vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:16 viewtopic.php?p=3285480#p3285480
Ξανα επιβεβαιωση βαντοναρου![]()
Αντε με το καλό να επιστρεψει και ο δάσκαλος, τωρα που τον θυμηθηκα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Euro 2024
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
4 πκ ομως.Κόκκορας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 02:04 σε επιπεδο ευρω παντως οι ιταλοι εχουν δυο κατακτησεις(η μια στην ιταλια) και εμεις μια
δεν ειναι δηλαδη οτι σαρωνουν κιολας
για να μιλαμε για πελατειακες σχεσεις,αλλα κλασικα υπερβολικοι ιταλοι![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Βασικά οι χώρες που το παίρνουν συχνά είναι Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία. Αν είσαι λοιπόν μια από αυτές τις χώρες, έχεις 1 στις 6 ή (αν βάλουμε και καμμιά έκπληξη μέσα) 1 στις 7-8 πιθανότητες να πάρεις το Μουντιάλ. Κάπου εκεί παίζουν οι πιθανότητες και για το euro, που λείπουν μεν Βραζιλία/Αργεντινή αλλά οι πιθανότητες για έκπληξη είναι περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση, μία στις 7/8 δεν είναι καθόλου άσχημα και επιτρέπει μια λογική έως και υπερβολική αισιοδοξία. Ειδικά αν η ομάδα σου έχει ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια και κάποιες άλλες εμφανίζονται πεσμένες, τότε δεν είναι παράλογο να ελπίζεις ότι θα το πάρεις.
Ολλανδία και Αγγλία δεν ανήκουν σ'αυτό το κλαμπ. Και ενώ οι Ολλανδοί εμφανίζονται γενικά προσγειωμένοι, οι Άγγλοι είναι μονίμως στην κοσμάρα τους.
Ολλανδία και Αγγλία δεν ανήκουν σ'αυτό το κλαμπ. Και ενώ οι Ολλανδοί εμφανίζονται γενικά προσγειωμένοι, οι Άγγλοι είναι μονίμως στην κοσμάρα τους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Rocco Siffredi
2 Μουντιάλ έχουν χάσει ούτε το 18 είχανε παειLestat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 01:41 Σε επιπεδο εθνικων ομαδων, διαχρονικά. Το οτι ειναι σε πτωση τα τελευταια 3 χρονια ειναι γεγονος, αλλά αυτη η ιδια ομαδα που δεν πηγε μουντιαλ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης.
Από το 06 που το πήρανε στα επόμενα 2 αποκλείστηκαν στον όμιλο
Στην σούμα έχουνε 1 νίκη με Αγγλία στην Βραζιλία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλώς τον!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 04:56vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:16 viewtopic.php?p=3285480#p3285480
Ξανα επιβεβαιωση βαντοναρου![]()
Αντε με το καλό να επιστρεψει και ο δάσκαλος, τωρα που τον θυμηθηκα![]()
![]()
- vantono
Σημερα έχουμε Ρουμανία-Ουκρανία διπλάρα και ng. Το κόβω απο 0-3 έως και εξευτελισμό (κανενα 0-5 ξερω 'γω).
Βελγιο-Σλοβακία θα κερδίσει το Βελγιο αλλά δεν το κόβω και πολυ ζωηρό, θα πω 2-0 (κι εδω ng).
Αυστρια-Γαλλια, εδώ θα εχουμε gg και over 2,5 + διπλάρα + 4-6 γκολ, 1-3 ακριβές, βάλ'τε ο,τι συνδυαστικά σας κατέβουν στο κεφάλι, θα κατσουν ολα.
Βελγιο-Σλοβακία θα κερδίσει το Βελγιο αλλά δεν το κόβω και πολυ ζωηρό, θα πω 2-0 (κι εδω ng).
Αυστρια-Γαλλια, εδώ θα εχουμε gg και over 2,5 + διπλάρα + 4-6 γκολ, 1-3 ακριβές, βάλ'τε ο,τι συνδυαστικά σας κατέβουν στο κεφάλι, θα κατσουν ολα.
- Eθνικοκοινωνιστης
πηρες φορα ντανε μου επειδη επιασες τα αυτονοητα τις προηγουμενες μερεςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:05 Σημερα έχουμε Ρουμανία-Ουκρανία διπλάρα και ng. Το κόβω απο 0-3 έως και εξευτελισμό (κανενα 0-5 ξερω 'γω).
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Ε οχι και αυτονόητα οι δυο ανατροπές δάσκαλέ μου (Ιταλίας και Ολλανδίας), ιδίως στη δευτερη παραλίγο να με χασετε απο ανεύρισμα. Ουτε το χ της Δανιας θα το ελεγες και αυτονοητο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:12πηρες φορα ντανε μου επειδη επιασες τα αυτονοητα τις προηγουμενες μερεςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:05 Σημερα έχουμε Ρουμανία-Ουκρανία διπλάρα και ng. Το κόβω απο 0-3 έως και εξευτελισμό (κανενα 0-5 ξερω 'γω).
Αυστρια-Γαλλια, εδώ θα εχουμε gg και over 2,5 + διπλάρα + 4-6 γκολ, 1-3 ακριβές, βάλ'τε ο,τι συνδυαστικά σας κατέβουν στο κεφάλι, θα κατσουν ολα.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ντανε μου η μαγκια δεν ειναι να προβλεπεις οτι τα ολλανδα ή η αγγλια θα κερδισουν αλλα πιο ασιατικο θα βγει πονταρωντας τον αδυναμοvantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:17Ε οχι και αυτονόητα οι δυο ανατροπές δάσκαλέ μου (Ιταλίας και Ολλανδίας), ιδίως στη δευτερη παραλίγο να με χασετε απο ανεύρισμα. Ουτε το χ της Δανιας θα το ελεγες και αυτονοητο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:12πηρες φορα ντανε μου επειδη επιασες τα αυτονοητα τις προηγουμενες μερεςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:05 Σημερα έχουμε Ρουμανία-Ουκρανία διπλάρα και ng. Το κόβω απο 0-3 έως και εξευτελισμό (κανενα 0-5 ξερω 'γω).
Αυστρια-Γαλλια, εδώ θα εχουμε gg και over 2,5 + διπλάρα + 4-6 γκολ, 1-3 ακριβές, βάλ'τε ο,τι συνδυαστικά σας κατέβουν στο κεφάλι, θα κατσουν ολα.![]()
![]()
γιαυτο θα παραμεινεις μαθητουδι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 17 Ιουν 2024, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η κουβεντα ξεκινησε με την αναλυση της ψυχολογιας των φιλαθλων των μεγαλων ευρωπαικων εθνικων ομαδων και το πως αυτοι εχουν την αισιοδοξια οτι η ομαδα τους θα παει καλα. Αντε πες εσυ τωρα στους πρωταθλητες Ευρωπης να μην ειναι αισιοδοξοι.Rocco Siffredi έγραψε: 17 Ιουν 2024, 09:472 Μουντιάλ έχουν χάσει ούτε το 18 είχανε παειLestat έγραψε: 17 Ιουν 2024, 01:41 Σε επιπεδο εθνικων ομαδων, διαχρονικά. Το οτι ειναι σε πτωση τα τελευταια 3 χρονια ειναι γεγονος, αλλά αυτη η ιδια ομαδα που δεν πηγε μουντιαλ ειναι πρωταθλητρια Ευρωπης.
Από το 06 που το πήρανε στα επόμενα 2 αποκλείστηκαν στον όμιλο
Στην σούμα έχουνε 1 νίκη με Αγγλία στην Βραζιλία
Σκεφτεστε με όρους εθνικης Ελλαδος, δεν ειναι ετσι με τον γερμανο, τον ιταλο, τον ισπανο, τον γαλλο κ.α.
Winter is coming
- vantono
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:24ντανε μου η μαγκια δεν ειναι να προβλεπεις οτι τα ολλανδα ή η αγλγια κθα κερδισουν αλλα πιο ασιατικο θα βγει πονταρωντας τον αδυναμοvantono έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:17Ε οχι και αυτονόητα οι δυο ανατροπές δάσκαλέ μου (Ιταλίας και Ολλανδίας), ιδίως στη δευτερη παραλίγο να με χασετε απο ανεύρισμα. Ουτε το χ της Δανιας θα το ελεγες και αυτονοητο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:12
πηρες φορα ντανε μου επειδη επιασες τα αυτονοητα τις προηγουμενες μερες![]()
![]()
γιαυτο θα παραμεινεις μαθητουδι![]()
έτσιmicmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 08:57 Ολλανδία και Αγγλία δεν ανήκουν σ'αυτό το κλαμπ. Και ενώ οι Ολλανδοί εμφανίζονται γενικά προσγειωμένοι, οι Άγγλοι είναι μονίμως στην κοσμάρα τους.
οι Ολλανδοί στην πορεία του χρόνου έχουν να παρουσιάσουν και 3 ομαδάρες (τελευταία αυτή των Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πρόπερσι κλπ)
οι άλλοι μόνο σκατόμπαλα, τουπέ και ξερατά από ζεστή μπύρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Για την ακρίβεια στην Ολλανδία υπάρχει ένα μοτίβο. Παρουσιάζουν μια μεγάλη ομάδα κάθε 20 χρόνια. Κοινως μια ποδοσφαιρική γενιαTarkovsky έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:43έτσιmicmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 08:57 Ολλανδία και Αγγλία δεν ανήκουν σ'αυτό το κλαμπ. Και ενώ οι Ολλανδοί εμφανίζονται γενικά προσγειωμένοι, οι Άγγλοι είναι μονίμως στην κοσμάρα τους.![]()
οι Ολλανδοί στην πορεία του χρόνου έχουν να παρουσιάσουν και 3 ομαδάρες (τελευταία αυτή των Ρόμπεν, Σνάιντερ, Φαν Πρόπερσι κλπ)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Τέσσερις.zteo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:51Για την ακρίβεια στην Ολλανδία υπάρχει ένα μοτίβο. Παρουσιάζουν μια μεγάλη ομάδα κάθε 20 χρόνια. Κοινως μια ποδοσφαιρική γενιαTarkovsky έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:43έτσιmicmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 08:57 Ολλανδία και Αγγλία δεν ανήκουν σ'αυτό το κλαμπ. Και ενώ οι Ολλανδοί εμφανίζονται γενικά προσγειωμένοι, οι Άγγλοι είναι μονίμως στην κοσμάρα τους.![]()
Η ομάδα του 88-92 δεν έχει σχέση με του 98-2004.
σωστόΑπολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:56Τέσσερις.zteo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:51Για την ακρίβεια στην Ολλανδία υπάρχει ένα μοτίβο. Παρουσιάζουν μια μεγάλη ομάδα κάθε 20 χρόνια. Κοινως μια ποδοσφαιρική γενιαουTarkovsky έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:43
έτσι![]()
Η ομάδα του 88-92 δεν έχει σχέση με του 98-2004.
τους ξεχάσαμε εκείνους (μάλλον επειδή έχαναν μονίμως στα ημιτελικά)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-