!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?
ελα μωρέ που ξεθαψανε νήμα του Διαδόχου ... χόρτασε το τομάρι του βροχή και δουλεια στη Γερμανία η λευκότητα των Ελλήνων τον πειραξε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Από πού συμπεραίνεις ότι δεν με θεωρούν λευκό ή γενικά τους Έλληνες; Ανοίξαμε πάλι το κουτάκι με τις μαλακίες;Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:55 Και δεν μου λεςμου οι αγγοσάξωνες γιατί δεν σε θεωρούν λευκό; Νομίζεις ότι είναι ροζουλί η φάτσα σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φυλετικές παπαριές που δεν στηρίζονται πουθενά. Αν δεν ήξερες ότι η φάτσα αυτή είναι η φωτογραφία μου, η πιθανότητα να πετύχεις από ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι, θα ήταν μία στις 50, δηλαδή όσες οι χώρες της Ευρώπης.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:52 μαλλον λευκοι ανατολιτες ή λευκοι "αλλο", το κεφαλι στο αβαταρ σου δυσκολα πειθει για καυκασιο λευκο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
Και ποια ειναι η ριζα που θελουν να ξεριζωσουν; αυτη της νοσταλγιας της γλυκιας ζωης του δουλοκτητικου Νοτου που εχασε μεν μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζεται; Αυτη της μυθικης, ηρωικης αποθεωσης των Μεγαλων Ανδρων/Πατερων του Εθνους; Αυτη της Κατακτησης της Δυσης, του Manifest Destiny και της εξοντωσης των ιθαγενων;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:32Η μοναδική δυνατή ταυτότητα όταν δεν γουστάρεις να γυρίσεις στις ρίζες που επικαλείσαι πριν τη φυτεία στο νότο αλλά θεωρείς το ξερίζωμα των υπόλοιπων ριζών ως το μόνον τρόπο ανάδειξης της πολιτισμικής ταυτότητας σου.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:18η μοναδικη δυνατη ταυτοτητα οταν οι ριζες σου φτανουν μονο μεχρι μια φυτεια στο νοτο και οταν η κοινη αμερικανικη ταυτοτητα ποτε δεν σου αναγνωριστηκε πληρως.
Έχει και μίζερες εκδοχές η υποστήριξη της ταυτότητας.
Ειναι οντως μιζερο να χτιζεις μια ταυτοτητα πανω σε εξωραισμενα παραμυθια οπου καμια λευκανση δεν μπορει να κρυψει τη βρωμια της ιστορικης αληθειας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
απο οποιαδηποτε χωρα θα μπορουσε να ειναι, δεν μιλαμε γι αυτο ομωςhellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:02Φυλετικές παπαριές που δεν στηρίζονται πουθενά. Αν δεν ήξερες ότι η φάτσα αυτή είναι η φωτογραφία μου, η πιθανότητα να πετύχεις από ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι, θα ήταν μία στις 50, δηλαδή όσες οι χώρες της Ευρώπης.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:52 μαλλον λευκοι ανατολιτες ή λευκοι "αλλο", το κεφαλι στο αβαταρ σου δυσκολα πειθει για καυκασιο λευκο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ο παπάρας ο διάδοχος για αυτό ανέβασε το νήμα...για να κάνει τον ξύπνιο σε συμπατριώτες του που μαυρίζουμε στη θάλασσα ενώ αυτός παίρνει αγχολυτικα στην βροχερή ξενιτια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δηλαδή, μπορούν να σε περάσουν και για Αζέρο ή Τούρκο ή Κύπριο ή Καζακστανό ή Αρμένιο ή Γεωργιανό;hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:02Φυλετικές παπαριές που δεν στηρίζονται πουθενά. Αν δεν ήξερες ότι η φάτσα αυτή είναι η φωτογραφία μου, η πιθανότητα να πετύχεις από ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι, θα ήταν μία στις 50, δηλαδή όσες οι χώρες της Ευρώπης.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:52 μαλλον λευκοι ανατολιτες ή λευκοι "αλλο", το κεφαλι στο αβαταρ σου δυσκολα πειθει για καυκασιο λευκο.
- hellegennes
Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
Άλλωστε εσύ στο τεστ που έκανα σ' αυτό το νήμα απέτυχες οικτρά να αναγνωρίζεις την καταγωγή ατόμων από ένα πολύ περιορισμένο δείγμα, εντελώς τυχαίων καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Άλλωστε εσύ στο τεστ που έκανα σ' αυτό το νήμα απέτυχες οικτρά να αναγνωρίζεις την καταγωγή ατόμων από ένα πολύ περιορισμένο δείγμα, εντελώς τυχαίων καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτοί που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν οι Ιταλοί από τους Ισπανούς και τους Έλληνες.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
- John Brown Gun Club
αυτο λεμε, η λευκοτητα δεν ειναι ουσιαστικο χαρακτηριστικο της ευραπαικης ταυτοτητας. Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στόχος των παλαβων δεν είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίοι προτεστάντες αλλά όλοι οι ευρωπαικής καταγωγής Αμερικανοί.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34αυτο λεμε, η λευκοτητα δεν ειναι ουσιαστικο χαρακτηριστικο της ευραπαικης ταυτοτητας. Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
https://www.breitbart.com/politics/2020 ... ic-church/
Οι προτεστάντες δεν έχουν αγάλματα ούτε εικόνες και τα θεωρούν προσβλητικά.Μάλιστα κάποτε η Κου Κλουξ Κλαν δεν έβλεπε με καλό μάτι ούτε τους καθολικούς.Αυτό όμως δεν κάνει τους σημερινούς τραμπούκους να αφήνουν απέξω τους καθολικούς.
δλδ τώρα με τον χέλη ξύνετε το κεφάλι σας,παίζει να είναι νιγηριανός κινέζος αβορίγινας ή ινδιάνος ξερωγώ
- hellegennes
Επειδή το λες εσύ ή έχεις κάποια πρόχειρη έρευνα;John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34 Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.
Σε προηγούμενη σελίδα έψαξα στους τοπ Σουηδούς ηθοποιούς να βρω κανέναν ξανθό, αλλά χωρίς καμμιά τύχη.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γερμανούς. Ίσως οι ξανθοί να μην γίνονται ηθοποιοί γιατί οι παραγωγοί είναι αντιξανθιστές;
Ίσως ο σημαντικότερος Γερμανός ηθοποιός όλων των εποχών:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
και που ξερεις πως δεν το εκανε η Κου Κλουξ Κλαν;πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:45Στόχος των παλαβων δεν είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίοι προτεστάντες αλλά όλοι οι ευρωπαικής καταγωγής Αμερικανοί.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34αυτο λεμε, η λευκοτητα δεν ειναι ουσιαστικο χαρακτηριστικο της ευραπαικης ταυτοτητας. Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
https://www.breitbart.com/politics/2020 ... ic-church/
Οι προτεστάντες δεν έχουν αγάλματα ούτε εικόνες και τα θεωρούν προσβλητικά.Μάλιστα κάποτε η Κου Κλουξ Κλαν δεν έβλεπε με καλό μάτι ούτε τους καθολικούς.Αυτό όμως δεν κάνει τους σημερινούς τραμπούκους να αφήνουν απέξω τους καθολικούς.
- hellegennes
Ναι, ούτε από τους Βρετανούς, γιατί έβγαλες Έλληνες δύο Βρετανούς, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κι έναν Πορτογάλο. Σε δείγμα 12 ατόμων.Bipsco έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:31Αυτοί που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν οι Ιταλοί από τους Ισπανούς και τους Έλληνες.hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση