omg kai 3 lol έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:45
Φαλ, εξω, Ραιτ δεν δηλωθηκε για το πρωταθλημα και θα παιξει με τον Ησαια που παιρνει ποδι το καλοκαιρι
Ήδη, στην έναρξη των play off ο Ολυμπιακός «έκοψε» τον Μόουζες Ράιτ, για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός ήταν ήδη οι Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:50
Όλο το απόγευμα πας γυρεύοντας και ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Αν συνεχίσεις, θα συνεχίσω.
εγω δεν βλεπω κατι απο τον Ερμη, κύριος ειναι όπως πάντα. Μηπως εισαι ορφανό πατρός και σε γάμησε ο Γιαννακόπουλος, εχεις την μυγα δηλαδή και παρεξήγησες;
Ναι.
Ξέρεις, μπορεί και να προσβαλλόμουν αν δεν ήσουν ένα αδιάφορο τρολλοσκουπίδι στο οποίο δεν έχω απευθύνει τον λόγο ούτε μια φορά, και που εσχάτως ψαρεύει αντιδράσεις στα αθλητικά για να διασκεδάσει την μοίρα του.
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 05:36
Αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται με αυτό το ρυθμό, δεδομένου ότι σε 1 μήνα επιστρέφουν Χουάντσο και Παπαπέτρου, ποντάρω εύκολα στο 7ο. 10 νέοι παίχτες που είναι 2 μήνες μαζί, και στον 2ο μήνα είναι ήδη άλλη ομάδα σε σχέση με τον 1ο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 18 Νοέμ 2023, 05:36
Αν η ομάδα συνεχίσει να βελτιώνεται με αυτό το ρυθμό, δεδομένου ότι σε 1 μήνα επιστρέφουν Χουάντσο και Παπαπέτρου, ποντάρω εύκολα στο 7ο. 10 νέοι παίχτες που είναι 2 μήνες μαζί, και στον 2ο μήνα είναι ήδη άλλη ομάδα σε σχέση με τον 1ο.
Εσυ, δηλαδη ειδες μπασκετ εφαμμιλο της Ρεαλ χθες...
Μην καλλιεργειτε προσδοκιες μαγκες μου. Την Βιρτους κερδισατε, δηλαδη 2 παικτες στο συνολο.
Αυτό δεν προκύπτει από αυτά που γράφω. Αυτό που προκύπτει είναι πως σε 3-4 μήνες θα παίζει μπάσκετ επιπέδου Ρεάλ.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:50
Όλο το απόγευμα πας γυρεύοντας και ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Αν συνεχίσεις, θα συνεχίσω.
εγω δεν βλεπω κατι απο τον Ερμη, κύριος ειναι όπως πάντα. Μηπως εισαι ορφανό πατρός και σε γάμησε ο Γιαννακόπουλος, εχεις την μυγα δηλαδή και παρεξήγησες;
Ναι.
Ξέρεις, μπορεί και να προσβαλλόμουν αν δεν ήσουν ένα αδιάφορο τρολλοσκουπίδι στο οποίο δεν έχω απευθύνει τον λόγο ούτε μια φορά, και που εσχάτως ψαρεύει αντιδράσεις στα αθλητικά για να διασκεδάσει την μοίρα του.
Πήγαινε πλύνε τα δόντια σου επ’ ευκαιρία.
δηλαδή αλήθεια κατάλαβες να θελω σε προσβάλω ε;
Εννουσα οτι και εσυ και οΕρμης εισαστε καφροι, δεν υπάρχει διαφορα, εκτός βεβαια απο την πραγματικότητα που λεει οτι ο πανα νικησε και εσύ κλαιγεσαι σαν μαλάκας, εσύ προκαλείς τωρα και διαβάζουμε σαχλαμάρες.
Στο ποδοσφαιρο καθεται και τις τρωει σαν αντρας,το μπασκετ βγαζει τον χειροτερο του εαυτο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μαδουραίος έγραψε: 25 Νοέμ 2023, 13:52
Οι γαύροι παίρνουν παίκτες που αγωνίζονται στην τελευταία θέση αυτών που κουνάνε τις πετσέτες και πανηγυρίσουν οι άσχετοι
Κάναν vs Ναν. Tι έκανε αυτος που αγωνιζεται στην τελευταια θεση αυτων που κουνανε τις πετσετες και τι ο ακριβοπληρωμενος σταρ σας
Πόσο ζηλεύετε, πόσο; Που ακόμα και ο προπονητης της Ζαλγκιρις μετά το ματς ειπε πως είμαστε καλυτεροι απο εσας;
Πολυ ρε φιλε, πολυ!