Πού είναι τα 130 άρματα μάχης ρε μπάρμπα? Τί κονσέρβες μου βάζεις? Για μέτρα πόσα είναι στο βίντεο.Libre arbitre έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:26Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:23Πού είναι τ' άρματα ρε μπάρμπα?Libre arbitre έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:16
Εκατόμβη ρωσικών αρμάτων μάχης.
https://www.google.com/amp/s/www.newswe ... 93%3famp=1
...![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Θα τους πάρει 2 χρόνια για το ένα και 3 για το άλλο. Αν φτάσουν Κίεβο μετά από εκατονταετίες θα το καταλάβουν σε 106 χρονια. Επιχείρηση αστραπή.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2023, 10:35Βασικά οι ρωσοψεκ τα καλύτερα μας το κρατάνε για έκπληξη. Για να πάρουν οι Ρώσοι το Ντονμπας θα πρέπει μετά το Μπαχμουτ να πάρουν το Σλαβιάνσκ και Κεαματορσκ. 2 πόλεις αρκετά μεγαλύτερες από το Μπαχμουτ, η οποίες έχουν εξοπλιστεί πλήρως για άμυνα. Να θυμηθούμε ότι το Μπαχμουτ ξεκίνησε να βομβαρδιζεται Μάιο, οπότε δεν υπήρχε η πολυτέλεια να οχυρωθεί.
Θα μου επιτρέψεις, μερικά πράγματα για στρατιωτικά θέματα να τα γνωρίζω λίγο καλύτερα από 'σενα.sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:28Εσύ δεν φοβάμαι ότι θα χαθείς μετά, για δύο λόγους. Πρώτον είσαι εθισμένος στο πχόρουμ και δεύτερον δεν θα μπορέσεις ποτέ να αποδεχθείς την πραγματικότητα και θα συνεχίσει τον αγώνα "ναι, αλλά οι Αμερικάνοι στο Ιράκ"![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τα 130 δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει. Ότι έπαθαν πανωλεθρία και έχασαν πολλά άρματα μαχης οι Ρώσοι το ξέρουμε όλοι.Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:29Πού είναι τα 130 άρματα μάχης ρε μπάρμπα? Τί κονσέρβες μου βάζεις? Για μέτρα πόσα είναι στο βίντεο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πρώτον, στο ΗΒ πάνε στρατιωτικοί, όχι κατάδικοι που δουλεύουν ως μισθοφόροι. Δεύτερον σου μιλάνε για στρατιωτικές σχολές, σαν να πάει κλιμάκιο του ελληνικού στρατού και να εξηγήσει σε 16-17χρονα τι είναι η ΣΜΥ και τι οι ΕΠΟΠ. Τρίτων, η εκπαίδευση σου διαρκεί 6 χρόνια, δεν νομίζω η εκπαίδευση στην Βάγκνερ να διαρκεί τόσο. Τέταρτον, δουλεύεις για το κράτος και μπορείς να κάνεις καριέρα.Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:25Πού είναι τα όπλα ρε τύπε?GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2023, 07:38Καταλαβαίνεις ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και όλα αυτά γίνονται βάσει στρατιωτικού νόμου, έτσι; Δηλαδή εάν η Τουρκία μπουκαρει και πάρει καμία 10αρια νησιά στο Αιγαίο, νομίζεις θα σε ρωτήσουν εάν θέλεις να δεις ταινία στο σινεμά ή θα σε πάρουν σηκωτό;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Μαρ 2023, 12:29 Ζεις σε δημοκρατία φίλε στόπερ ή σε απολυταρχικό καθεστώς;
Εάν θέλεις να ενοχληθείς με κατι, υπάρχουν κατάδικοι στην Ρωσία που πάνε σε σχολεία και στρατολογών παιδιά για την Βάγκνερ, μια ιδιωτική εταιρεία .
https://twitter.com/clashreport/status/ ... 02433?s=20
Θυμάμαι στο ΗΒ, που είχε στο κάμπους κάτι Βρετανούς στρατιώτες και είχαν βγάλει ένα τραπεζάκι και στρατολογούσαν. Κακό είναι?
