!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επεισόδιο Μητσοτάκη με προκλητική δημοσιογράφο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Επεισόδιο Μητσοτάκη με προκλητική δημοσιογράφο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Νon4me έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 11:35
Νon4me έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:09 θα χορτάσετε κουλη ψεκια . θα βαλετε σε ολες τις τσεπες .
Κλάνει μια μάντρα με Αλεξάντρα σε φάλαγγα κατ'άντρα στους ψέκουλες, το κουλι σας. Τους χαιδεύει και τους προσκυνάει 24/7 μη χάσει τα ψηφαλάκια, την ωρα που η πανδημία καλπάζει. Μονο σε ευρωπαίους δημοσιογράφους που απλα δεν ειναι σαν τον αυλικό του τον πορδοκλάσε, ξερει πλασάρει λεονταρισμούς.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:36
Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:32
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 10:20

Ετοιμάσου για το επόμενο μεγάλο πακέτο βοήθειας προς την Τουρκία στο μεταναστευτικό. :wink
Και τι με νοιάζει εμένα που σκορπά τα λεφτά της η ΕΕ; Καλά να είναι να μοιράζει. Να δώσει και από 'δω τίποτα. Αφού αυτός επέλεξε να είναι ο ρόλος της, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Υπάρχουν και άλλα κράτη και συμμαχίες για τα περαιτέρω π.χ Ισραήλ, Αίγυπτος, Σ.Α κλπ.
Δεν ξέρεις ότι συμμετέχεις στην ΕΕ ως "εταίρος", ως δηλαδή μετέχων στις ζημίες και τα κέρδη;
Βρε σεις, έλεος.
Ναι γιατί συμμετέχει πολύ η Ελλάδα στις ζημιές :lol:
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Λοιπόν να πω για το θέμα ότι η δημοσιογράφος ήταν αντιαισθητική στα μάτια μου και μου φάνηκε δυνατός το κουλό που της απάντησε.
Πολιτικά όμως είμαι μαζί της (πολιτικά λέω έτσι;)
Ιδεολογικά δεν ξέρω. Είμαι της άποψης να μην έχει πολλούς μετανάστες η χώρα, αλλά και της ιδεολογίας να στηρίζονται οι λαοί μεταξύ τους.
Η ζωή είναι μπερδεμένη.
Σίγουρα ο καπιταλισμός το μπαίρνει. Αυτά. γιατί να το κουράζουμε κι έχει κι ωραία μέρα; :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Μ' αυτά και μ' αυτά θα ατσαλωθεί το κουλό και δεν θα φοβάται πλέον και το ντιμπέι με τον μέγα Αλέξη :p2:
Μην του δίνεται ευκαιρία να ασκείται ρε!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:39
Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:32

Και τι με νοιάζει εμένα που σκορπά τα λεφτά της η ΕΕ; Καλά να είναι να μοιράζει. Να δώσει και από 'δω τίποτα. Αφού αυτός επέλεξε να είναι ο ρόλος της, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Υπάρχουν και άλλα κράτη και συμμαχίες για τα περαιτέρω π.χ Ισραήλ, Αίγυπτος, Σ.Α κλπ.
Δεν ξέρεις ότι συμμετέχεις στην ΕΕ ως "εταίρος", ως δηλαδή μετέχων στις ζημίες και τα κέρδη;
Βρε σεις, έλεος.
Αν δεν είσαι οπαδός του Γεωργίου Παπανδρέου του νεώτερου, μπορείς να φανταστείς από πού προέρχονται τα ευρωπαϊκά κονδύλια;
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:42

Βρε σεις, έλεος.
Αν δεν είσαι οπαδός του Γεωργίου Παπανδρέου του νεώτερου, μπορείς να φανταστείς από πού προέρχονται τα ευρωπαϊκά κονδύλια;
Στο θέμα μας; Τι θες; Να σταματήσει η ΕΕ να χρηματοδοτεί την Τουρκία; Πες το στον Αλέξη σου να το βάλει στην ατζέντα. Τολμάει;
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:44
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:42

Στο θέμα μας; Τι θες; Να σταματήσει η ΕΕ να χρηματοδοτεί την Τουρκία; Πες το στον Αλέξη σου να το βάλει στην ατζέντα. Τολμάει;
Δεν θέλω κάτι περισσότερο από το να καταλάβεις τι γράφεις.
Έγραψες
"Και τι με νοιάζει εμένα που σκορπά τα λεφτά της η ΕΕ; Καλά να είναι να μοιράζει. "
Επομένως, συμφωνείς να δεσμεύονται τα χρήματα των ελλήνων πολιτών προς την Τουρκία και μάλιστα, δεν σε απασχολεί στο ελάχιστο να ελέγξεις πώς και γιατί.

Δεν είχα άλλο σκοπό στο ποστ αυτό.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.protagon.gr/apopseis/mia-er ... 4342383274

Οταν ξεκινάς την ερώτηση κουνώντας το δάχτυλο, αποκαλώντας ψεύτη τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, είσαι πρώτα ακτιβιστής και μετά δημοσιογράφος.

Για μία στιγμή πέρασε από το μυαλό μου ότι η ολλανδή δημοσιογράφος είναι «στημένη» από τα υπόγεια του Μαξίμου.

Αυτό που έκανε δεν ήταν ερώτηση. Ηταν σέντρα προς τον Μητσοτάκη για να γλιτώσει από ένα θέμα που, πράγματι, συζητείται και φέρνει συχνά τη χώρα μας αντιμέτωπη με αληθινά δύσκολες ερωτήσεις.

Ήταν μία ερώτηση που έστεκε δημοσιογραφικά, αλλά διατυπώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Διότι εκεί που η κυρία αρχίζει να αποκαλεί τον Μητσοτάκη ψεύτη, χάνει και τη μπάλα από τα πόδια της.

Εμφανίζεται ως κάποια που πάει στο Μαξίμου έχοντας παραμάσχαλα τους ισχυρισμούς των Τούρκων και ορισμένων ΜΚΟ.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Jimmy81 έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:09
Zelda έγραψε:Πολιτικα μια χαρα του εκατσε του Μητσοτακη παντως
Κανει το λιονταρι ανεξοδα πανω σε μια αποψη που συμφωνει το 90%
Προφανως ηξεραν τι περιπου θα ρωτησει οι συνεργατες του
Εξαρτάται πώς τίθεται το ερώτημα. Σε μια ερώτηση περί ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων οι περισσότεροι Έλληνες θα σου πουν γενικά ότι συμφωνούν. Αυτό απορρέει από το αυτόματο αίσθημα ασφάλειας που όλοι θέλουμε να έχουμε. Αν όμως το ερώτημα είναι αν πρέπει να βοηθάμε τους πρόσφυγες και το δικαίωμά τους στην υποδοχή πάλι οι περισσότεροι Έλληνες απαντούν θετικά.
https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ereyn ... ei-thetiki
https://www.skai.gr/news/greece/ereyna- ... prosfygiko

Πάντως σε αυτούς που τοποθετούνται δεξιότερα της ΝΔ, η παραδοχή για τους 50.000 που έχουν έρθει στην Ελλάδα και οι 10.000 Αφγανοί που πήραν άσυλο, δεν θα κάτσει πολύ καλά :8)
Γενικά συμφωνω σε αυτο που γραφεις
Οι Ελληνες γενικα και αοριστα να βοηθησουν του μεταναστες θα σου πουν
(***αρκει να μην επιβαρυνθουν τιποτα οικονομικα οι ιδιοι, να μην φιλοξενηθουν στην περιοχη τους ή να πανε σχολειο με τα παιδια τους)

Ομως ο τροπος που εγινε το σκηνικο απλα κανει συμπαθη το Μητσοτακη σε οποιονδηποτε πολιτικά (σχετικα) ουδετερο

Εχεις απο κατω μια φανερα προκατειλημμενη φανατικη που δεν μπαινει καν στον κοπο να κανει ερωτηση
Κανει επιθεση με χαρακτηρισμους
Και για ενα θεμα που η Τουρκια αξιοποιεί σε βαρος της Ελλαδας, πραγμα που το κανει γαργάρα

Οποιοσδηποτε σχετικα ουδετερος πολιτικα δεν υπαρχει περιπτωση να παρει το μερος της

Εχει εξαντληθει αυτο το θεμα στο δημοσιο διαλογο
Η μαζα δε θελει να ασχολειται και την κουραζει
Μια κακιασμενη ειδε
Αυτοι που εχουν διαμορφωμενη αποψη εναντιον του Μητσοτακη απλα βλεπουν τη νεα κατοχο του βραβειου πουλιτζερ
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:47 Δεν θέλω κάτι περισσότερο από το να καταλάβεις τι γράφεις.
Έγραψες
"Και τι με νοιάζει εμένα που σκορπά τα λεφτά της η ΕΕ; Καλά να είναι να μοιράζει. "
Επομένως, συμφωνείς να δεσμεύονται τα χρήματα των ελλήνων πολιτών προς την Τουρκία και μάλιστα, δεν σε απασχολεί στο ελάχιστο να ελέγξεις πώς και γιατί.

Καλά, ασχολίαστο το ότι πιστεύεις πως πάνε Ελληνικοί φόροι στην Τουρκία. Παρασύνθημα τώρα, τι προτείνεις; Τι θες να γίνει γι' αυτό.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:53
stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:47 Δεν θέλω κάτι περισσότερο από το να καταλάβεις τι γράφεις.
Έγραψες

Καλά, ασχολίαστο το ότι πιστεύεις πως πάνε Ελληνικοί φόροι στην Τουρκία.
Βρε συ, κάθε χώρα της ΕΕ χρηματοδοτεί το κοινό ευρωπαϊκό ταμείο το οποίο και τα διαχειρίζεται.
Όταν πχ. ακούς "ΕΣΠΑ" το πρόγραμμα δεν αφορά χρήματα που έρχονται από τον Πλούτωνα, αλλά για χρήματα που συνεισφέρουν οι χώρες στο κοινό ταμείο και επαναδιοχετεύονται προς αυτές ανάλογα με τις κοινά διαπιστωμένες ανάγκες της κάθε χώρας.
Κάποιες χώρες "χρεώνονται" από αυτή τη διαδικασία και κάποιες "πιστώνονται" επιπλέον κονδύλια, ανάλογα με την πολιτική δράσης της ΕΕ.
Πχ. στην Ελλάδα, μέχρι το 2015 παίρναμε περισσότερα από όσα δίναμε για την αγροτική μας πολιτική και οικονομία. Στην ουσία, οι υπόλοιπες χώρες έκοβαν από τον εαυτό τους για να δώσουν στους υποανάπτυκτους της ΕΕ. Από το 2015 κι έπειτα, πάψαμε να θεωρούμαστε υποανάπτυκτοι και πλέον κόβουμε από τα δικά μας κονδύλια για να στηρίξουμε νέες χώρες της ΕΕ που θεωρούνται υποανάπτυκτες και χρειάζονται στήριξη.

Όταν, λοιπόν, ακούς "η Ευρωπαϊκή Ένωση πίστωσε το τουρκικό ταμείο με Χ εκατομμύρια ευρώ" θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η Ελλάδα έχει συμμετοχή σε αυτό, ανάλογη με όσα ορίζουν οι κανόνες λειτουργίας του ταμείου της ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:37
Νon4me έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 11:35
Νon4me έγραψε: 09 Νοέμ 2021, 17:09 θα χορτάσετε κουλη ψεκια . θα βαλετε σε ολες τις τσεπες .
Κλάνει μια μάντρα με Αλεξάντρα σε φάλαγγα κατ'άντρα στους ψέκουλες, το κουλι σας. Τους χαιδεύει και τους προσκυνάει 24/7 μη χάσει τα ψηφαλάκια, την ωρα που η πανδημία καλπάζει. Μονο σε ευρωπαίους δημοσιογράφους που απλα δεν ειναι σαν τον αυλικό του τον πορδοκλάσε, ξερει πλασάρει λεονταρισμούς.
Ηρθε κ ο κνιτης -ολοι μαζι δε γεμιζουμε τροπετο απο σμαρτ- να πει τα δικα του
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Kolovrat έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:53
Έγραψες

Καλά, ασχολίαστο το ότι πιστεύεις πως πάνε Ελληνικοί φόροι στην Τουρκία. Παρασύνθημα τώρα, τι προτείνεις; Τι θες να γίνει γι' αυτό.
Τechnically με ενα εμμεσο τροπο πανε.

Το Πατριαρχειο παιρνει καθε χρονο επιχορηγηση απο το Ελληνικο κράτος η οποια πηγαινει σε μισθους και συντηρηση.

Οποτε μπορεις να θεωρησεις οτι ενα κομματι του φορου πηγαινει στην Τουρκια μεσω αυτης της οδου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Νon4me έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 12:00
Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 11:56
Νon4me έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 11:47

Αφου δεν ερχεσαι για κυνηγι στο βουνο ρε μαλακα . καποιος δεν πρεπει να σε φερμαρει ?
Εσύ είπαμε είσαι στη φωτογραφία, έτσι? Και λές για φερμαρίσματα. Μάλιστα, εντάξει. :lol:
σφυρα .... κ εφτασα να σου γυαλισω το καβουκι . αβγο - ζαιε .
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Θα σου φύγει κάνας πόντος.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”