!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Νοιώθω λευκός Ευρωπαίος

Ναι
70
69%
Οχι
31
31%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Νιωθετε λευκοι ευρωπαιοι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ελα μωρέ που ξεθαψανε νήμα του Διαδόχου ... χόρτασε το τομάρι του βροχή και δουλεια στη Γερμανία η λευκότητα των Ελλήνων τον πειραξε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Antigeist έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:55 Και δεν μου λες 🐦 μου οι αγγοσάξωνες γιατί δεν σε θεωρούν λευκό; Νομίζεις ότι είναι ροζουλί η φάτσα σου;
Από πού συμπεραίνεις ότι δεν με θεωρούν λευκό ή γενικά τους Έλληνες; Ανοίξαμε πάλι το κουτάκι με τις μαλακίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:52 μαλλον λευκοι ανατολιτες ή λευκοι "αλλο", το κεφαλι στο αβαταρ σου δυσκολα πειθει για καυκασιο λευκο.
Φυλετικές παπαριές που δεν στηρίζονται πουθενά. Αν δεν ήξερες ότι η φάτσα αυτή είναι η φωτογραφία μου, η πιθανότητα να πετύχεις από ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι, θα ήταν μία στις 50, δηλαδή όσες οι χώρες της Ευρώπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:32
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 17:14

Η μαυρότητα τι είναι;
η μοναδικη δυνατη ταυτοτητα οταν οι ριζες σου φτανουν μονο μεχρι μια φυτεια στο νοτο και οταν η κοινη αμερικανικη ταυτοτητα ποτε δεν σου αναγνωριστηκε πληρως.
Η μοναδική δυνατή ταυτότητα όταν δεν γουστάρεις να γυρίσεις στις ρίζες που επικαλείσαι πριν τη φυτεία στο νότο αλλά θεωρείς το ξερίζωμα των υπόλοιπων ριζών ως το μόνον τρόπο ανάδειξης της πολιτισμικής ταυτότητας σου.

Έχει και μίζερες εκδοχές η υποστήριξη της ταυτότητας.
Και ποια ειναι η ριζα που θελουν να ξεριζωσουν; αυτη της νοσταλγιας της γλυκιας ζωης του δουλοκτητικου Νοτου που εχασε μεν μια μαχη αλλα ο πολεμος συνεχιζεται; Αυτη της μυθικης, ηρωικης αποθεωσης των Μεγαλων Ανδρων/Πατερων του Εθνους; Αυτη της Κατακτησης της Δυσης, του Manifest Destiny και της εξοντωσης των ιθαγενων;

Ειναι οντως μιζερο να χτιζεις μια ταυτοτητα πανω σε εξωραισμενα παραμυθια οπου καμια λευκανση δεν μπορει να κρυψει τη βρωμια της ιστορικης αληθειας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:02
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 15:52 μαλλον λευκοι ανατολιτες ή λευκοι "αλλο", το κεφαλι στο αβαταρ σου δυσκολα πειθει για καυκασιο λευκο.
Φυλετικές παπαριές που δεν στηρίζονται πουθενά. Αν δεν ήξερες ότι η φάτσα αυτή είναι η φωτογραφία μου, η πιθανότητα να πετύχεις από ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι, θα ήταν μία στις 50, δηλαδή όσες οι χώρες της Ευρώπης.
απο οποιαδηποτε χωρα θα μπορουσε να ειναι, δεν μιλαμε γι αυτο ομως
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ο παπάρας ο διάδοχος για αυτό ανέβασε το νήμα...για να κάνει τον ξύπνιο σε συμπατριώτες του που μαυρίζουμε στη θάλασσα ενώ αυτός παίρνει αγχολυτικα στην βροχερή ξενιτια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:02
Δηλαδή, μπορούν να σε περάσουν και για Αζέρο ή Τούρκο ή Κύπριο ή Καζακστανό ή Αρμένιο ή Γεωργιανό;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.

Άλλωστε εσύ στο τεστ που έκανα σ' αυτό το νήμα απέτυχες οικτρά να αναγνωρίζεις την καταγωγή ατόμων από ένα πολύ περιορισμένο δείγμα, εντελώς τυχαίων καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.

Άλλωστε εσύ στο τεστ που έκανα σ' αυτό το νήμα απέτυχες οικτρά να αναγνωρίζεις την καταγωγή ατόμων από ένα πολύ περιορισμένο δείγμα, εντελώς τυχαίων καθηγητών του ίδιου πανεπιστημίου.
Αυτοί που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν οι Ιταλοί από τους Ισπανούς και τους Έλληνες.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:26 Το ίδιο εύκολα με Σουηδό, Βρετανό, Ιταλό, Γάλλο, Γερμανό, Ολλανδό και Κροάτη.

αυτο λεμε, η λευκοτητα δεν ειναι ουσιαστικο χαρακτηριστικο της ευραπαικης ταυτοτητας. Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34

αυτο λεμε, η λευκοτητα δεν ειναι ουσιαστικο χαρακτηριστικο της ευραπαικης ταυτοτητας. Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.
Στόχος των παλαβων δεν είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίοι προτεστάντες αλλά όλοι οι ευρωπαικής καταγωγής Αμερικανοί.

https://www.breitbart.com/politics/2020 ... ic-church/

Οι προτεστάντες δεν έχουν αγάλματα ούτε εικόνες και τα θεωρούν προσβλητικά.Μάλιστα κάποτε η Κου Κλουξ Κλαν δεν έβλεπε με καλό μάτι ούτε τους καθολικούς.Αυτό όμως δεν κάνει τους σημερινούς τραμπούκους να αφήνουν απέξω τους καθολικούς.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

δλδ τώρα με τον χέλη ξύνετε το κεφάλι σας,παίζει να είναι νιγηριανός κινέζος αβορίγινας ή ινδιάνος ξερωγώ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34 Για ΣουηδοΑμερικανος ομως δεν περνας, ουτε για wasp.
Επειδή το λες εσύ ή έχεις κάποια πρόχειρη έρευνα;

Σε προηγούμενη σελίδα έψαξα στους τοπ Σουηδούς ηθοποιούς να βρω κανέναν ξανθό, αλλά χωρίς καμμιά τύχη.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γερμανούς. Ίσως οι ξανθοί να μην γίνονται ηθοποιοί γιατί οι παραγωγοί είναι αντιξανθιστές;

Ίσως ο σημαντικότερος Γερμανός ηθοποιός όλων των εποχών:

Εικόνα
Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:45
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:34

Στόχος των παλαβων δεν είναι μόνο οι Βορειοευρωπαίοι προτεστάντες αλλά όλοι οι ευρωπαικής καταγωγής Αμερικανοί.

https://www.breitbart.com/politics/2020 ... ic-church/

Οι προτεστάντες δεν έχουν αγάλματα ούτε εικόνες και τα θεωρούν προσβλητικά.Μάλιστα κάποτε η Κου Κλουξ Κλαν δεν έβλεπε με καλό μάτι ούτε τους καθολικούς.Αυτό όμως δεν κάνει τους σημερινούς τραμπούκους να αφήνουν απέξω τους καθολικούς.
και που ξερεις πως δεν το εκανε η Κου Κλουξ Κλαν;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bipsco έγραψε: 16 Ιούλ 2020, 18:31

Αυτοί που δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ήταν οι Ιταλοί από τους Ισπανούς και τους Έλληνες.
Ναι, ούτε από τους Βρετανούς, γιατί έβγαλες Έλληνες δύο Βρετανούς, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κι έναν Πορτογάλο. Σε δείγμα 12 ατόμων. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”