!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
-
Ορέστης 35
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Ανοιξε λιγους μηνες μεξικανικο στην Απολλωνος με ωραια διακοσμηση και πολυ κοσμο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πρεπει να πληρωσω το μεξικανικο πιτογυρο 8 ευρω το ενα?
Για να είσαι IN, τότε ναι...
Βλέπεις τα περισσότερα εστιατόρια που ανήκουν σε "κάποιους" ή ρίχνουν τρελό χρήμα στη διαφήμιση (λέγε το Αθηνόραμα ή άλλα παρόμοια στέκια) δεν είναι παρά υπερτιμημένες μετριότητες - όπως π.χ. το βαρούλκο...
ΥΓ
Για την επόμενη Παρασκευή διαλέγω εγώ, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι γίνεται μεγάλη μάχη για το που θα πάμε!!!
Άλλοι θέλουν θάλασσα και ας μην έχει καλό φαγητό, άλλοι καλό φαγητό και ας λιώσουμε από τη ζέστη, άλλοι σουβλάκια στη Λιβαδειά...
.
Εγώ ψηφίζω θάλασσα.OANNHSEA έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 09:21Για να είσαι IN, τότε ναι...
Βλέπεις τα περισσότερα εστιατόρια που ανήκουν σε "κάποιους" ή ρίχνουν τρελό χρήμα στη διαφήμιση (λέγε το Αθηνόραμα ή άλλα παρόμοια στέκια) δεν είναι παρά υπερτιμημένες μετριότητες - όπως π.χ. το βαρούλκο...
ΥΓ
Για την επόμενη Παρασκευή διαλέγω εγώ, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι γίνεται μεγάλη μάχη για το που θα πάμε!!!
Άλλοι θέλουν θάλασσα και ας μην έχει καλό φαγητό, άλλοι καλό φαγητό και ας λιώσουμε από τη ζέστη, άλλοι σουβλάκια στη Λιβαδειά...
.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Περα απο την πλάκα ξέχνα Λιβαδειές και περιοχές στα όρια του Νομού Αττικής, μη μεταναστεύσουμε για λίγη προβατίνα.OANNHSEA έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 09:21Για να είσαι IN, τότε ναι...
ΥΓ
.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είσαι οπαδό; του: ένα καλό φαΐ στα Γιάννενα ε;;;Ερμής έγραψε: 15 Ιούλ 2018, 10:45 Περα απο την πλάκα ξέχνα Λιβαδειές και περιοχές στα όρια του Νομού Αττικής, μη μεταναστεύσουμε για λίγη προβατίνα.
.
Αν πάω διακοπές προς τα εκεί, ναι.
Πέρα απο πλάκα τώρα μη βγούμε εκτός Β' Αθηνών.
Πέρα απο πλάκα τώρα μη βγούμε εκτός Β' Αθηνών.
Η Μέρα για το πρώτο Gathering της νέας σαιζόν πλησιάζει...
Masabuca the gathering - για πέμπτη σαιζόν.
Προσεχώς.
Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς, μπορείτε άνετα...
.
Προσεχώς.
.
Ελπίζω την άλλη παρασκευή.OANNHSEA έγραψε: 28 Αύγ 2018, 20:55 Η Μέρα για το πρώτο Gathering της νέας σαιζόν πλησιάζει...
Προσεχώς.
.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Όχι ρε γμτο......τώρα το είδα.OANNHSEA έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 18:29 Και να και η δική μου κριτική για το "Πεύκα" στην Πεύκη...
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
Θα το γράψω απλά: μου θύμισε άλλες εποχές στην επαρχία.
Ωραία μεγάλη αυλή, κάτω από τα πεύκα, χαλίκι στο πάτωμα... Παρκάρισμα σχετικά εύκολο.
Εξυπηρέτηση 7/10
Είπαμε: θυμίζει άλλες εποχές! Σερβιτόροι στα μαυρόασπρα, τυπικοί, γρήγοροι - εάν δεν είχαν ξεχαστεί και οι μπύρες (που εγώ δεν ήπια)...
Ποιότητα φαγητού 8/10
Φτου και βγαίνουμε:
- Πολίτικη σαλάτα - πάρα πολύ καλή.
