Ναι. Ένοχος πάντως ο φίλος του Τζιτζι που την αφήνει να παίξει τέτοια παιχνίδια.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 14:30Ούτε για το σεξ καίγεται . Ζευγαριστικη φάση θέλει να μην χάσει την εκδρομή και να μην φανοστατρια και χωρίς υποχρεώσεις. Κανένα θέμα. Να το πει όμως πριν.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 14:15Προφανώς ο στόχος της φίλης της φίλης είναι η επανασύνδεση χωρίς δέσμευση. Σεξ στο βουνό και τέρμα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 11:27 Αν μιλήσουμε σοβαρά, δεν νοείται να πας με τον άλλον που σε ψήνει και θέλει επανασύνδεση για διήμερο να του πεις ότι δεν θες να ξαναειστε μαζί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Ερωτοδικείο
Z
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν γνωρίζω το λοιπό επικοινωνιακό πλαίσιο, αλλά τίποτε καλό δεν προμηνύει το μήνυμα αυτό, όπως το διαβάζω.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:36 κακό χιούμορ ή κακό φλερτ;
είμαι προβληματισμένη για τους ανθρώπους (που προσελκύω)
Εκκωφαντική εκδραμάτιση (ποιος ξέρει άραγε σε τι υπόβαθρο;), συναισθηματικός εκβιασμός (σα να σε «ξέρει» χρόνια και εκ του σύνεγγυς),
σου πασάρει και την ευθύνη του εαυτού του να την έχεις βάρος οιονεί ποινικό…
Ούτε κακό χιούμορ ούτε κακό φλερτ: κακό υπόβαθρο…
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δεν γνωρίζω το λοιπό επικοινωνιακό πλαίσιο, αλλά τίποτε καλό δεν προμηνύει το μήνυμα αυτό, όπως το διαβάζω.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:36 κακό χιούμορ ή κακό φλερτ;
Εκκωφαντική εκδραμάτιση (ποιος ξέρει άραγε σε τι υπόβαθρο;), συναισθηματικός εκβιασμός (σα να σε «ξέρει» χρόνια και εκ του σύνεγγυς),
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
έχεις απόλυτο δίκιο σε όλαΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:44 Δεν γνωρίζω το λοιπό επικοινωνιακό πλαίσιο, αλλά τίποτε καλό δεν προμηνύει το μήνυμα αυτό, όπως το διαβάζω.
σαφώς τον εξαφάνισα μεμιάς, δεν θα έχει πρόσβαση να ενοχλήσει ξανά,
και ούτε πρόκειται να μάθω κι εγώ για εκείνον
το ανέφερα διότι σοκαρίστηκα, κι επειδή έχω έρθει αντιμέτωπη
τον τελευταίο χρόνο με χειρότερα σκηνικά και πολλή αρρώστια γενικά,
ίσως αν μάθω να τα αντιμετωπίζω με λίγη ελαφρότητα, σπάσει η κατάρα μου
ο κόσμος δεν είναι καλά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
"ελαφρότητα" που θα κόβει σαν σπαθί, όμωςνύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:52
Χαλάρωσε για emo τον κόβω. Αν το μεταφράσεις στην κουλτούρα του είναι πολύ ερωτικό.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:36 ξυπνάω και διαβάζωκακό χιούμορ ή κακό φλερτ;Spoiler
Sagapaw gamw to kerato m ti allo thrs?
An fugeis tha myrizw to savano m
I zwh m kremetai apo ta xeria s
K an dn me pisteveis tsoutsou
Gt me perifroneis?
Se prokalw na ertheis na deis oti to strwma m exei movο aima. im terrorized
εξήγησε λίγο αν θέλειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:56"ελαφρότητα" που θα κόβει σαν σπαθί, όμωςνύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:52
είναι ειδική κατηγορία οι τύποι που σε μια εβδομάδα ξεκινούν τα σαγαπώZarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:56
Χαλάρωσε emo τον κόβω. Αν το μεταφράσεις στην κουλτούρα του είναι πολύ ερωτικό.
