vantono έγραψε: 09 Μαρ 2022, 22:39
Εν τω μεταξύ, μου στέλνει πριν λίγο (ειχαμε να τα πούμε απο τότε με το ποδάρι στην παραλία) ενα βιντεάκι που δειχνει το Μητσοτάκη να σκάει μουρη πίσω απο κατι παπάδες μεσα σε κοσμο (αυτο το πασιγνωστο, που υπαρχει και σε gifακι) και μου γράφει "χαχαχα τί χαζόφατσα ειναι αυτός ο Κούλης ρε, τι ψηφίσανε!".
Τελευταία το έπαθε αυτό το αντικουλικό κόλλημα, προφανώς επειδή ο Κούλαρχος ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι στους Ρώσους με τις κυρώσεις, τον οπλισμό στους Ουκρανούς κτλ.
Δεν ηταν ετσι πιο παλιά. Απολιτίκ με ελαφρά ροπή στα δεξιά ήταν, απ'οτι μου ειχε πει η δικιά μου.
Μετά ακολουθεί ο εξης διάλογος...
Εγώ: Τί λέει? Παίζεις μπαλίτσα με κανένα παιδί τελευταία ή τίποτα? (εμοτικον με γελακι)
Αυτή: Μωρέ όλο και κάτι παιζεται αλλά δεν ξερω, δεν ειμαι έτοιμη για παρακατω αυτη τη στιγμή, μόνο στα μηνύματα μένω. Δεν βρίσκω και πολύ ενδιαφέρον με οσους μιλάω μεχρι στιγμής. Για καποιο λόγο αυτοί μου φαινονται βαρετοί. Εμένα με ελκύουν τα απαγορευμένα.
Ε: Σιγά ρε, ποιά είσαι, η Εύα που θέλει να δαγκώσει το μήλο?
Α: χαχαχαχ το μήλο θα δαγκώσω, τον Αδάμ θα δαγκώσω, τον όφη θα δαγκώσω... τι να σου πω, δεν ξερω (εμοτικονς με πολλά γελάκια).
Την εχω αφήσει στο διαβάστηκε και δεν εχω απαντήσει ακόμα. Ελπίζω να μην νομίζει οτι τημπαίζω.
Ε μα ρε γαμώ, βλέπετε τώρα τι γίνεται! Να θες να ηρεμήσεις και να ξεκόψεις ηρεμα και ευγενικά και να μη σε αφήνει.
Και ο διάλογος συνεχίζεται...
Εγώ: Ελα σορρυ που σε εγραψα λιγο αλλα έτρωγα (εμοτικονς γελάκια). Χαχαχχαχ α καλά, σε χάνουμε εσένα, πάει, δεν είσαι καλά! Σώνει και ντε να δαγκώσεις κάτι δηλαδή. Τόση αγριάδα πια?
Αυτή: Ναι βρε, φάε με την ησυχία σου, γιατι μου λες σορρυ. Δεν ειμαι η κοπελα σου για να μου απολογείσαι (γελάκια). Ναι γενικά δαγκώνω. Ειμαι σαν πεισματάρικο αρπακτικό. Αν μου μπει κατι στο μυαλό και το θέλω, το κερδίζω. Δεν το αφήνω ποτέ (γελάκια πάλι).
Ε: Α μάλιστα. Λοιπον "αρπακτικό", κάποιος θα πρέπει να σου περάσει φίμωτρο επειγόντως. Εισαι δημόσιος κίνδυνος εσύ.
Α: χμμ, το δέχομαι και το φίμωτρο υπό προυποθέσεις. Γενικά αν ο άλλος ξέρει να με κάνει καλά, απο λύκος μπορώ να γίνω αρνάκι. (εμοτικονς με πολλα γελάκια).
Ε: (εμοτικονς με περισσότερα γελάκια και τίποτα αλλο. Καβλοκοκομπλόκο ο καημένος ο βαντοναρος, κάνω μόκο για να μην ξεφύγει εντελώς η φάση).
Α: χαχαχαχχααχ πλάκα κάνω έτσι, εννοειται! Δεν πιστεύω να τα παιρνεις σοβαρά ολα αυτά που λέω. Απλά τρολάρω λίγο να περάσει η ώρα (γελάκια ξανά).
Οκ, αυτό ήταν. Τώρα ή θα πάρω τηλ τη δικιά μου (που βρεθηκαμε και πιο πριν) να της πω να ξαναερθει ή να πάω να την παρω εγώ, ή θα τον επελεκήσω μονάχος μου.
Α ρε καταραμένε Πούτλερ, τι μας έχεις κάνει με τις εισβολές σου.