ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2022, 15:30
OANNHSEA έγραψε: 25 Σεπ 2022, 15:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2022, 14:51
Η πιο εύκολη και αποδοτική λύση είναι η στείρωση και θα μπορούσε να λυθεί με δημοτικά κτηνιατρεία ή και συμβάσεις δήμων με κτηνίατρους.
Δεν είναι κάτι πολυέξοδο και θα έλυνε στο μεγαλύτερο βαθμό το πρόβλημα με τις φιλοζωϊκές.
Θα τα πληρώσεις αυτά τα χρήματα;
Ξέρεις πόσα χρήματα θέλει η στείρωση ενός σκύλου; Ξέρεις πόσα αδέσποτα υπάρχουν;;;
.
Στο δήμο μου ξέρω ότι δεν υπάρχουν. Το αν τα "καθάρισαν" μαζικά τη χ χρονική στιγμή δεν το ξέρω.
Κατά τα άλλα, δίνονται κονδύλια στους οτα για το οτιδήποτε. Στους δήμους που έχουν πρόβλημα, δεν νομίζω ότι θα ήταν τρομερή επιβάρυνση η πρόσληψη δύο κτηνίατρων και ένα ιατρείο για στειρώσεις. Δεν είναι εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς οι στειρώσεις.
Ε, αν κάποιοι τριτοκοσμικοί προτιμουν τις φόλες, το σημάδι σε ζωντανό στόχο, τα κρεμάσματα για την πλάκα τους και τις αυτοσχέδιες στειρώσεις, τί να πω;
Ανώτερο είδος είναι αυτό,να θίξω τα ιερά και όσια του;
Για ρώτα πόσο κάνει μία στείρωση - οι τιμές είναι διαφορετικές για αρσενικό και θηλυκό...
Από εκεί και πέρα σκέψου κίνηση:
Θα υπάρχει ανεξάρτητη μονάδα που θα πιάνει τα σκυλιά.
Θα τα πάει στον κτηνίατρο.
Ο κτηνίατρος θα δει εάν είναι η όχι στειρωμένα βάση του τσιπ που θα πρέπει υποχρεωτικά να εγκαταστήσει (βάλε και το κόστος αυτό...).
Θα κάνει την στείρωση.
Η ανεξάρτητη μονάδα θα τα πάει εκεί από τα πήρε.
Όλο αυτό δεν έχει κόστος ε;;;
Επιπλέον είμαστε σίγουροι ότι τα ελεύθερα ζώα δεν θα μολύνουν την πόλη χέζοντας και κατουρώντας και σχίζουμε τα καλσόν μας ότι δεν πρόκειται να είναι επιθετικά με τους ανθρώπους!!!
Δηλαδή οποιοσδήποτε θα μπορεί να πετά σκυλιά στο δρόμο, και θα πρέπει εγώ ο μαλάκας να πληρώνω κερατιάτικα για να παίζουμε ένα γελοίο παιχνίδι με το εάν είναι στειρωμένα ή όχι!!!
ΥΓ
Που στο διάαλο την βρίσκεται αυτή τη λογική; Στα πανέρια των εκπτώσεων;
.