!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

georgebi έγραψε: 19 Μάιος 2023, 18:00 Ααααα εσείς έχετε ξεφύγει

Και η ξεφτίλα ειναι πως όλο αυτό εγώ ήμουν αυτός που το υποδαύλισε εδώ μέσα

:_: Εικόνα :_: Εικόνα
Να ψηφίσεις ΝΙΚΗ, να συγχωρηθείς :wink
Κλεομένης Γ
Phorum.gr user: Κλεομένης Γ

Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κλεομένης Γ »

πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:50
Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 20:06 Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.
Να πάψεις να ζητάς τότε μεσολάβηση όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές κρίσεις και να ετοιμασθείς για πόλεμο.
Όποιος δεν θέλει συμμαχίες πρέπει να είναι έτοιμος να πολεμήσει μόνος του.
Μεσολάβηση ζήτησαν οι εθνοπροδότες σημιτικοί που μαζέψατε στη ΝΔ, το 1996 στα Ίμια, όταν μάλιστα υπήρχε αποδεδειγμένα στρατιωτικό πλεονέκτημα. Τη δειλία σας μην την μετατρέπεται σε θέσφατο. Τις επικύψεις στον δυτικό παράγοντα μην τις ονομάζετε εχέφρονα πολιτική. Αυτά και τέλος.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Κλεομένης Γ
Phorum.gr user: Κλεομένης Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κλεομένης Γ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:35
Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:57
Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:47

Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.
Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.
Όσον αφορά το λόγο του, σαφώς και στέκεται καλύτερα από αποκόμματα τύπου ΝΙΚΗ. Άλλωστε αν δεν απαγορευόταν ο Κασιδιάρης, ούτε κατά διάνοια δεν θα προσέγγιζαν το 1%
Η προφανής απάντηση είναι ότι το θέμα δεν είναι πόσο ρωσόφιλοι είναι οι Έλληνες αλλά το πόσο ελληνόφιλοι είναι οι Ρώσοι.

Είναι;

Ακόμα και στο θέμα της ...ορθοδοξίας όταν πρωτοέσκασε η φάση με την Αγια Σοφιά/τζαμί, ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά το βλέπει ως κάτι θετικό γιατί θα μπαίνουν δωρεάν οι Ρώσοι τουρίστες. Και όλα αυτά πριν την κρίση της Ουκρανίας.

Αλλά κάποιοι κόλλησαν στα ξανθά γένη και πλασάρουν ξανθά μούσια.
Πόσο ελληνόφιλοι είναι οι δυτικοί; Μικρά Ασία (19-22), Κωνσταντινούπολη (1955), Κύπρος (1974), Ϊμια (1996). Ξέρω, ξέρω, πάντα κάποιος φταίει, ο γερμανόφιλος Κωνσταντίνος Α, ο άρρωστος Παπάγος, ο χουντικός Ιωαννίδης, ο μόλις εκλεγείς Σημίτης. Αλλά οι δυτικοί σταθεροί ως προς το να μας "πηδάνε". Οκ;
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Και ρωσόσκυλο ο Νατσιός https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B7 ... %BD%CE%B5/
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Κλεομένης Γ έγραψε: 20 Μάιος 2023, 10:23
πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:50
Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 20:06 Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.
Να πάψεις να ζητάς τότε μεσολάβηση όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές κρίσεις και να ετοιμασθείς για πόλεμο.
Όποιος δεν θέλει συμμαχίες πρέπει να είναι έτοιμος να πολεμήσει μόνος του.
Μεσολάβηση ζήτησαν οι εθνοπροδότες σημιτικοί που μαζέψατε στη ΝΔ, το 1996 στα Ίμια, όταν μάλιστα υπήρχε αποδεδειγμένα στρατιωτικό πλεονέκτημα. Τη δειλία σας μην την μετατρέπεται σε θέσφατο. Τις επικύψεις στον δυτικό παράγοντα μην τις ονομάζετε εχέφρονα πολιτική. Αυτά και τέλος.
Oι μη εθνοπροδότες πότε κυβέρνησαν και πήγαν σε πόλεμο;εάν μου πεις ποτέ διότι ποτέ δεν έγινε πόλεμος τα τελευταία 80 χρόνια τότε όντως τέλος.Για όποιον μη εθνοπροδότη τα λέω στο μέλλον να το ξέρει.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Ημείς Ρούσιαν λίαν Έλληνες αγαπώμεθαν! Οδησσόν λίαν Έλληνες! Λίαν!…».

Από το λινκ του Μυριβήλη που αναφέρει ο Νατσιός.
Ας πληροφορήσει κάποιος τη ΝΙΚΗ ότι σήμερα η Οδησσός είναι στην Ουκρανία και η Ρωσία την βομβαρδίζει. :cry Και δεν την έβαλε εκεί κάποιος αιρετικός Δυτικός.Ρώσοι την βάλανε,όχι όμως χριστιανοί ορτοντόξ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:10 O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.

.
Αν είναι ρωσόφιλοι σαν κι εσάς, γιατί στενοχωριέσαι βρε Αρίστο;

Αδέλφια σας είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Απλα η ΝΔ τους χρηματοδοτει για να χασει την εκκλησιαστικη της βαση η Ελληνικη Λυση και να μην μπει στη Βουλη.

.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:10 O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.

.
Ασ' τον να λέει.
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι εφοπλιστές, αλλάζουν κόμματα που στηρίζουν.
Αν ισχύουν αυτά που λέει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

vagabondo έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:18

.
Ασ' τον να λέει.
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι εφοπλιστές, αλλάζουν κόμματα που στηρίζουν.
Αν ισχύουν αυτά που λέει.

Πιστευεις πως αυτοι οι τυποι ειναι Χριστιανοι που ενδιαφερονται για την Ορθοδοξια;

https://psaxna.gr/%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CF ... %81%CE%B3/

.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Ες αύριον τα σπουδαία. Θα φάτε καλά με τη ΝΙΚΗ..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2023, 17:27
Στύγιος έγραψε: 19 Μάιος 2023, 17:13 Ο Άδωνις, το σούργελο,έκανε 12 χρόνια να πάρει πτυχίο Ιστορικού :smt005:

Και θα μου πείτε για τη ΝΙΚΗ;
Καλά και ο Μπακογιάννης που το πήρε νωρίτερα από το εξωτερικό μη νομίζεις ότι έμαθε και τίποτε σπουδαίο...
Σωστή παρατήρηση...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Με έχετε κουράσει. ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”