Ο χελώνος έχει άλλη άποψη και τα στρατιωτικά τα ξέρει καλύτερα. Νομίζει ότι επειδή είναι στρατόκαυλος καταλαβαίνει πραγματικά τι συμβαίνει με τα τουίτερ που ξημεροβραδιάζεται.Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:29Θα τους πάρει 2 χρόνια για το ένα και 3 για το άλλο. Αν φτάσουν Κίεβο μετά από εκατονταετίες θα το καταλάβουν σε 106 χρονια. Επιχείρηση αστραπή.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2023, 10:35Βασικά οι ρωσοψεκ τα καλύτερα μας το κρατάνε για έκπληξη. Για να πάρουν οι Ρώσοι το Ντονμπας θα πρέπει μετά το Μπαχμουτ να πάρουν το Σλαβιάνσκ και Κεαματορσκ. 2 πόλεις αρκετά μεγαλύτερες από το Μπαχμουτ, η οποίες έχουν εξοπλιστεί πλήρως για άμυνα. Να θυμηθούμε ότι το Μπαχμουτ ξεκίνησε να βομβαρδιζεται Μάιο, οπότε δεν υπήρχε η πολυτέλεια να οχυρωθεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Τουλάχιστον δε πιστεύω σε "αόρατα χέρια" και "αυτορρυθμίσεις".sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:35Ο χελώνος έχει άλλη άποψη και τα στρατιωτικά τα ξέρει καλύτερα. Νομίζει ότι επειδή είναι στρατόκαυλος καταλαβαίνει πραγματικά τι συμβαίνει με τα τουίτερ που ξημεροβραδιάζεται.Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:29Θα τους πάρει 2 χρόνια για το ένα και 3 για το άλλο. Αν φτάσουν Κίεβο μετά από εκατονταετίες θα το καταλάβουν σε 106 χρονια. Επιχείρηση αστραπή.GoBzi έγραψε: 03 Μαρ 2023, 10:35
Βασικά οι ρωσοψεκ τα καλύτερα μας το κρατάνε για έκπληξη. Για να πάρουν οι Ρώσοι το Ντονμπας θα πρέπει μετά το Μπαχμουτ να πάρουν το Σλαβιάνσκ και Κεαματορσκ. 2 πόλεις αρκετά μεγαλύτερες από το Μπαχμουτ, η οποίες έχουν εξοπλιστεί πλήρως για άμυνα. Να θυμηθούμε ότι το Μπαχμουτ ξεκίνησε να βομβαρδιζεται Μάιο, οπότε δεν υπήρχε η πολυτέλεια να οχυρωθεί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε μποτάκι, σε ρωτάω ξανά και ξανά, πού είναι τα 130 άρματα, και μου ξαναβάζεις ξανά και ξανά μαλακίες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
Μήπως θέλεις να στα φέρω στην Ελλάδα να τα δεις;Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:38Ρε μποτάκι, σε ρωτάω ξανά και ξανά, πού είναι τα 130 άρματα, και μου ξαναβάζεις ξανά και ξανά μαλακίες.
Ελληνικά ξέρεις; Έγραψα πιο πανω. "Τα 130 δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει. Ότι έπαθαν πανωλεθρία και έχασαν πολλά άρματα μαχης οι Ρώσοι το ξέρουμε όλοι."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 03 Μαρ 2023, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θέλω να μου δείξεις βίντεο που να δείχνει 130 άρματα. Οχι τις παπαριές που βγάζουν οι Βρετανοί σαπιοδόντηδες που κάνουν σα κακιασμένοι γκέη που ο γκόμενός τους πήγε και τα 'φτιαξε με γυναίκα.Libre arbitre έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:39Μήπως θέλεις να στα φέρω στην Ελλάδα να τα δεις;Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:38Ρε μποτάκι, σε ρωτάω ξανά και ξανά, πού είναι τα 130 άρματα, και μου ξαναβάζεις ξανά και ξανά μαλακίες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
Ελληνικά ξέρεις; Έγραψα πιο πανω. "Τα 130 δεν ξέρω. Κανείς δεν ξέρει. Ότι έπαθαν πανωλεθρία και έχασαν πολλά άρματα μαχης οι Ρώσοι το ξέρουμε όλοι."
Πωωω! Τους κατέστρεψε ο Πούτιν... Πραγματικά Πούτλερ, ό,τι έκανε ο Χίτλερ στη Γερμανία.Libre arbitre έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:39Μήπως θέλεις να στα φέρω στην Ελλάδα να τα δεις;Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:38Ρε μποτάκι, σε ρωτάω ξανά και ξανά, πού είναι τα 130 άρματα, και μου ξαναβάζεις ξανά και ξανά μαλακίες.
Γιατί καταλαβαίνεις; Αν τα καταλάβαινες δεν θα χρησιμοποιούσες τέτοιες χαζές εκφράσεις.Kauldron έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:37Τουλάχιστον δε πιστεύω σε "αόρατα χέρια" και "αυτορρυθμίσεις".sharp έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:35Ο χελώνος έχει άλλη άποψη και τα στρατιωτικά τα ξέρει καλύτερα. Νομίζει ότι επειδή είναι στρατόκαυλος καταλαβαίνει πραγματικά τι συμβαίνει με τα τουίτερ που ξημεροβραδιάζεται.Green Dragon έγραψε: 03 Μαρ 2023, 11:29
Θα τους πάρει 2 χρόνια για το ένα και 3 για το άλλο. Αν φτάσουν Κίεβο μετά από εκατονταετίες θα το καταλάβουν σε 106 χρονια. Επιχείρηση αστραπή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις