Εμβολιαστείτε!Naida έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:09Πάτε και φιλάτε τα κρουσματα, να τι παθαίνετεLugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:54
Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.
Ό,τι κάνω το κανω για τους γύρω μου για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μεταδώσω.
Φιλιομουν κάνα δίλεπτο με το κρούσμα, τι διαλο?!![]()
Πέρα από την πλάκα παίζει όταν ανταλλάξατε σωματικά υγρά να μην ήταν ακόμα το φορτίο της ικανό να μεταδοθεί. Ή μπορεί να μετέδωσε αλλά λόγω τριπλού εμβολιασμού σου εξουδετερωθηκε άμεσα. Η απειλ όχι η κοπέλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κι εγώ πήγα στην μια την εμβολιασμένη σπίτι της ,κόλλησε την επόμενη, και έκανε συμπτώματα μετά από δύο μερες. Η όμικρον έχει μικρό κύκλο.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:54Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:35 Πάλι αρνητικό το σελφ τεστ μου.
5η μέρα σήμερα θα πάω για ραπιντ.
Υπενθυμίζω ήρθα σε στενή επαφή με κρούσμα
Ό,τι κάνω το κανω για τους γύρω μου για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μεταδώσω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η δικιά μου είχε συμπτώματα από πριν, αλλά αρνητικό σελφ το πρωίΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:11Κι εγώ πήγα στην μια την εμβολιασμένη σπίτι της ,κόλλησε την επόμενη, και έκανε συμπτώματα μετά από δύο μερες. Η όμικρον έχει μικρό κύκλο.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:54
Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο αυτό έκανες με το κρούσμα;Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:54Με αυτά και με εκείνα ξεκωλιαστηκανε στα κέρδη εταιρίες και φαρμακεία. Πλούσιους τους κάνατε. Αν έχουν περάσει 5 μέρες και δεν έχεις συμπτώματα , δεν κόλλησες. Χαλάρωσε.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:35 Πάλι αρνητικό το σελφ τεστ μου.
5η μέρα σήμερα θα πάω για ραπιντ.
Υπενθυμίζω ήρθα σε στενή επαφή με κρούσμα
Μας απογοητεύσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εντάξει πρώτο ραντεβούGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:13Μόνο αυτό έκανες με το κρούσμα;Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59Δεν έχω συμπτώματα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:54
Μας απογοητεύσεις.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά σας πήγε. Αφού δεν σε κόλλησε, να το πάρεις το κορίτσι, είναι σημάδι, ξεκάθαρα.Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:14Εντάξει πρώτο ραντεβούGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:13Μόνο αυτό έκανες με το κρούσμα;Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59
Δεν έχω συμπτώματα.
Μας απογοητεύσεις.![]()
Ε αν βρεθήκατε για μερικές ώρες, είναι προφανώς αρκετές για να την έχεις γλυτώσει. Δεν είναι ανήκουστο, και αν είσαι εμβολιασμένος μάλλον είναι και λόγω του εμβολίου.
Ο αδερφός μου βγήκε θετικός 31 Δεκεμβρίου (δις εμβολιασμένος), μάλλον το έπιασε όταν πήγε για κάτι μπύρες λίγες ημέρες πιο πριν. Μπήκε σε καραντίνα στο υπόγειο αμέσως, τώρα είναι καλύτερα. 5 ημέρες μετά οι γονείς μου είναι αρνητικοί (δις εμβολιασμένοι) και όλο αυτόν τον καιρό μένουν στο ίδιο σπίτι, τρώνε μαζί, κλπ. Συμβαίνει.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Gherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:16Καλά σας πήγε. Αφού δεν σε κόλλησε, να το πάρεις το κορίτσι, είναι σημάδι, ξεκάθαρα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μήπως κάποιος από τους δύο φορούσε στολή αστυνομικού;Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:14Εντάξει πρώτο ραντεβούGherschaagk έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:13Μόνο αυτό έκανες με το κρούσμα;Lugozzi έγραψε: 04 Ιαν 2022, 11:59
Δεν έχω συμπτώματα.
Μας απογοητεύσεις.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά στον μπράδερ.Λεγεών έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:18Ε αν βρεθήκατε για μερικές ώρες, είναι προφανώς αρκετές για να την έχεις γλυτώσει. Δεν είναι ανήκουστο, και αν είσαι εμβολιασμένος μάλλον είναι και λόγω του εμβολίου.
Ο αδερφός μου βγήκε θετικός 31 Δεκεμβρίου (δις εμβολιασμένος), μάλλον το έπιασε όταν πήγε για κάτι μπύρες λίγες ημέρες πιο πριν. Μπήκε σε καραντίνα στο υπόγειο αμέσως, τώρα είναι καλύτερα. 5 ημέρες μετά οι γονείς μου είναι αρνητικοί (δις εμβολιασμένοι) και όλο αυτόν τον καιρό μένουν στο ίδιο σπίτι, τρώνε μαζί, κλπ. Συμβαίνει.
Ξερω δυο περιπτωσεις ανθρωπων με πυρετο και συμπτωματα οπου και το ραπιντ και το pcr βγηκε αρνητικο την πρωτη εβδομαδα. Προφανως η Ομικρον δεν ανιχνευεται τοσο ευκολα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατί να καταφευγουμε σε ημίμετρα, έχω ένα μπουκάλι χλωρίνη διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, αν ζορίσει πολύ το πράγμα.Λεγεών έγραψε: 04 Ιαν 2022, 12:10 Σκάου, να το ρίξουμε λίγο στην πλάκα; Χαπάκια υδροξυχλωροκίνης και ενέσεις ιβερμεκτίνης προμηθεύτηκες;![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
Τώρα έφτασε στο 99, και γενικώς παίζω ανάμεσα σε 95 και 100. Στο σόι μου ευτυχώς είναι όλοι γιατροί.Awesomatic έγραψε: 04 Ιαν 2022, 09:24Είσαι πολύ οριακά, μέτρα συχνά (καθιστός) και φρόντισε να μην κάνεις απολύτως τίποτα που θα σε κουράσει γιατί αν πέσει απότομα μπορεί να βρεθείς στο πάτωμαΑν δεν δεις βελτίωση σήμερα μίλησε με γιατρό μήπως χρειαστείς εισπνεόμενο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιαν 2022, 07:53 Και δυο 58χρονες από τις κυρίες που σχετίζομαι σε επίπεδο ανθρώπινο και σεξουαλικο είναι θετικές. Η μια τριπλοεμβολιασμενη, ανέβασε λίγο πυρετό, είναι μια χαρά πλέον. Η άλλη η ψέκω, που δεν έκανε το εμβόλιο, ένιωθε χάλια εδώ και 5 μέρες, αλλά έβγαινε αρνητική. Χτες βγήκε θετική, το κατάλαβε επειδή δεν μύριζε τίποτα. Ο γιατρός της είπε έχει ακροαστικα και της έδωσε κάτι φάρμακα. Αυτή φοβάμαι μην είναι τόσο γκαντέμω, και κόλλησε τη δέλτα. Αν είναι έτσι, την ποτσισαμεν. Στηρίζομαι στον οργι, που ανέφερε πως κόλλησε όμικρον και δεν μύριζε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις