!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Lord of the Rings Amazon series

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: The Lord of the Rings Amazon series

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν θυμάμαι να παρουσιάζεται κάτι τέτοιο στις αφηγήσεις του Πλάτωνα. Η Ατλαντίδα καταποντίστηκε εξαιτίας ενός τυχαίου υπερσεισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 23:41 Δεν θυμάμαι να παρουσιάζεται κάτι τέτοιο στις αφηγήσεις του Πλάτωνα. Η Ατλαντίδα καταποντίστηκε εξαιτίας ενός τυχαίου υπερσεισμού.
Ο Πλατωνας γράφει για την αλαζονεια της Ατλαντιδας που επιτέθηκε στην Αθηνα. Αμεσως μετα την ηττα τους απο τους Αθηναιους η Ατλαντιδα βουλιαξε ως θεια δικη για αυτη την αλαζονεια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Δεν θυμάμαι να λέει πουθενά για θεία δίκη, αλλά μπορεί να μην θυμάμαι καλά τα κείμενα. Έχει πολλά χρόνια που τα διάβασα. Κάποιο απόσπασμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
George_V

hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2022, 23:49 Δεν θυμάμαι να λέει πουθενά για θεία δίκη, αλλά μπορεί να μην θυμάμαι καλά τα κείμενα. Έχει πολλά χρόνια που τα διάβασα. Κάποιο απόσπασμα;
Κριτίας
ΐ. Μά δταν τό θειϊκό στοιχείο *
πού είχαν μέσα τους (μέ τόν καιρό) εκφυλίστηκε και χάθηκε, γιατί ανακατεύθηκε πάρα πολύ μέ τό ανθρώπινο στοιχείο, καί έτσι επεκράτησε στό χαρακτήρα τους τό τελευταίο.
τότε πιά, επειδή δέν είχαν τή δύναμη νά βαστάξουν τά βάρος τής ευτυχίας των, άρχισαν νά άσχημονοΰν. Καί έτσι σέ
κεϊνον πού μπορούσε νά βλέπη (καί νά κρίνη) φαίνονταν ώς
παλιανθρώποι,γιατί έχασαν άπό τά πολυτιμότερα αγαθά τους
τά πιά καλά και ωραία, σέ κείνους δέ πού δέν μπορούσαν
νά ίδούνκαί νά καταλάβουν ποια είναι πραγματικά ή ευτυχισμένη ζωή, φαίνονταν ίσα ίσα πώς ήταν οί πιό άξιομακάρι^
στοι άπό δλους τους ανθρώπους καί οί πιό ευτυχισμένοι αυτοί
πού τους είχε κυριέψει τό πάθος τής πλεονεξίας καί κοίταζαν νά μεγαλώσουν, δπως δπως, τόν πλούτο τους καί τή δύναμη τους. Ό θεός δμως τών θεών, ό Ζευς, πού βασιλεύει
σύμφωνα μέ νόμους, επειδή έχει τή δύναμη νά βλέπη τίς τέτοιες αδικίες, βλέποντας πώς Ινας λαός πού ήταν πρίν καλός
πήρε τόν κατήφορο, τό στραβά δρόμο, απεφάσισε νά τιμωρήση τοος φταίχτες γιά νά βάλουν μυαλά καί σωφρονισθούν.
Γι' αυτό κάλεσε δλους τους θεούς σέ συνεδρίαση μέσα στό
π ιό λαμπρά ανάκτορο τους, πού επειδή είναι υψωμένο στό
μέσο δλης τής οικουμένης βλέπει καλά δλα δσα έχουν συμβή
καί άφοΰ μαζεύτηκαν δλοι είπε σ* αυτούς '
http://repository.edulll.gr/edulll/retr ... ritias.pdf
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Α, οκ, είναι στο τέλος του Κριτία. Έχεις δίκιο. Δεν το θυμόμουν καθόλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Εικόνα

Και εδω Ai απεικονιση του Μελκορ απο το Dall-e

Εικόνα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Σε 4 μερες ξεκιναει. Στις 4 το ξημερωμα.
Κανονιστε μλκες να δωθει πρασινο και σε αλλες σεζον.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Τι εννοείς να δοθεί πράσινο και σε άλλες σεζόν; Στις (τουλάχιστον) πέντε σεζόν δεν πάει η δουλεια, ή έχω χάσει επεισόδια ;
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Namrail έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:08 Τι εννοείς να δοθεί πράσινο και σε άλλες σεζόν; Στις (τουλάχιστον) πέντε σεζόν δεν πάει η δουλεια, ή έχω χάσει επεισόδια ;
Ειναι σιγουρο οτι θα τις κανουν; Εγω και δυο τρεις νοματαιoι κραταμε αναμμενη την φλογα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Bazoomba έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:10
Namrail έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:08 Τι εννοείς να δοθεί πράσινο και σε άλλες σεζόν; Στις (τουλάχιστον) πέντε σεζόν δεν πάει η δουλεια, ή έχω χάσει επεισόδια ;
Ειναι σιγουρο οτι θα τις κανουν; Εγω και δυο τρεις νοματαιoι κραταμε αναμμενη την φλογα.
Τώρα βέβαια τρολαρεις, αλλά οκ.

Οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί φίλε μου, έχουν βάση, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τις υποβαθμίσουν.

Μακάρι το promotional material να μην αποδίδει την ουσία της σειράς. Μακάρι οι αντιφρονούντες και όσοι ασκούν σκληρή κριτική να πέσουν έξω, να μην έχουν πιάσει ούτε τον ληγοντα.

Αλλά ως τώρα υπάρχουν σημάδια που είναι το λιγότερο ανησυχητικά , αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί, καλή τη πίστη.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Namrail έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:20
Bazoomba έγραψε: 29 Αύγ 2022, 23:10
Τώρα βέβαια τρολαρεις, αλλά οκ.

Οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί φίλε μου, έχουν βάση, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τις υποβαθμίσουν.

Μακάρι το promotional material να μην αποδίδει την ουσία της σειράς. Μακάρι οι αντιφρονούντες και όσοι ασκούν σκληρή κριτική να πέσουν έξω, να μην έχουν πιάσει ούτε τον ληγοντα.

Αλλά ως τώρα υπάρχουν σημάδια που είναι το λιγότερο ανησυχητικά , αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί, καλή τη πίστη.
Αν ειχες προσβαση στα Spoiler που εχω εγω θα ανυσηχουσες περισσοτερο, οποτε γιολο φιλε μου. :003:

Αυτο που βλεπεις σου αρεσει;
https://www.reddit.com/r/LOTR_on_Prime/ ... urce=share
Άβαταρ μέλους
George_V

Mπορει να γαμησανε το lore και τον Τοlkien με ολο το εργο του αλλα τουλαχιστον το σαουντρακ ειναι γαματο σχετικα.

Ακουσα προ ολιγου το Khazad Dum το theme των Dwarves και μπορω να πω πως ειναι ακριβως οτι περιμενα να ακουσω ως intro για τους Dwarves. 100% μεσα στο πνευμα τους.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:21 Mπορει να γαμησανε το lore και τον Τοlkien με ολο το εργο του αλλα τουλαχιστον το σαουντρακ ειναι γαματο σχετικα.

Ακουσα προ ολιγου το Khazad Dum το theme των Dwarves και μπορω να πω πως ειναι ακριβως οτι περιμενα να ακουσω ως intro για τους Dwarves. 100% μεσα στο πνευμα τους.
Εχει κυκλοφορησει ολο το OST της 1ης σεζον. Τσεκαρε το εχει και αλλα ανεμπνευστα διαμαντακια.
Γενικοτερα, το κονσενσους ειναι οτι οι Νανοι και τα Χαρφουτς εχουν τα πιο ωραια storylines
Άβαταρ μέλους
George_V

Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:23
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2022, 17:21 Mπορει να γαμησανε το lore και τον Τοlkien με ολο το εργο του αλλα τουλαχιστον το σαουντρακ ειναι γαματο σχετικα.

Εχει κυκλοφορησει ολο το OST της 1ης σεζον. Τσεκαρε το εχει και αλλα ανεμπνευστα διαμαντακια.
Γενικοτερα, το κονσενσους ειναι οτι οι Νανοι και τα Χαρφουτς εχουν τα πιο ωραια storylines
Δε ξερω για στοριλαινς αλλα το Dwarven theme θα το βαλω να παιζει loop οταν θα παιζω warcraft και θα μπαινω στο Ironforge.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba

Ξεκινησε το review bombing στο Imdb.

Εικόνα

Στις 12 θα εχουμε τις πρωτες ολοκληρωμενες κριτικες. Θα αφορουν βεβαια τα πρωτα 2 επεισοδια δυστυχως και οχι το συνολο της σεζον.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”