!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Αυτόν τον τζορνταν μόνο εγώ θέλω να τον πλακώσω στις κλωτσιές και στις αναποδες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έδωσαν και την κάρτα στον Ιωάννη που είναι μυστήριο τρενο. Θα γελάσουμε στην πορεία.
Χάρηκε ο εξώστης με το πιάτο του Τζόρνταν. Που να ήξεραν. ..
"Είμαι ικανοποιημένος με το πιάτο μου", λέει ο κακομοιρος.
"Είμαι ικανοποιημένος με το πιάτο μου", λέει ο κακομοιρος.
Ρε δε μπορώ να τον ακούω τον γυαλάκια λέμε. Μπουλο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
ΕΜΠ1 και Φωτεινή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 04 Μαρ 2020, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πόσο στημένο, της αλογας το κρέας είπαν ότι έχει αίμα, το ζαβο στέλνουν σπίτι του
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όσους είναι άσχετοι μαγειρικά και συμπαθώ τους ικανούς σεφ. Συμπαθώ Κύπριο με τατουάζ κι αφού γλιτώσαμε από τον άσχετο Ιορδάνη που έδωσε ωμό κρέας τώρα θέλω να γλιτώσουμε κι από την άσχετη Ηλιάννα.
Πώς είναι δυνατόν να είσαι στο masterchef και να σερβίρεις ωμό κρέας; Ωραία η δημοσιότητα αλλά αφού ξέρεις ότι είσαι άσχετος από μαγειρική, δεν ντράπηκες να ξεφτιλιστείς;
Πώς είναι δυνατόν να είσαι στο masterchef και να σερβίρεις ωμό κρέας; Ωραία η δημοσιότητα αλλά αφού ξέρεις ότι είσαι άσχετος από μαγειρική, δεν ντράπηκες να ξεφτιλιστείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 04 Μαρ 2020, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ο Κύπριος μαγειρικά δεν πρέπει να βλέπει κανέναν εκεί μέσα. Ίσως ούτε τους κριτές. Έχει δουλέψει και σε μισελενάτο.
- Belisarius
Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 10:58 Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όσους είναι άσχετοι μαγειρικά και συμπαθώ τους ικανούς σεφ. Συμπαθώ Κύπριο με τατουάζ κι αφού γλιτώσαμε από τον άσχετο Ιορδάνη που έδωσε ωμό κρέας τώρα θέλω να γλιτώσουμε κι από την άσχετη Ηλιάννα.
Πώς είναι δυνατό να είσαι στο masterchef και να σερβίρεις ωμό κρέας; Ωραία η δημοσιότητα αλλά αφού ξέρεις ότι είσαι άσχετος από μαγειρική, δεν ντράπηκες να ξεφτιλιστείς;
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Βάζουν άσχετους για να ταυτίζεται η κυρά Κατίνα ή η φοιτήτρια που το βλέπει και να ελπίζει ότι θα γίνει Μποτρίνι και μετά όλοι τους βρίζουν που δεν ξέρουν να κόψουν ένα κρεμμύδι.
Τώρα το ωμό κρέας πως το κατάφερε; Και λέει έχω μία αδυναμία στο κρέας.
Ακόμα και εγώ, πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το κάνω έτσι.
Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.Belisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:13 Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;
Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Βάζουν άσχετους για να ταυτίζεται η κυρά Κατίνα ή η φοιτήτρια που το βλέπει και να ελπίζει ότι θα γίνει Μποτρίνι και μετά όλοι τους βρίζουν που δεν ξέρουν να κόψουν ένα κρεμμύδι.
- Belisarius
Αφού τον επέλεξαν στους 20 καλύτερους από τα 4000 άτομα που δήλωσαν συμμετοχή! Να μην πάει;Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:20 Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πατσά με ψαλίδι θα ξέρει να κοβει .Γάταρος έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:20Εντάξει έχω αποδεχθεί ότι είναι ριάλιτι κι αυτοί που τους βάζουν τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Αλλά ρε φίλε εσύ προσωπικά που δεν ξέρεις να ψήσεις ένα κομμάτι κρέας, τι σκατά πήγες να κάνεις στο masterchef; Όχι τίποτα άλλο, αλλά από σπόντα μπορεί να βρεθεί σε καμια κουζίνα και ν' αναλάβει να μαγειρέψει το γεύμα μου. Κρατήστε τους άσχετους μακριά από τις κουζίνες.Belisarius έγραψε: 04 Μαρ 2020, 11:13 Γιατί εκνευρίζεσαι με αυτούς που είναι αδύναμοι μαγειρικά και όχι με αυτούς που τους βάζουν;
Εν τω μεταξύ κι ο Ιορδάνης κι η Ηλιάνα, ενώ είχανε σκατά πιάτα, νιώθανε ότι γαμήσανε και δείρανε. Αυτό δείχνει βαθιά ασχετοσύνη. Άλλο το να μη σου έχει πάει καλά και να βγάλεις ένα κακό πιάτο, κι άλλο το να μην αντιλαμβάνεσαι καν το πώς είναι ένα κακό πιάτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις