Να ψηφίσεις ΝΙΚΗ, να συγχωρηθείςgeorgebi έγραψε: 19 Μάιος 2023, 18:00 Ααααα εσείς έχετε ξεφύγει
Και η ξεφτίλα ειναι πως όλο αυτό εγώ ήμουν αυτός που το υποδαύλισε εδώ μέσα
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Μεσολάβηση ζήτησαν οι εθνοπροδότες σημιτικοί που μαζέψατε στη ΝΔ, το 1996 στα Ίμια, όταν μάλιστα υπήρχε αποδεδειγμένα στρατιωτικό πλεονέκτημα. Τη δειλία σας μην την μετατρέπεται σε θέσφατο. Τις επικύψεις στον δυτικό παράγοντα μην τις ονομάζετε εχέφρονα πολιτική. Αυτά και τέλος.πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:50Να πάψεις να ζητάς τότε μεσολάβηση όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές κρίσεις και να ετοιμασθείς για πόλεμο.Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 20:06 Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.
Όποιος δεν θέλει συμμαχίες πρέπει να είναι έτοιμος να πολεμήσει μόνος του.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
-
Κλεομένης Γ
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Πόσο ελληνόφιλοι είναι οι δυτικοί; Μικρά Ασία (19-22), Κωνσταντινούπολη (1955), Κύπρος (1974), Ϊμια (1996). Ξέρω, ξέρω, πάντα κάποιος φταίει, ο γερμανόφιλος Κωνσταντίνος Α, ο άρρωστος Παπάγος, ο χουντικός Ιωαννίδης, ο μόλις εκλεγείς Σημίτης. Αλλά οι δυτικοί σταθεροί ως προς το να μας "πηδάνε". Οκ;ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:35Η προφανής απάντηση είναι ότι το θέμα δεν είναι πόσο ρωσόφιλοι είναι οι Έλληνες αλλά το πόσο ελληνόφιλοι είναι οι Ρώσοι.Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:57Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.Green Dragon έγραψε: 16 Μάιος 2023, 19:47
Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.
Όσον αφορά το λόγο του, σαφώς και στέκεται καλύτερα από αποκόμματα τύπου ΝΙΚΗ. Άλλωστε αν δεν απαγορευόταν ο Κασιδιάρης, ούτε κατά διάνοια δεν θα προσέγγιζαν το 1%
Είναι;
Ακόμα και στο θέμα της ...ορθοδοξίας όταν πρωτοέσκασε η φάση με την Αγια Σοφιά/τζαμί, ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά το βλέπει ως κάτι θετικό γιατί θα μπαίνουν δωρεάν οι Ρώσοι τουρίστες. Και όλα αυτά πριν την κρίση της Ουκρανίας.
Αλλά κάποιοι κόλλησαν στα ξανθά γένη και πλασάρουν ξανθά μούσια.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Και ρωσόσκυλο ο Νατσιός https://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B7 ... %BD%CE%B5/
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Oι μη εθνοπροδότες πότε κυβέρνησαν και πήγαν σε πόλεμο;εάν μου πεις ποτέ διότι ποτέ δεν έγινε πόλεμος τα τελευταία 80 χρόνια τότε όντως τέλος.Για όποιον μη εθνοπροδότη τα λέω στο μέλλον να το ξέρει.Κλεομένης Γ έγραψε: 20 Μάιος 2023, 10:23Μεσολάβηση ζήτησαν οι εθνοπροδότες σημιτικοί που μαζέψατε στη ΝΔ, το 1996 στα Ίμια, όταν μάλιστα υπήρχε αποδεδειγμένα στρατιωτικό πλεονέκτημα. Τη δειλία σας μην την μετατρέπεται σε θέσφατο. Τις επικύψεις στον δυτικό παράγοντα μην τις ονομάζετε εχέφρονα πολιτική. Αυτά και τέλος.πατησιωτης έγραψε: 16 Μάιος 2023, 21:50Να πάψεις να ζητάς τότε μεσολάβηση όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές κρίσεις και να ετοιμασθείς για πόλεμο.Κλεομένης Γ έγραψε: 16 Μάιος 2023, 20:06 Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.
Όποιος δεν θέλει συμμαχίες πρέπει να είναι έτοιμος να πολεμήσει μόνος του.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ημείς Ρούσιαν λίαν Έλληνες αγαπώμεθαν! Οδησσόν λίαν Έλληνες! Λίαν!…».
Από το λινκ του Μυριβήλη που αναφέρει ο Νατσιός.
Ας πληροφορήσει κάποιος τη ΝΙΚΗ ότι σήμερα η Οδησσός είναι στην Ουκρανία και η Ρωσία την βομβαρδίζει.
Και δεν την έβαλε εκεί κάποιος αιρετικός Δυτικός.Ρώσοι την βάλανε,όχι όμως χριστιανοί ορτοντόξ.
Από το λινκ του Μυριβήλη που αναφέρει ο Νατσιός.
Ας πληροφορήσει κάποιος τη ΝΙΚΗ ότι σήμερα η Οδησσός είναι στην Ουκρανία και η Ρωσία την βομβαρδίζει.
O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.
.
.
Αν είναι ρωσόφιλοι σαν κι εσάς, γιατί στενοχωριέσαι βρε Αρίστο;Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:10 O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.
.
Αδέλφια σας είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απλα η ΝΔ τους χρηματοδοτει για να χασει την εκκλησιαστικη της βαση η Ελληνικη Λυση και να μην μπει στη Βουλη.
.
.
Ασ' τον να λέει.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:10 O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.
.
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι εφοπλιστές, αλλάζουν κόμματα που στηρίζουν.
Αν ισχύουν αυτά που λέει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
vagabondo έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:18Ασ' τον να λέει.Αρίστος έγραψε: 20 Μάιος 2023, 15:10 O Xιος λεει οτι ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ εφοπλιστης Ρεστης εδωσε 2,5 εκατομμυρια στη Νικη για την προεκλογικη της εκστρατεια.
.
Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι εφοπλιστές, αλλάζουν κόμματα που στηρίζουν.
Αν ισχύουν αυτά που λέει.
Πιστευεις πως αυτοι οι τυποι ειναι Χριστιανοι που ενδιαφερονται για την Ορθοδοξια;
https://psaxna.gr/%CE%B2%CE%AF%CE%BA%CF ... %81%CE%B3/
.
Ες αύριον τα σπουδαία. Θα φάτε καλά με τη ΝΙΚΗ..
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σωστή παρατήρηση...Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Μάιος 2023, 17:27Καλά και ο Μπακογιάννης που το πήρε νωρίτερα από το εξωτερικό μη νομίζεις ότι έμαθε και τίποτε σπουδαίο...Στύγιος έγραψε: 19 Μάιος 2023, 17:13 Ο Άδωνις, το σούργελο,έκανε 12 χρόνια να πάρει πτυχίο Ιστορικού![]()
Και θα μου πείτε για τη ΝΙΚΗ;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Με έχετε κουράσει. ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 1 Απαντήσεις