- Κεφτεδάκια σχάρας - καλά ήταν.
- Μελιτζάνες και κολοκυθάκια τηγανιτά - πολύ ωραία, αν και τα κολοκυθάκια ήταν πολύ καλύτερα!!!
- Τζατζίκι - ο θεός να το κάνει... Το τζατζίκι θέλει σκόρδο μέσα ρε!!!
- Κοκορέτσι - αρκετά καλό
- Κοντοσούβλι - αν σας πω ότι δεν θυμάμαι τη γεύση του;;;
- Για κύριο πήρα το κότσι γάστρας με πατάτες. Πολύ καλό στη γεύση, όπως και οι πατάτες, αλλά μικρή μερίδα ρε γαμώτο για την τιμή του...
Value for money 7/10
Πολύ μπίρα, κόκα κόλα και ανθρακούχο νερό έπεσε - καλοκαίρι γαρ...
21,5 ευρώ το άτομο είναι πολύ καλή τιμή για αυτά που φάγαμε (και ήπιαμε) πιστεύω...
Όμως το γενικό σύνολο είναι που κάνει τη διαφορά - και σε αυτό προσμετράται το όλο σκηνικό του μαγαζιού...
ΥΓ
Το μέλος Naranjita, ζήτησε αντί για πατάτες να της βάλουν στο πιάτο της σαλάτα. Το ζητά αυτό κάθε φορά. Ήταν πιστεύω η πρώτη φορά που ειλικρινά λιμπίστικα τα βραστά λαχανικά που της είχαν βάλει στα σαλάτα στο πιάτο της...
.
Εάν το ήξερα θα ερχόμουν να σας συναντήσω. Όταν είμαι στην Αθήνα μένω πέντε λεπτά με τα ποδια πιο πέρα.
Έχω πάει καμιά 50 φορές στα "Πευκα" τα τελευταία 30 χρόνια από τότε που μετακομίσαμε στην Πεύκη.
Όντως καλό φαγητό. Αλλά το περιβάλλον "Έτσι κ ετσι"......Το αλλο που μου την δίνει στα νεύρα ειναι οτι πολλές φορές τα βράδια έχει θόρυβο απο τους πελατες και παρκάρουν όλοι στην πλατειουλα και γεμίζουν τους γύρω δρόμους και κλείνουν οι γύρω δρόμοι Παύλου Μελά, Παρμενιδου κλπ.
30 μέτρα πιο πέρα, δίπλα στο ταχυδρομείο, έχει ένα ρακομελλαδικο για το φοιτηταριό. Περνάω συνέχεια αλλά ποτέ δεν έχω παει. Δεν μου αρέσει το περιβάλλον.
Τα τελευταία χρόνια πάμε για φαγητό (ή παραγγέλνουμε για παραδοση) στην 《Θεσσαλία 》 στην Κατω Κηφισιά ή απο του 《Βάθη 》 στην Νέα Ερυθραία.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
OANNHSEA έγραψε: 28 Αύγ 2018, 20:55 Η Μέρα για το πρώτο Gathering της νέας σαιζόν πλησιάζει...
Προσεχώς.
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτή την Παρασκυευή 7/01 έχουμε συνάντηση στις 21:00 και διαλέγει το μέλος Alekhine!!!
Όσοι νέοι θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να του στείλετε π.μ.
.
Όσοι νέοι θέλετε να συμμετάσχετε μπορείτε να του στείλετε π.μ.
.
- YouOnlyLiveOnce
Με τον νεο χρονο η νεα συναντηση μασαμπουκας ;
Μαλλον 7/10 .
Η καστομ που ειναι βρε παιδια;
Μαλλον 7/10 .
Η καστομ που ειναι βρε παιδια;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να πατε στο μαρακανα γκριλλ να φατε, ειναι φιλος μου αλλα μην του πειτε οτι σας έστειλα εγω.
θα πάμε και θα του πουμε ότι ηρθαμε εκ μέρους σου, δηλαδη ενος περσεα χ που γραφει σε ενα φορουμperseus έγραψε: 03 Σεπ 2018, 10:56 Να πατε στο μαρακανα γκριλλ να φατε, ειναι φιλος μου αλλα μην του πειτε οτι σας έστειλα εγω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση