Εσύ δεν έρχεσαι να μου κάνεις ένα Βιλαμπάχο στην κουζίνα μου καλύτερα μην τρίβω όλη μέρα ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Ξέρω’γώ; Να μου κάνει εντύπωση τώρα εμένα αυτό ; Πω πω η Πασιφαη έβρισε σε ένα ποστ ! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω !Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:31Εμένα πάντως μου βγήκε αυθόρμητα και αποκάλεσα μουνόπανο τον άντρα σου και οτι τα παίρνει. Ισχύει ,δεν ισχύει. Και τώρα τι;Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:27Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:24
Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω την πρόεδρο της σταρτάπ και θα επιμείνω στη χορηγία "δώστε και σώστε" σε όσους χρεώθηκαν τις πχορουμικές πρωτοπόρες χεσμεντέν προσωπικότητες. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου πέφτεις μακρυά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ίσως θα πρέπει να διαλευκάνουμε τι είναι ύβρης. Υπάρχουν αναφορές αρκετές. Αλλά στα γρήγορα θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο είναι η χρήση "κακών¨ λέξεων και άλλο είναι ο συνειδητά επιθετικός-απαξιωτικός λόγος που εν τέλει είναι υβριστικός.Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:27Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:24Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:19
Ναι δε συναναστρέφομαι κόσμο που βρίζει μανούλες. Οπότε, αν θέλετε σχόλιο για συγκεκριμένα πρόσωπα, να
Μιλάμε συγκεκριμένα και όχι στον αέρα.
Εγώ πάντως δεν βρίσκω διαφορά από το να σε βρίσει κάποιος χαρακτηρίζοντάς σε ως τάδε όπου το τάδε θα είναι μία υβριστική λέξη, από το να κάνει υβριστική αναφορά στη μάνα σου ή σε όποιο μέλος της οικογένειάς σου.
Είναι χαζό να τα διαχωρίζουμε αυτά κατά τη γνώμη μου.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Τι ομορφιές, τι γλυκό μεσημέρι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Καλά. Κι εμένα η κουζίνα, μακρυά μου πέφτει τώρα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ενώ ο δικός σου είναι κύριος. Άσε μας μαρή.Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:37Ξέρω’γώ; Να μου κάνει εντύπωση τώρα εμένα αυτό ; Πω πω η Πασιφαη έβρισε σε ένα ποστ ! Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω !Πασιφάη έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:31Εμένα πάντως μου βγήκε αυθόρμητα και αποκάλεσα μουνόπανο τον άντρα σου και οτι τα παίρνει. Ισχύει ,δεν ισχύει. Και τώρα τι;Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:27
Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!
Ωραία η καραμέλα αλλά όσοι αντιλαμβάνονται, κατανοούν οτι δεν φτουράει.
Και η μουστόγρια συνεχίζει να σιγοντάρει, να βάζει λάδι στη φωτιά. Ας της πει κάποιος οτι μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Το όπλο του κάθε συμπλεγματικού υβρίδιου.marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:37ίσως θα πρέπει να διαλευκάνουμε τι είναι ύβρης.Cecily Anne έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:27Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!marabou έγραψε: 04 Μαρ 2025, 16:24
Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;
Περαιτέρω λεύκανση των οπισθίων του είδους, δεν χρειάζεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χόρεψες πολύ Βοσκόπουλο το τριήμερο.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Παρακαλω, το νήμα αυτό να έχει τον απαιτούμενο σεβασμό του θρήνου.
Παρατηρητής...
Αμην και μακάρι
Ας επιτρέψουν επιτέλους όλοι οι υπεύθυνοι στους γονείς να θρηνήσουν πρώτα...εμείς εδώ τα βρίσκουμε, ένα μικρό στρουμφοχωριό είμαστε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 167 Απαντήσεις
- 4559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 3 Απαντήσεις