότητα αλλά αφού ξέρεις ότι είσαι άσχετος από μαγειρική, δεν ντράπηκες να ξεφτιλιστείς;
Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Βάζουν άσχετους για να ταυτίζεται η κυρά Κατίνα ή η φοιτήτρια που το βλέπει και να ελπίζει ότι θα γίνει Μποτρίνι και μετά όλοι τους βρίζουν που δεν ξέρουν να κόψουν ένα κρεμμύδι.

Τώρα το ωμό κρέας πως το κατάφερε; Και λέει έχω μία αδυναμία στο κρέας. :lol:
Ακόμα και εγώ, πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το κάνω έτσι.
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Μόνο ο Διονύσης μαγειρεύει με την καρδιά του.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Belisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:13 Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Βάζουν άσχετους για να ταυτίζεται η κυρά Κατίνα ή η φοιτήτρια που το βλέπει και να ελπίζει ότι θα γίνει Μποτρίνι και μετά όλοι τους βρίζουν που δεν ξέρουν να κόψουν ένα κρεμμύδι.

Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:20 Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.
Αφού τον επέλεξαν στους 20 καλύτερους από τα 4000 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή! Να μην πάει; :lol:
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:20
Belisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:13 Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;

Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.
Πατσά με ψαλίδι θα ξέρει να κοβει .
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Εν τω μεταξύ κι ο Ιορδάνης κι η Ηλιάνα, ενώ είχανε σκατά πιάτα, νιώθανε ότι γαμήσανε και δείρανε. Αυτό δείχνει βαθιά ασχετοσύνη. Άλλο το να μη σου έχει πάει καλά και να βγάλεις ένα κακό πιάτο, κι άλλο το να μην αντιλαμβάνεσαι καν το πώς είναι ένα κακό πιάτο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”