Σημιτικός δεν ήταν αυτός;πατησιωτης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 21:19 Ο Πρέτε πήρε το όπλο του.
https://dexiextrem.blogspot.com/2019/12 ... t_899.html
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
Re: Πόλεμος η συνεκμετάλλευση;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι ηγέτες της ΕΕ απορρίπτουν το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης - «Παραβιάζει το διεθνές δίκαιο»
Το προσχέδιο της δήλωσης.
Το σύμφωνο που υπέγραψαν Λιβύη και Τουρκία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην Μεσόγειο αποτελεί μια παραβίαση του διεθνούς δικαίου, θα δηλώσουν την Πέμπτη οι Ευρωπαίοι ηγέτες, στηρίζοντας την Ελλάδα, σύμφωνα με το προσχέδιο του ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που περιήλθε στη γνώση του Reuters.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/oi- ... ohu_QfQ2zg
Ο Ερντογάν έκανε ένα λάθος που ίσως του στοιχίσει: Είπε ότι με την συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης, το Ισραήλ θα χρειάζεται την άδεια των δύο χωρών γιά να μεταφέρει το αέριό του στην Ευρώπη.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δηλαδή οι πεφωτισμένοι ινστρούκτορες της Σ.Ε.Ε συνεδρίασαν για να μας πουν ότι η συμφωνία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο. Χαίρω πολύ ρε μπούμπηδες. Η ερώτηση είναι. Και ποιος δίνει σημασία στο διεθνές δίκαιο;vantono έγραψε: 11 Δεκ 2019, 22:34Οι ηγέτες της ΕΕ απορρίπτουν το μνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης - «Παραβιάζει το διεθνές δίκαιο»
Το προσχέδιο της δήλωσης.
Το σύμφωνο που υπέγραψαν Λιβύη και Τουρκία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην Μεσόγειο αποτελεί μια παραβίαση του διεθνούς δικαίου, θα δηλώσουν την Πέμπτη οι Ευρωπαίοι ηγέτες, στηρίζοντας την Ελλάδα, σύμφωνα με το προσχέδιο του ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής που περιήλθε στη γνώση του Reuters.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/oi- ... ohu_QfQ2zg
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Συνεκμετάλλευση φυσικά και όχι επειδή σε περίπτωση πολέμου θα γίνουμε ισωμα αλλά επειδή είναι το δίκαιο. Αλλά προφανώς πρόκειται για ψευτοδίλλημα.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Ωραία καλό νέο αυτό, μπορεί να γίνει μια συμφωνία για μοιρασιά τώρα να γλιτώσουν οι λαοί από το ενδεχόμενο πολέμου;; Το θέλει κανείς πραγματικά αυτό;;Leporello έγραψε: 11 Δεκ 2019, 23:06 Ο Ερντογάν έκανε ένα λάθος που ίσως του στοιχίσει: Είπε ότι με την συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης, το Ισραήλ θα χρειάζεται την άδεια των δύο χωρών γιά να μεταφέρει το αέριό του στην Ευρώπη.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
να μοιράσεις τι ρε άνθρωπε με την τουρκία?τα κοιτάσματα που είναι ανάμεσα στην κρήτη και την αίγυπτο?και γιατι με την τουρκία και όχι την ιταλία ή την αυστραλία?the_black_planet έγραψε: 12 Δεκ 2019, 08:36 Ωραία καλό νέο αυτό, μπορεί να γίνει μια συμφωνία για μοιρασιά τώρα να γλιτώσουν οι λαοί από το ενδεχόμενο πολέμου;; Το θέλει κανείς πραγματικά αυτό;;
- Golden Age
Για το όνομα των Σκοπίων είχε αποφασίσει η κυβέρνηση να πουλήσει το όνομα της Μακεδονίας.
Εαν στα ελληνοτουρκικά αποφασίσει η κυβέρνηση να ξεπουλήσει εθνικά δίκαια, πάλι στο κυνήγι θα την πάρει ο κόσμος.
τον ρωτησες αν θελει;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2019, 15:51
Άντε πάλι με τις επαναλήψεις. Οκ, πάμε δεύτερο ή τρίτο γύρο.![]()
Ο γιος μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι, τον ρώτησα και μου είπε "σιγά μην πάω" και τότε του είπα εγώ "άκου να σου πω παλιόπαιδο θα πας θες δεν θες γιατί διαφορετικά θα στις βρέξω" και μου είπε "καλά μαμά, μη φωνάζεις, θα πάω".
Εντάξει τώρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αρα, δεν θα παει, η αν παει θα λιποτακτησει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:19Ναι, τον ρώτησα και μου είπε "σιγά μην πάω" και τότε του είπα εγώ "άκου να σου πω παλιόπαιδο θα πας θες δεν θες γιατί διαφορετικά θα στις βρέξω" και μου είπε "καλά μαμά, μη φωνάζεις, θα πάω".
Εντάξει τώρα;
μπραβο στο παιδι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Kατά τα άλλα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά μεταξύ των "αρνητής στράτευσης" και "αρνητής επιστράτευσης";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Κάτι μου λέει οτι ο πρώτος αρνείται τη στράτευση και ο δεύτερος την επιστράτευση.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:45 Kατά τα άλλα, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαφορά μεταξύ των "αρνητής στράτευσης" και "αρνητής επιστράτευσης";
Να πω ότι μου κάνει εντύπωση η άποψή σου στο συγκεκριμένο θέμα. Προφανώς καθένας θα αποφασίσει για τον εαυτό του παρά τις όποιες πιέσεις, ωστόσο δεν βλέπεις την ανάγκη παλλαϊκής συμμετοχής σε περίπτωση πολέμου;
Δηλαδή αν κάνουν απόβαση στην Λήμνο όλοι εμείς που δεν είμαστε από εκεί να αδιαφορήσουμε; Και κατ΄επέκταση γιατί να μην αδιαφορεί όποιος δεν έχει παιδιά και να πληρώνει φόρους για να έχουν σχολεία οι υπόλοιποι; Όποιος δεν είναι ανάπηρος να παρκάρει στις ειδικές θέσεις;
Θέλω να πω ότι η συμμετοχή στον πόλεμο είναι μια ακόμα κοινωνική υποχρέωση για να μπορείς να έχεις ένα κάπως λειτουργικό και ελεύθερο κράτος με τις όποιες αδυναμίες του. Και δεν είμαι από αυτούς που θα εύχονταν πόλεμο σε καμία περίπτωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 191 Απαντήσεις