Καλυτερα οχι και δεν εννοω λογο βιας,δεν εχει πολυ,δεν ειμαι ομως σιγουρος αν θα ειναι οκ για την ψυχοσυνθεση του να δει μια βουτια στην τρελα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Υπερκουλτουριάρης
Re: JOKER
- Sid Vicious
Eχω από τα 15 μου official και handmade από τον ίδιο τον Τζι Τζι t-shirt το οποιο φοραω ενίοτε ακόμη παρότι με είναι μικρό πιαΜαυροβασίλης έγραψε: 14 Οκτ 2019, 22:22πρέπει να σχολιάσουν σχετικότεροι εμού, πχ Dasein, Sid viciousπήζον bot έγραψε: 14 Οκτ 2019, 20:46 Μαυροβασίλης
https://twitter.com/insidestory_gr/stat ... 3225169920
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ναι κατάλαβα τι λες. Είναι έντονο. Θα το συζητήσω μαζί της γιατί θέλει να πάει με μια φίλη της. Και δεν την έχω δει κιόλας την ταινία για να ξερω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:01Καλυτερα οχι και δεν εννοω λογο βιας,δεν εχει πολυ,δεν ειμαι ομως σιγουρος αν θα ειναι οκ για την ψυχοσυνθεση του να δει μια βουτια στην τρελα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ενα ενα τα λες .
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.
-
σούπερ δημήτριος
πουλάω ένα μπουκαλάκι με τίμιες σκατούλες του τζιτζι.όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει
- Υπερκουλτουριάρης
- Sid Vicious
Εσυ το λες έτσι αλλά αν ειχες και το ανεβαζες σε κανα ebay θα παθαινες σοκσούπερ δημήτριος έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 πουλάω ένα μπουκαλάκι με τίμιες σκατούλες του τζιτζι.όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει
Αν την είχα δει θα μπορούσα να ξέρω πως να το υποστηριξω. Τώρα θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με μια μανιασμένη έφηβη που δε θα πάει ενώ η φίλη της θα πάει. Δε πειράζει θα τα ρίξω σε σαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Τι ακριβώς φοβάσαι, ότι η μικρή θα γίνει φονισσα ή ότι θα κοιμηθεί 2 ώρες αργότερα από το σοκ;Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:27Αν την είχα δει θα μπορούσα να ξέρω πως να το υποστηριξω. Τώρα θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με μια μανιασμένη έφηβη που δε θα πάει ενώ η φίλη της θα πάει. Δε πειράζει θα τα ρίξω σε σαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.![]()
- Sid Vicious
Λες μετα να γίνει η Ηarley Quinn;Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:27Αν την είχα δει θα μπορούσα να ξέρω πως να το υποστηριξω. Τώρα θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με μια μανιασμένη έφηβη που δε θα πάει ενώ η φίλη της θα πάει. Δε πειράζει θα τα ρίξω σε σαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.![]()
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Οκ. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ωστόσο. Εγώ από τα γεννοφάσκια μου έβλεπα ακατάλληλες ταινίες γιατί είχα την τύχη να έχω θείο που δούλευε στο Αθήναιον στις προβολές από όπου, από ένα μικρό τζαμάκι παρακολουθούσα αχόρταγα το mad max και το excaliber στην τρυφερή ηλικία των 10-12.Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:27Αν την είχα δει θα μπορούσα να ξέρω πως να το υποστηριξω. Τώρα θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με μια μανιασμένη έφηβη που δε θα πάει ενώ η φίλη της θα πάει. Δε πειράζει θα τα ρίξω σε σαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.![]()
Δεν είναι όλες οι ταινίες για όλους. Βάλε εμένα να δω τρομου θα κάνω δύο μήνες να κοιμηθώ μόνη μου. Το εννοω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:28Τι ακριβώς φοβάσαι, ότι η μικρή θα γίνει φονισσα ή ότι θα κοιμηθεί 2 ώρες αργότερα από το σοκ;Naida έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:27Αν την είχα δει θα μπορούσα να ξέρω πως να το υποστηριξω. Τώρα θα πρέπει να τα βγάλω πέρα με μια μανιασμένη έφηβη που δε θα πάει ενώ η φίλη της θα πάει. Δε πειράζει θα τα ρίξω σε σαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:21 Η ταινία είναι ακατάλληλη παίδες. Δεν είναι για 15 χρονα.![]()
Επειδή δεν την έχω δει δεν ξέρω αν είναι κάτι έντονο. Αφού μου λένε ότι έχει διάφορες "εντάσεις" γιατί να την δει;
Κάτω των 15 για την ακρίβεια.Νon4me έγραψε: 19 Οκτ 2019, 17:29 Για 15χρονο σίγουρα δε θα τη συνιστούσα και γω . Και δεν ειναι η βια μονο οπως προειπαν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo