The Rebel έγραψε: 27 Ιουν 2020, 20:07
Λίγες μέρες πριν αποβιώσει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ενώ ήταν ετοιμοθάνατος τον φιλούσε ακόμη αστυνομική δύναμη
Αυτό είναι σίγουρο.
The Rebel έγραψε: 27 Ιουν 2020, 20:07
Λίγες μέρες πριν αποβιώσει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στο Λαϊκό Νοσοκομείο και ενώ ήταν ετοιμοθάνατος τον φιλούσε ακόμη αστυνομική δύναμη
Ναι, γιατί όπως ξέρουμε τον Μάρτη του 67, είχε τεράστιο θέμα η Ευρώπη με προσφυγικά ρεύματα, και η Ελλάδα τεράστια χρέη, και πολύ υψηλη ανεργία.
Κατάλαβαμε, νέοδημοκράτης κι εσύ. Απλά σέβεσαι τη λαικη βάση του κόμματος.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τη νδ. Η ΝΔ ουδέποτε υπήρξε κόμμα της ακροδεξιάςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:28Κατάλαβαμε, νέοδημοκράτης κι εσύ. Απλά σέβεσαι τη λαικη βάση του κόμματος.
Καλά μας επεισες.ο πατέρας μου ήταν 40 χρόνια νέοδημοκράτης και χουντικός.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:31Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τη νδ. Η ΝΔ ουδέποτε υπήρξε κόμμα της ακροδεξιάςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:28Κατάλαβαμε, νέοδημοκράτης κι εσύ. Απλά σέβεσαι τη λαικη βάση του κόμματος.
Και εσύ πως βγήκες αντιεξουσιαστής;; Εγώ είμαι πιο συνειδητοποιημένος οπαδός της επανάστασης από τον πατέρα σου. Εμένα ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:32Καλά μας επεισες.ο πατέρας μου ήταν 40 χρόνια νέοδημοκράτης και χουντικός.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:31Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τη νδ. Η ΝΔ ουδέποτε υπήρξε κόμμα της ακροδεξιάςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:28
Κατάλαβαμε, νέοδημοκράτης κι εσύ. Απλά σέβεσαι τη λαικη βάση του κόμματος.
Γιατί εσένα τα παιδιά στου βγήκαν χουντακια; ο μανωλακος δεν ήταν χουντικός; ο Καρατζαφέρης; η χουντα είναι βαθιά στη λαϊκή βάση της ΝΔ, που τώρα λόγω σύριζα επανασυσπειρωθηκε άλλωστε. Τώρα λόγω εξουσίας και πτώσης του σύριζα, μπορεί να έχει πάλι διαλυτικες τάσεις.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:36Και εσύ πως βγήκες αντιεξουσιαστής;; Εγώ είμαι πιο συνειδητοποιημένος οπαδός της επανάστασης από τον πατέρα σου. Εμένα ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:32Καλά μας επεισες.ο πατέρας μου ήταν 40 χρόνια νέοδημοκράτης και χουντικός.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:31
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τη νδ. Η ΝΔ ουδέποτε υπήρξε κόμμα της ακροδεξιάς
Υπήρξα ψηφοφόρος του Καρατζαφέρη για κάποια χρόνια. Μόλις όμως έφυγε από τη ΝΔ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:39Γιατί εσένα τα παιδιά στου βγήκαν χουντακια; ο μανωλακος δεν ήταν χουντικός; ο Καρατζαφέρης; η χουντα είναι βαθιά στη λαϊκή βάση της ΝΔ, που τώρα λόγω σύριζα επανασυσπειρωθηκε άλλωστε. Τώρα λόγω εξουσίας και πτώσης του σύριζα, μπορεί να έχει πάλι διαλυτικες τάσεις.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:36Και εσύ πως βγήκες αντιεξουσιαστής;; Εγώ είμαι πιο συνειδητοποιημένος οπαδός της επανάστασης από τον πατέρα σου. Εμένα ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:32
Καλά μας επεισες.ο πατέρας μου ήταν 40 χρόνια νέοδημοκράτης και χουντικός.
FIXEDAprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:36Και εσύ πως βγήκες αντιεξουσιαστής;; Εγώ είμαι πιο συνειδητοποιημένος οπαδός της επανάστασης ΧΟΥΝΤΑΣ από τον πατέρα σου. Εμένα ο πατέρας μου ήταν στη χωροφυλακήΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:32Καλά μας επεισες.ο πατέρας μου ήταν 40 χρόνια νέοδημοκράτης και χουντικός.Aprilianos έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 16:31
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ τη νδ. Η ΝΔ ουδέποτε υπήρξε κόμμα της ακροδεξιάς
Nandros έγραψε: 02 Ιούλ 2020, 15:44Αντιγράφω από εδώ: app.php/rules
Κανόνες Συμμετοχής Δ. Συζήτησης
1. Διάδοση Ιδεών
Εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι κάτωθι ιδεολογίες / απόψεις, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στο Phorum.com.gr:
i. Δημοσιεύσεις που υιοθετούν ή δικαιολογούν ή ενστερνίζονται ή επικροτούν ή εξυμνούν την καταπάτηση των δημοκρατικών αρχών και την καταστρατήγηση της ισονομίας των πολιτών.
Ως γνωστόν η χούντα των καταδικασμένων σε θάνατο για εσχάτη προδοσία πραξικοπηματιών καταπάτησε τις δημοκρατικές αρχές και καταστρατήγησε την ισονομία των πολιτών.
Εξόρισε, φυλάκισε, σκότωσε, βασάνισε, κλπ θεάρεστα.
Γιατί αυτό το νήμα εξακολουθεί να υπάρχει από πέρυσι;
Γιατί υπάρχουν ακόμα μέλη χουντολάτρες και δεν έχουν περμαμπαναριστεί;
Spiros252
.

Άστον να πήζει. Τα νεύρα του για το νήμα, η δική μας ευχαρίστηση
Aprilianos έγραψε: 03 Ιούλ 2020, 09:29Άστον να πήζει. Τα νεύρα του για το νήμα, η δική μας ευχαρίστηση