!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη
Kασελλακης αντιγραφει ΓΑΠ και ΚΙΔΗΣΟ?

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μπορεί να εχεις και δίκιο, το D να μπήκε για diversity.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:46Έκανα προσθήκη στο δικό μου ποστ, η δική μου προσέγγιση ήταν πιο ...κόσμια. Παλιόπαιδο.GoBzi έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:37https://knowyourmeme.com/memes/the-dΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:32
Για πες. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα για το θέμα του λογότυπου και τους συμβολισμούς.![]()
Πάντως ούτε εμένα μου άρεσε, μου βγάζει κόμμα που ξεπήδησε απο ευαίσθητους γλυκούληδες του ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.![]()
He wants the D, τύπε.GoBzi έγραψε: 24 Δεκ 2024, 13:13Μπορεί να εχεις και δίκιο, το D να μπήκε για diversity.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:46Έκανα προσθήκη στο δικό μου ποστ, η δική μου προσέγγιση ήταν πιο ...κόσμια. Παλιόπαιδο.GoBzi έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:37
https://knowyourmeme.com/memes/the-d
Πάντως ούτε εμένα μου άρεσε, μου βγάζει κόμμα που ξεπήδησε απο ευαίσθητους γλυκούληδες του ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ.![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για τα μπάζα ήταν όλα τα λογότυπα.
Εδώ η σημασία του

Συνεχίζει εντωμεταξύ το απογοητευτικό φλέρτ με νεοδεξιά παπατζοάτομα.
Πήγε κ έβαλε εκπρόσωπο τύπου τον μαλάκα που ήταν στον Λοβέρδο.
Όταν φτάσει σε ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης ο γιός μου θα του πω.Σέλευκας έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:07 Πήγαινε τα παιδιά σου να παρακολουθήσουν αφού δε βλέπεις πρόβλημα
Αν κ τον κόβω από τα πρώτα δείγματα στρέιτ να μας έχει βγει οπότε δε πιστεύω να ενδιαφέρεται. Θα χύνουμε εσένα ρε μην αγχώνεσαι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aφου κάνει την ίδια μαλακιά που έκανε και στο ΣΥΡΙΖΑ
κάνει της ψωλης του το χαβα και δεν ακούει κανέναν.
Είναι που είναι άσχετος στα περισσότερα πολιτικά θέματα θα τα κάνει μουνι και θα φύγει πάλι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Ληστοσυμμορίτης
Δε θα τον θέλει η διεφθαρμένη Ελλάδα, κάτι σαν τον άλλον ναζι με γραβάτα τον τζιμερο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Το D σημαίνει Δέλτα;
Το Δελφικό ή το Δικάβαλο; ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα είχες πρόβλημα να δοκιμάσει όμως και κάτι άλλοArcher29 έγραψε: 25 Δεκ 2024, 09:44Όταν φτάσει σε ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης ο γιός μου θα του πω.Σέλευκας έγραψε: 24 Δεκ 2024, 12:07 Πήγαινε τα παιδιά σου να παρακολουθήσουν αφού δε βλέπεις πρόβλημα
Αν κ τον κόβω από τα πρώτα δείγματα στρέιτ να μας έχει βγει οπότε δε πιστεύω να ενδιαφέρεται. Θα χύνουμε εσένα ρε μην αγχώνεσαι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν βλέπω από πού μπορεί ο Κασσελάκης να μαζέψει πολλές ψήφους για να χτυπήσει έστω δεύτερη θέση μελλοντικά. Οι αριστεροί τον βλέπουν με καχυποψία επειδή είναι "αμερικανόφερτος" ενώ έχουν και πολλές εναλλακτικές επιλογές από κόμματα της αριστεράς. Άρα ο Κασσελάκης μόνο από το κέντρο και την κεντροαριστερά μπορεί να πάρει ψήφους που όμως αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο target group δείχνει να οδεύει στο ισχυροποιημένο ΠΑΣΟΚ και δεν θα φύγει εύκολα από εκεί τώρα που το ΠΑΣΟΚ φλερτάρει ξανά με την εξουσία. Άρα ο Κασσελάκης θα κινηθεί αρχικά με αυτό το αρχικό 5+ που αντιπροσωπεύει αυτούς που απογοητεύτηκαν από τον εξοβελισμό του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί όμως σιγά σιγά θα χάνονται, θα μεγαλώνουν και δεν ξέρω αν θα αντικατασταθούν εύκολα από άλλους. Ο αντιστασιακός αριστερός/αντιχουντικός Σωτήρης Τσιακμάκης (τον οποίω και γνωρίζω προσωπικά) με τον οποίο ίδρυσε το κόμμα στον Άρειο Πάγο είναι 78 χρονών...
https://newpost.gr/eidiseis/kasselakis- ... tsiakmaki/

Στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο ένα νέο κόμμα να απλώσει ρίζες στην ελληνική κοινωνία.
Αλλά τέλος πάντων, ας μην χαλιέμαι και πολύ. Θα δώσω την ευκαιρία στον Στέφανο που δεν του έδωσαν οι Συριζαίοι και ό,τι προκύψει. Την αξίζει. Έτσι κι αλλιώς, εγώ βολεμένος είμαι οικονομικά σε μια χώρα χαβούζα. Δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές από κανέναν.
https://newpost.gr/eidiseis/kasselakis- ... tsiakmaki/

Στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο ένα νέο κόμμα να απλώσει ρίζες στην ελληνική κοινωνία.
Αλλά τέλος πάντων, ας μην χαλιέμαι και πολύ. Θα δώσω την ευκαιρία στον Στέφανο που δεν του έδωσαν οι Συριζαίοι και ό,τι προκύψει. Την αξίζει. Έτσι κι αλλιώς, εγώ βολεμένος είμαι οικονομικά σε μια χώρα χαβούζα. Δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές από κανέναν.
-
nikos p 2020
- Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Golden Age
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Με όλα αυτά που γίνονται τα ναυάγια του σύριζα τα ξεχάσαμε.Συνεχίζουν όμως να σπαράσσονται.
Μήνυση Κασσελάκη κατά Πολάκη.
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... 9273117982
Μήνυση Κασσελάκη κατά Πολάκη.
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... 9273117982
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση