Κάτι δε μου κολλάει εδώ.
Το mg4xpower έχει στα χαρτιά 0-100 σε 3.8 ενώ το datsun GTR σε 2.9.
Εδώ στο βίντεο δε φαίνεται. Η τα χαρτιά λένε ψέμματα η οι οδηγοί του βιδεο
Είναι από τα πρώτα gtr που είχαν 480 ps.
Αν δεν με απατα η μνήμη μου ήταν γύρω στα 3,5 sec στο 0-100.
Αλλά όπως και να 'χει,το ότι το κινέζικο μπρίκι μπορεί να είναι πιο γρήγορο στο 400αρι δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο αμάξι.
Σαφέστατα απλά εξετάζουμε μόνο τα του βιδεο.
Και το 3.5 να είναι πάλι δε στέκει όταν στα χαρτιά το mg δίνει 3.8.
Η τα χαρτιά λένε ψέματα ή το βίντεο. Και επειδή εμπιστεύομαι περισσότερο τα επίσημα νούμερα των εταιρειών, πιστεύω πως το βίντεο παίζει να είναι αντίστοιχο του άλλου που έβαζε εκείνο το βλήμα που ένα χιουνται τα "έριχνε" στη γτ3
Εκτός του MG,τα άλλα είναι μεταχειρισμένα.
Δηλαδή δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κινητηρας,ο συμπλέκτης,το κιβώτιο κλπ.
Καίρια δηλαδή σημεία για την απόδοση στο 400αρι.
Οπότε σίγουρα το τεστ δεν το λες και φουλ αντικειμενικό.
sharp έγραψε: 26 Αύγ 2023, 00:06
Αν το κράτος άφηνε τα ηλεκτρικά στη μοίρα τους κανείς δεν θα αγόραζε, δεν υπάρχει ούτε ένα πλεονέκτημα για τον χρήστη, αντιθέτως πολλά μειονεκτήματα
ο πατερας μου πηρε ηλεκτρικο σκουτερ πριν το 1995, με μπαταριες μολυβδου. επειδη ειχε πλεονεκτηματα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
sharp έγραψε: 26 Αύγ 2023, 00:06
Αν το κράτος άφηνε τα ηλεκτρικά στη μοίρα τους κανείς δεν θα αγόραζε, δεν υπάρχει ούτε ένα πλεονέκτημα για τον χρήστη, αντιθέτως πολλά μειονεκτήματα
ο πατερας μου πηρε ηλεκτρικο σκουτερ πριν το 1995, με μπαταριες μολυβδου. επειδη ειχε πλεονεκτηματα.
sharp έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:08
Τα ηλ. αυτοκίνητα ακόμη δεν έχουν.
Σταμάτα να τρολάρεις, Κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνω προσπέραση, θα ήθελα να έχω ηλεκτρικό. Είδα το χάρο με τα μάτια μου πριν λίγες μέρες γιατί ο χαζός που πήγαινε αργά μπροστά πάτησε γκάζι μόλις βρέθηκα δίπλα του.
Επίσης δεν μπορεί να μην έχεις βρεθεί ποτέ πίσω από κακοσυντηρημένο που ντουμανιάζει.
ε καλα η προσπεραση οταν εχουν ολοι ηλεκτρικά παλι προβλημα θα ειναι, θα παταει γκαζι η ηλεκτρική νταλικα της τεσλα στην ανηφόρα και δεν την περνάει φεραρι.
enaon έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:24
ε καλα η προσπεραση οταν εχουν ολοι ηλεκτρικά παλι προβλημα θα ειναι, θα παταει γκαζι η ηλεκτρική νταλικα της τεσλα στην ανηφόρα και δεν την περνάει φεραρι.
enaon έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:15
ναι κανενα δεν εχουν, το μελλον ειναι το ντιζελ. Τρολάρεις ή απλα εχεις γεράσει τόσο που στην σπάει το σύμπαν;
Οπότε έχεις ήδη αγοράσει ηλεκτρικό ή γουστάρεις να μειονεκτείς από μαζοχισμό;
Έλα τώρα. Μπορείς καλύτερα. Θα έλεγες στους πατεράδες ή τους παππούδες μας ότι το ABS και οι αερόσακοι δεν είναι το μέλλον επειδή πριν 30 χρόνια δεν είχαν τα χρήματα να αγοράσουν τα λίγα πανάκριβα αυτοκίνητα που τα διέθεταν;
sharp έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:08
Τα ηλ. αυτοκίνητα ακόμη δεν έχουν.
Σταμάτα να τρολάρεις, Κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνω προσπέραση, θα ήθελα να έχω ηλεκτρικό. Είδα το χάρο με τα μάτια μου πριν λίγες μέρες γιατί ο χαζός που πήγαινε αργά μπροστά πάτησε γκάζι μόλις βρέθηκα δίπλα του.
Επίσης δεν μπορεί να μην έχεις βρεθεί ποτέ πίσω από κακοσυντηρημένο που ντουμανιάζει.
Με 40 χιλιάρικα που έχει το ηλεκτρικό δεν βρίσκεις κανένα από τα άλλα (τα κακά) με αξιόλογο γκάζι;