Ειναι μειζον εθνικο θεμα ο εξελληνισμος της ρωσοτουρκικης αριστερας μας. Γιαυτο και θα πσηφιζω Κας αν κι εφοσον μας δειξει οτι θα επιχειρησει κατι τετοιο.Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:11Βλέπατε σε ζωντανή σύνδεση το πιο ιστορικό συνέδριο της Αριστεράς. Το μεγάλο καλπονοθευτικό συνέδριο βίας του 2024. Ίσως και παγκοσμίως δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο παράνομο και νόθο συνέδριο παρωδία.πατησιωτης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 09:25
Και κάνοντας βουτιά στο σκοτεινό παρελθόν, αναφέρει! «Κανείς δεν είχε τολμήσει, έτσι φανερά, τουλάχιστον και με περισσή αναίδεια να νεκραναστήσει έναν παλαιοκομματικό μηχανισμό, που θα ζήλευε ο Νίκος Ζαχαριάδης στο 7ο Συνέδριο του 1945, το ΚΚΣΕ στη 7η Ολομέλεια του 1957, που τον καθαίρεσε και οι Κολλιγιανικοί της 12ης Ολομέλειας του 1968, που έφερε τη διάσπαση του 1968».
Εγώ το έζησα από κοντά. Έβλεπα την Μέλπω Λεκατσά να δείχνει από το τζάμι κλειδωμένη απέξω την κάρτα διαπίστευση της κ να φωνάζει για να περάσουν και οι υπόλοιποι σύνεδροι της ΟΜ της που τους είχαν κόψει. Την Ραλλία Χρηστίδου να κλαίει. 2 γυναίκες να λιποθυμούν μπροστά μου. Ένα 50άρη να ωρύεται και να υστεριάζει με μια φωνή που δεν την έχω ακούσει ούτε από την μεγαλύτερη γυναίκα σοπρανο ''είμαι εκλεγμένος σύνεδρος βάλτε με μέσα''. Έβλεπα τον Αυλωνίτη να είναι μέσα και να στέκεται παγωμένος κ ακίνητος με ένα ύφος σοκαρισμένου ανθρώπου με όσα έβλεπε.
Είδα 2 νεαρά αγόρια κομμενοι σύνεδροι από ΟΜ της Θεσσαλονίκης να είναι αγκαλιασμένοι και να τραγουδούν ''Τρια γράμματα μονο φωτίζουν....''' ενώ δίπλα τους ο Αντώναρος να σπρώχνει ουρλιάζωντας ''ειμαι εκλεγμένος άνοιξε τις πόρτες να μπούμε''. Πήγα μίλησα στην Κασσιμάτη λέγοντας της έχω sms, είμαι εκλεγμένος κ δεν με αφήνουν κ μένα να μπω και να μου πιάνει το μπράτσο λέγοντας μου ''δεν ξέρω τι να σου πω...''
Έβλεπα τον Κασσελάκη να δίνει γουλιά γουλιά από το νερό του σε μια λιπόθυμη γυναίκα κ να της λέει ''δεν θα πεθάνουμε τώρα για τις μεθοδεύσεις τους..σύνελθε σε παρακαλώ''.
Ήταν μια οριακή στιγμή για κάθε άνθρωπο.Όσο στεντόρεια νεύρα κ να έχεις αυτό που βίωσα δεν θα το ξεχάσω. Χιλιάδες άνθρωποι έξω από ένα μπουζουξίδικο να βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αγαπήσει κ υπηρετήσει χρόνια να παραδίδεται στη μεγαλύτερη πολιτική μεθόδευση που έχει υπάρξει ίσως στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
- Οργισμένος
Re: Ο Κασσελακης δημιουργεί νέο κόμμα
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
πούτσες μπλες. κ αυτό έχει ξεθωριάσει πλέον στην Ελλάδα. Ο κόσμος με την ακρίβεια έχει λαλήσει. Η οικονομία είναι το ν.1 στα αρχίδια τους για πακιστανούς κτλ. Μόνο κολλημένες καραβλαχάρες νοιάζονται για το μεταναστευτικό.micmic έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:07 Πρώτα απ'όλα σήμερα δεν πας πουθενά χωρίς αντιμεταναστευτική ρητορική. Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός. Αυτά με τις αγκαλιές και τα φιλιά στους μετανάστες ήταν last century. Από αυτή και μόνο την άποψη, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Κασσελάκης είναι ελάχιστου βεληνεκούς.
Μα με το δόγμα πατριωτική αριστερά πορεύεται ο Κασσελάκης. Εμενα προσωπικά αυτό μου την σπάει. Όπως επίσης και οτι δεν είναι άθεος.Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:19
Ειναι μειζον εθνικο θεμα ο εξελληνισμος της ρωσοτουρκικης αριστερας μας. Γιαυτο και θα πσηφιζω Κας αν κι εφοσον μας δειξει οτι θα επιχειρησει κατι τετοιο.
- Οργισμένος
Kala και οι αλλοι πατριωτες ηταν αλλα δεν μας ειπαν ποιας πατριδας.Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:25Μα με το δόγμα πατριωτική αριστερά πορεύεται ο Κασσελάκης. Εμενα προσωπικά αυτό μου την σπάει. Όπως επίσης και οτι δεν είναι άθεος.Οργισμένος έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:19
Ειναι μειζον εθνικο θεμα ο εξελληνισμος της ρωσοτουρκικης αριστερας μας. Γιαυτο και θα πσηφιζω Κας αν κι εφοσον μας δειξει οτι θα επιχειρησει κατι τετοιο.
Κοιταξε να δεις, η αριστερα μασαει χρημα εξ ανατολων εδω και δεκαετιες. Αυτο το πραμα πλεον πρεπει να σταματησει. Οχι οτι και οι αλλοι δεν μασανε αλλα να, η ΝΔ πχ δεν μπορει λογω καταβολης και ψηφοφορων να το παιξει διεθνιστικα και αντιμιλιταριστικα. Ομως αυτο το αισχος με τους βαλτους απο αγκυρα και μοσχα στα αριστερα κομματα πρεπει να σταματησει. Γιαυτο τοποθετηθηκε ο Κας απο πρεσβεια. Γιαυτο γινεται ολο αυτο το πανηγυρι, διοτι αντιδρα η ρωσσοτουρκικη πτερυγα που κινει και τα νηματα οοπως αποδειχθηκε. Ο Κας εκαμε καποια λαθη που λογικο ηταν να τα εκανε, λογω απειριας, και εδω αυτοι οι μουργοι θελουν να τον φανε ζωντανο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Η καταπολέμηση της ακρίβειας είναι που δεν πουλάει πλέον, κι αυτό γιατί ακόμα και ο τελευταίος ανοϊκός παππούς που δεν έχει βγει από το κατσικοχώρι του ποτέ, έχει καταλάβει ότι κανείς δεν μπορεί (και δεν θέλει) να κάνει κάτι για την ακρίβεια επειδή αυτό απαιτεί τεράστιες τομές και συγκρούσεις που κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσει. Αντίθετα, το αντιμεταναστευτικό κύμα μόλις τώρα έχει ξεκινήσει και είναι παγκόσμιο.Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:20πούτσες μπλες. κ αυτό έχει ξεθωριάσει πλέον στην Ελλάδα. Ο κόσμος με την ακρίβεια έχει λαλήσει. Η οικονομία είναι το ν.1 στα αρχίδια τους για πακιστανούς κτλ. Μόνο κολλημένες καραβλαχάρες νοιάζονται για το μεταναστευτικό.micmic έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:07 Πρώτα απ'όλα σήμερα δεν πας πουθενά χωρίς αντιμεταναστευτική ρητορική. Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός. Αυτά με τις αγκαλιές και τα φιλιά στους μετανάστες ήταν last century. Από αυτή και μόνο την άποψη, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Κασσελάκης είναι ελάχιστου βεληνεκούς.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Rocco Siffredi
Πολύ συγκινητικό δακρυσαμεArcher29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:11
Βλέπατε σε ζωντανή σύνδεση το πιο ιστορικό συνέδριο της Αριστεράς. Το μεγάλο καλπονοθευτικό συνέδριο βίας του 2024. Ίσως και παγκοσμίως δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο παράνομο και νόθο συνέδριο παρωδία.
Εγώ το έζησα από κοντά. Έβλεπα την Μέλπω Λεκατσά να δείχνει από το τζάμι κλειδωμένη απέξω την κάρτα διαπίστευση της κ να φωνάζει για να περάσουν και οι υπόλοιποι σύνεδροι της ΟΜ της που τους είχαν κόψει. Την Ραλλία Χρηστίδου να κλαίει. 2 γυναίκες να λιποθυμούν μπροστά μου. Ένα 50άρη να ωρύεται και να υστεριάζει με μια φωνή που δεν την έχω ακούσει ούτε από την μεγαλύτερη γυναίκα σοπρανο ''είμαι εκλεγμένος σύνεδρος βάλτε με μέσα''. Έβλεπα τον Αυλωνίτη να είναι μέσα και να στέκεται παγωμένος κ ακίνητος με ένα ύφος σοκαρισμένου ανθρώπου με όσα έβλεπε.
Είδα 2 νεαρά αγόρια κομμενοι σύνεδροι από ΟΜ της Θεσσαλονίκης να είναι αγκαλιασμένοι και να τραγουδούν ''Τρια γράμματα μονο φωτίζουν....''' ενώ δίπλα τους ο Αντώναρος να σπρώχνει ουρλιάζωντας ''ειμαι εκλεγμένος άνοιξε τις πόρτες να μπούμε''. Πήγα μίλησα στην Κασσιμάτη λέγοντας της έχω sms, είμαι εκλεγμένος κ δεν με αφήνουν κ μένα να μπω και να μου πιάνει το μπράτσο λέγοντας μου ''δεν ξέρω τι να σου πω...''
Έβλεπα τον Κασσελάκη να δίνει γουλιά γουλιά από το νερό του σε μια λιπόθυμη γυναίκα κ να της λέει ''δεν θα πεθάνουμε τώρα για τις μεθοδεύσεις τους..σύνελθε σε παρακαλώ''.
Ήταν μια οριακή στιγμή για κάθε άνθρωπο.Όσο στεντόρεια νεύρα κ να έχεις αυτό που βίωσα δεν θα το ξεχάσω. Χιλιάδες άνθρωποι έξω από ένα μπουζουξίδικο να βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αγαπήσει κ υπηρετήσει χρόνια να παραδίδεται στη μεγαλύτερη πολιτική μεθόδευση που έχει υπάρξει ίσως στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα.
- Λίνο Βεντούρα
Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:11 Έβλεπα την Μέλπω Λεκατσά να δείχνει από το τζάμι κλειδωμένη απέξω την κάρτα διαπίστευση της κ να φωνάζει για να περάσουν και οι υπόλοιποι σύνεδροι της ΟΜ της που τους είχαν κόψει. Την Ραλλία Χρηστίδου να κλαίει. 2 γυναίκες να λιποθυμούν μπροστά μου. Ένα 50άρη να ωρύεται και να υστεριάζει με μια φωνή που δεν την έχω ακούσει ούτε από την μεγαλύτερη γυναίκα σοπρανο ''είμαι εκλεγμένος σύνεδρος βάλτε με μέσα''. Έβλεπα τον Αυλωνίτη να είναι μέσα και να στέκεται παγωμένος κ ακίνητος με ένα ύφος σοκαρισμένου ανθρώπου με όσα έβλεπε.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
κριμα που δεν ειχε κανεις τα αρχιδια να παιξει και λιγο ξυλο, θα ειχε περισσοτερο πλακα.Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 10:11Βλέπατε σε ζωντανή σύνδεση το πιο ιστορικό συνέδριο της Αριστεράς. Το μεγάλο καλπονοθευτικό συνέδριο βίας του 2024. Ίσως και παγκοσμίως δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιο παράνομο και νόθο συνέδριο παρωδία.πατησιωτης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 09:25
Και κάνοντας βουτιά στο σκοτεινό παρελθόν, αναφέρει! «Κανείς δεν είχε τολμήσει, έτσι φανερά, τουλάχιστον και με περισσή αναίδεια να νεκραναστήσει έναν παλαιοκομματικό μηχανισμό, που θα ζήλευε ο Νίκος Ζαχαριάδης στο 7ο Συνέδριο του 1945, το ΚΚΣΕ στη 7η Ολομέλεια του 1957, που τον καθαίρεσε και οι Κολλιγιανικοί της 12ης Ολομέλειας του 1968, που έφερε τη διάσπαση του 1968».
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
είχαμε σκληρή γραμμή για μη χρήση βίας κ αν κάποιος το έκανε η Κασσελακική γραμμή ήταν η πλήρης απομόνωση του.Ασέβαστος έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 11:46
κριμα που δεν ειχε κανεις τα αρχιδια να παιξει και λιγο ξυλο, θα ειχε περισσοτερο πλακα.![]()
Archer29 έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 11:42 Αυτό το είδα από κοντά.
https://twitter.com/ntalaoura/status/18 ... 7855733133
Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί με το λαϊφστάιλ του Κασσελάκη. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει και από την αριστερίζουσα πλευρά των κομμάτων γιατί καταλαβαίνουν ότι οι δικοί τους αρχηγοί, είναι ψιλοξενέρωτοι ή επίσης λαϊφστυλίστας τύποι, που έχουν χάσει την αίγλη τους.Green Dragon έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 08:42Όχι, δεν είναι θυληκός Κασσελάκης η Λατινοπούλου. Βγαίνει και μιλάει πάντα πολιτικά, οι θέσεις της δεν είναι ανερμάτιστες και υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή. Πολιτικά είναι 1000 φορές πιο συγκροτημένη.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 12:29Η Λατινοπούλου είναι ο θηλυκός δεξιός Κασσελάκης.Archer29 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 12:27 αρχίδια που ο γιδοβοσκός θα εδραιωθεί 2ος. Το 2026-27 μεταξύ Λατινοπούλου κ Κασσελάκη θα παίζεται η 2η θέση.
Αλλά ακόμη και στην απίθανη περίπτωση να έπαιζε μεταξύ αυτών των δύο η τελική σύγκρουση, ο Κασσελάκης θα έχανε.
Μπορείς έστω να υποθέσεις γιατί;
Δεν ξέρω πόσο πιστεύει αυτά που λέει αλλά δεν αναλώνεται στο lifestyle (το μόνο τέτοιο στοιχείο που έχει είναι τα φίλτρα που βάζει που δείχνουν έντονη ανασφάλεια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Ούτε τσίρκο κάνει ούτε τίποτα, καμία σχέση με Κασσελάκη.
Αναφέρω παραδείγματα. Ο απόλυτος ορισμός του ξενέρωτου είναι ο Ανδρουλάκης, ο απόλυτος ορισμός του λαϊφστυλίστα ο Βαρουφάκης, ο απόλυτος ορισμός της αφέντρας η Ζωή.
Ενώ ο Κουτσούμπας, πετάει δύο ατάκες και καθαρίζει. Άρχοντας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Πολάκη αρχηγό θα παλέψει σκληρά να μπει στη Βουλή. Με Πολάκη κάπως θα διασωθεί, ως αυστηρά προσωποπαγές κόμμα. Μόνο προσωποπαγή κόμματα επιβιώνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή. (Η εξαίρεση ήταν ο Σημίτης, ο οποίος απλά πορεύτηκε με βάση την αδράνεια του Αντρέα)
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Παρακαλαει ο Αδωνις,να αναλαβει αρχηγος ο Πολακης,για να εχει συνεχεια το show στη βουλη.
Ο Πολάκης με τα μπρος πίσω στο πρόβλημα "Κασσελάκης", έχασε και την ιδιότητα του αψύ Κρητικού που τα λέει τσεκουράτα.Garcia έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 12:38 Παρακαλαει ο Αδωνις,να αναλαβει αρχηγος ο Πολακης,για να εχει συνεχεια το show στη βουλη.
Μιλάμε για τον απόλυτο πανικό -και στοιχειώδη ψύχραιμη σκέψη αξιολόγησης της κατάστασης- των επίτιμων σύνεδρων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Νοέμ 2024, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-