!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Και γέμισμα με αλουμινοκόλληση μπορεί να κάνει αν το χαλάσει και άνοιγμα καινούργιου σπειρώματος.
Αλλά εγώ λέω ότι θα τα καταφέρει!
Αλλά εγώ λέω ότι θα τα καταφέρει!
the end
αν ειναι σιδερο σε σιδερο, τα γαμας ολα, κοκκινιζουν, και βγαινουν. με ανομοιομορφα μεταλλα, προσπαθεις να ζεστανεις μονο το ενα, εναλλαξ μια το μεσα μια το εξω, και να παγωσεις μονο το ενα, αποτομα. ιδανικα ζεσταινεις το εξω ενω παγωνεις το μεσα, αλλα οι οποιεσδηποτε εναλλαγες ζεστου-κρυου βοηθανε.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 14:45 εντωμεταξύ όταν λέμε ζεσταίνουμε τις βίδες, εννοούμε όλη την περιοχή για να μπει λάδι μέσα όταν κρυώσει ανομοιόμορφα, έτσι;
αλλιώς προφανώς ζεστή βίδα βγαίνει πιο δύσκολα από κρύα![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
καλή τύχη φίλε δε νομίζω να υπάρχει απόλυτη λύση, υπομονή και προσεκτικά.
Στο παξιμάδι που κόλλησες με tig έμπαινε σταυρός αυτοκινήτου; Αν μπει αυτός και τον πλακώσεις στις καρπαζιές με μια βαριά;
Στο παξιμάδι που κόλλησες με tig έμπαινε σταυρός αυτοκινήτου; Αν μπει αυτός και τον πλακώσεις στις καρπαζιές με μια βαριά;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Σωληνωτό εξάγωνο βαρέως τύπου βάζεις, το χτυπάς με το σφυρί και συγχρόνως το στρίβεις.Chilloutbuddy έγραψε: 26 Μάιος 2018, 15:11 Στο παξιμάδι που κόλλησες με tig έμπαινε σταυρός αυτοκινήτου; Αν μπει αυτός και τον πλακώσεις στις καρπαζιές με μια βαριά;

Λέω να φωνάξεις τον hulk.
Παιδιά με το μαλακό πρώτα... υπάρχουν τρόποι!
Παιδιά με το μαλακό πρώτα... υπάρχουν τρόποι!
the end
Δεν είχα τι να κάνω αυτές τις μέρες γιατί περιμένω να έρθει ο απορροφητήρας και είπα να φτιάξω ένα κάδο για την αυλή, για τα φύλλα, από παλιές τάβλες κρεβατιού.

the end
Μόνο εμφάνιση είναι. Είναι βαρύς και δύσκολος στο άδειασμα. 
Brutal,primitiv και πολύ όμορφο!
Προσεγμένη δουλειά δείχνει κι ας την παρουσιάζεις σαν "προχειροδουλειά βαρεμάρας".
Προσεγμένη δουλειά δείχνει κι ας την παρουσιάζεις σαν "προχειροδουλειά βαρεμάρας".
συμφωνώ. ωραίος αλλά κακός. με μία μικρή αλλαγή τον κάνεις φοβερό.
Φτιάξτου ένα δακτυλίδι να περνάς την σακούλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 26 Μάιος 2018, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσε τον μηχανικό να λέει.Με μιά σακούλα κήπου μέσα είσαι full extra στην διαχείριση.
Θα βάλω σακούλα μέσα. Θέλω να τον περάσω άλλο ένα χέρι με συντηρητικό χρώμα γιατί θα βρέχεται.
Είπα δεν είχα τι να κάνω... αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία στη δουλειά γιατί οι τάβλες ήταν πομπέ και θεόστραβες ακόμα και στο μήκος. Ήθελαν να τις πλανιάρω αλλά βαρέθηκα, πολύ πριονίδι. Μου αρέσει όμως και έτσι όπως βγήκε.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:15 Brutal,primitiv και πολύ όμορφο!
the end
έχεις τέλεια πατούρα, φτιάξε ένα περιμετρικό πηχάκι όσο είναι η εσωτερική πατούρα σου, και βάζε την σακούλα εκεί.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:18 Άσε τον μηχανικό να λέει.Με μιά σακούλα κήπου μέσα είσαι full extra στην διαχείριση.
θα ειναι τέλειο, λες και το έχεις υπολογίσει ειναι.
θα σου δείξω σε λίγο τους δικούς μου.
Γιαυτό τον λόγο άφησα την πατούρα... βάλε φώτο να πάρω ιδέες. Σκεφτόμουν λυγισμένη μπετόβεργα... έχω και ηλεκτοκόλληση για τα αυτιά.enaon έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:20έχεις τέλεια πατούρα, φτιάξε ένα περιμετρικό πηχάκι όσο είναι η εσωτερική πατούρα σου, και βάζε την σακούλα εκεί.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:18 Άσε τον μηχανικό να λέει.Με μιά σακούλα κήπου μέσα είσαι full extra στην διαχείριση.
θα ειναι τέλειο, λες και το έχεις υπολογίσει ειναι.
θα σου δείξω σε λίγο τους δικούς μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 26 Μάιος 2018, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Μιά παρατήρηση μόνο.
Οι πέντε βίδες σε σανιδάκια,πόσο; 12-14 mm χ 5-7cm,δεν προσθέτουν τίποτα στην στιβαρότητα της κατασκευής.Το αντίθετο μάλιστα.
Είναι η γνωστή Ιαπωνική τεχνική "σουτοκανωσουρωτήρι" που απλά αδυνατίζει το ξύλο και δεν προσφέρει τίποτα.
Οι πέντε βίδες σε σανιδάκια,πόσο; 12-14 mm χ 5-7cm,δεν προσθέτουν τίποτα στην στιβαρότητα της κατασκευής.Το αντίθετο μάλιστα.
Είναι η γνωστή Ιαπωνική τεχνική "σουτοκανωσουρωτήρι" που απλά αδυνατίζει το ξύλο και δεν προσφέρει τίποτα.
Για το καπάκι λες ε; Θα βρω την στίριξη της σακούλας πρώτα και θα κόψω καλύτερα ξύλα και πιο μεγάλα για από κάτω, ίσως βάλω και ενίσχυση απ'έξω, θα δείξει. Οι τάβλες έχουν πάχος 2cmwaldorf έγραψε: 26 Μάιος 2018, 19:25 Μιά παρατήρηση μόνο.
the end