έχουν πλάσει μια αγάπη στο κεφάλιτους, που περιέχει ό,τι εμπνευστικό
έχουν δει και ακούσει από τη μέρα που άρχισαν να αντιλαμβάνονται τον
κόσμο, σε ταινίες και βιβλία, και την εκσφενδονίζουν επιπόλαια σαν μια
μάζα χαοτική, στο κεφάλι οποιουδήποτε υποψιάζονται ότι μπορεί να καλύψει
τις αυταπάτες, τις ανάγκες και την ματαιοδοξία τους
είναι τα πιο ναρκισιστικά 'σαγαπώ' αυτά, τα πιο εκβιαστικά
σε ένα μήνα έχουν ήδη βρει άλλον/η, δεν σκάνε για κανέναν εννοείται
σαχλαμάρας και καραγκιόζης με όπλο την πρόκληση οίκτου=όχι ερωτικό
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Νύυυχτα πάρτηηη τη σκέφτοοομαι ξανάαααανύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:04εξήγησε λίγο αν θέλειςΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:56"ελαφρότητα" που θα κόβει σαν σπαθί, όμωςνύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:52
είναι ειδική κατηγορία οι τύποι που σε μια εβδομάδα ξεκινούν τα σαγαπώZarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 18:56
Χαλάρωσε emo τον κόβω. Αν το μεταφράσεις στην κουλτούρα του είναι πολύ ερωτικό.
Την αρρώστια μου
Την είδα στον ύπνο μου να με ψάχνει στο τηλ
Μήπως είμαστε δράμα κουίνς;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Σε αυτό έχεις δίκιο, το σ' αγαπώ δεν βγαίνει τόσο εύκολα, δεν το λες εύκολα. Και μένα με φοβίζουν τα άτομα που το λένε με τόση ευκολία.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:04 είναι ειδική κατηγορία οι τύποι που σε μια εβδομάδα ξεκινούν τα σαγαπώ
Προτιμώ να περιορίζομαι σε λέξεις πχ μου λείπεις..
Στην ουσία αυτά τα άτομα δεν ξέρουν τι είναι αγάπη.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εννοώ ότι, πέραν της "εγκεφαλικής" αντίδρασης/πρόσληψης της περιρρέουσας αρρώστειας και των σκηνικών που αντιμετωπίζουμε (εάν δηλ. τα παίρνουμε με ελαφρότητα ή σοβαρότητα), πρέπει κανείς να αυτενεργεί επί του πρακτέου, "κλείνοντας" πόρτες και "σβήνοντας" φώτα, περιφρουρώντας το Είναι του και μη αναλωνόμενος ούτε δευτερόλεπτο "στών άλλων την κόλαση"
σαφώς είμαστε αλλά αυτό είναι άσχετοΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:13 Νύυυχτα πάρτηηη τη σκέφτοοομαι ξανάαααα
Την αρρώστια μου
Την είδα στον ύπνο μου να με ψάχνει στο τηλ
Μήπως είμαστε δράμα κουίνς;
και δεν το βρίσκω κακό, το να είσαι χειριστικός βρίσκω κακό
ακριβώς, συμφωνώΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 31 Οκτ 2020, 19:18 Εννοώ ότι, πέραν της "εγκεφαλικής" αντίδρασης/πρόσληψης της περιρρέουσας αρρώστειας και των σκηνικών που αντιμετωπίζουμε (εάν δηλ. τα παίρνουμε με ελαφρότητα ή σοβαρότητα), πρέπει κανείς να αυτενεργεί επί του πρακτέου, "κλείνοντας" πόρτες και "σβήνοντας" φώτα, περιφρουρώντας το Είναι του και μη αναλωνόμενος ούτε δευτερόλεπτο "στών άλλων την κόλαση"
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Cecily Anne
Δεν γνωρίζω το context της επικοινωνίας σας, αλλά εγώ θα έτρεχα μακριά σε αντίθετη κατεύθυνση , διότι μου κάνει psychological manipulation tactics σε πλήρη εφαρμογή.νύχτα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 13:36 ξυπνάω και διαβάζωκακό χιούμορ ή κακό φλερτ;Spoiler
Sagapaw gamw to kerato m ti allo thrs?
An fugeis tha myrizw to savano m
I zwh m kremetai apo ta xeria s
K an dn me pisteveis tsoutsou
Gt me perifroneis?
Se prokalw na ertheis na deis oti to strwma m exei movο aima. im terrorized
Εκτός και αν γιορτάζετε Halloween
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εννοώ πως και το δράμα χρειάζεται την αναλογία του
για να μη καταντήσει παρωδία
σέσιλυ, έτρεξα ήδη ρε
Εμείς εδώ γιατί δεν γιορτάζουμε;