!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
-
Δημοκράτης
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Ακόμα να μάθουμε το όνομα του υπουργού;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το μέλος που ζητήθηκε δεν υπάρχει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Να 'ταν μόνο αυτός καμάρι μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απλά σου το έγραψα για να μην περιμένεις απάντηση.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:13Να 'ταν μόνο αυτός καμάρι μου.
- Otto Weininger
Ντα φακ, πως τον εξαφανίσατε έτσι;Gherschaagk έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 16:34Απλά σου το έγραψα για να μην περιμένεις απάντηση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
O Χίος με αυτό το εξώφυλλο κυκλοφόρησε σημερα

Πάλι μας την έκανε η Μπέτυ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όντως. Θα ικανοποιήσεις την περιέργεια μας και να μας πεις τί έλαχε;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Σε κάθε εποχή και σε κάθε πολιτικό χώρο μπορείς να βρεις ικανούς και αποτελεσματικους ανθρώπους, ακομα και σήμερα στον σύριζα.Στρακαστρουκας έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:53Chainis έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 15:37Μπράβο στην τωρινή κυβέρνηση.
Το παλαιό ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε την διαφθορά.Ειναι τοσο καλοι που χρειαστηκαν να κανουν μεταγραφη εναν παλαιοΠΑΣΟΚο
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Προσυπογράφω.ST48410 έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:56Πολλά είναι τα προβλήματα. Αν ήταν παπάς ή δάσκαλος πχ το πρόβλημά μου θα ήταν κυρίως ηθικό και δεν θα ρώταγα καν αν υπάρχει νομικό θέμα με ανήλικη/ενήλικη κλπ. Αν ήταν ένας απλώς ιδιώτης το ακριβώς αντίθετο. Θα ρωτούσα αν υφίσταται νομικό θέμα και το ηθικό θα το κράταγα για τον εαυτό μου.vatraxos έγραψε: 07 Ιούλ 2020, 09:23 Το πρόβλημα δεν είναι ότι αυτά μπορεί να είναι ψέματα, το πρόβλημα είναι ότι αν ισχύουν κανείς μας δε θα πέσει από τα σύννεφα. Τα συνηθίσαμε, δυστυχώς.
Όταν ο άλλος πολιτεύεται όμως θα πρέπει να ζει σαν να βρίσκεται σε γυάλα και να είναι πολύ προσεκτικός. Γιατί όποιος δέχεται να του πασάρουν ανήλικες ή δήθεν ανήλικες ή σχεδόν ανήλικες, άτομα του υπόκοσμου, είναι εκβιάσιμος. Ο τύπος που του κάνει εκδούλευση και τέτοιες "εξυπηρετήσεις" είναι πολύ πιθανό στο επόμενο τηλέφωνο να του ζητήσει "χάρες" και ο πολιτικός να μη μπορεί να τις αρνηθεί. Και αν δεις την αρχική ανάρτηση τέτοιες χάρες ήταν στο τραπέζι. Από τακτοποίηση γνωστών ως εκβιασμό επιχειρηματία. Τι να το κάνω αν τον πιάνει ο νόμος ή δεν τον πιάνει για την 17χρονη; Άτομο που εκτίθεται έτσι είναι τελείως ακατάλληλο για πολιτική οποιασδήποτε βαθμίδας. Ούτε δημοτικό σύμβουλο δεν θα τον ήθελα.
Άλλωστε και οι αποκαλύψεις του Βαξεβανη αυτό αποδεικνύουν, ότι όλοι έχουν κάτι για όλους και από αυτά τους κρατάνε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πουριτανισμος Ultra HD. Η 17αρα εχει δικαιωμα να γαμηθει με 17αρη ή 20αρη ή 25αρη αλλα οχι με 35αρη ή 45αρη. Μιλανε για τραφικινγκ αλλα εκανε διακοπες με την οικογενεια στην Λιβαδεια. Βγηκε κανενα στοιχειο στην φορα οτι εκανε κατι παρα την θεληση της;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η 17άρα έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Μπορεί κάποιος να πει ας κάνει ό,τι θέλει αν και αυτό δεν είναι τελικά σωστό γιατί για κάποια πράγματα καταλογίζονται ακόμα ευθύνες στους κηδεμόνες της.Nostalgia έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:10 Πουριτανισμος Ultra HD. Η 17αρα εχει δικαιωμα να γαμηθει με 17αρη ή 20αρη ή 25αρη αλλα οχι με 35αρη ή 45αρη. Μιλανε για τραφικινγκ αλλα εκανε διακοπες με την οικογενεια στην Λιβαδεια. Βγηκε κανενα στοιχειο στην φορα οτι εκανε κατι παρα την θεληση της;
Ο άλλος που είναι πολιτικός τι δικαιολογία έχει να δέχεται τέτοια "δωράκια" από ανθρώπους του υπόκοσμου;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μέχρι χθες ήταν το πουτανάκι που το έκαναν πάσα ο ένας στον άλλο, γιατί τι άλλο θα κάνεις με μια 17χρονη πουτάνα, και σήμερα είναι η 17αρα που έχει δικαίωμα στο γαμήσι με όποιον εκείνη θέλει. Γιατί ο υπουργός, εφόσον υπάρχει, της γυάλισε, σκέφτηκε, εγώ μ' αυτόν θα βγάλω τρελά γούστα, είμαι και υποτακτική, το ξύλου που θέλω δε λέγεται. Απ' τον υπουργό, όχι από άλλον.
ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:24Η 17άρα έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Μπορεί κάποιος να πει ας κάνει ό,τι θέλει αν και αυτό δεν είναι τελικά σωστό γιατί για κάποια πράγματα καταλογίζονται ακόμα ευθύνες στους κηδεμόνες της.Nostalgia έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:10 Πουριτανισμος Ultra HD. Η 17αρα εχει δικαιωμα να γαμηθει με 17αρη ή 20αρη ή 25αρη αλλα οχι με 35αρη ή 45αρη. Μιλανε για τραφικινγκ αλλα εκανε διακοπες με την οικογενεια στην Λιβαδεια. Βγηκε κανενα στοιχειο στην φορα οτι εκανε κατι παρα την θεληση της;
Ο άλλος που είναι πολιτικός τι δικαιολογία έχει να δέχεται τέτοια "δωράκια" από ανθρώπους του υπόκοσμου;
Σχετική ταινία
-
Δημοκράτης
Τωρα πραγματικά σε προβληματίζει το γιατί υπάρχουν καθάρματα; δηλαδή σε αυτόν τον κόσμο με φονιάδες, εμπόρους ναρκωτικών,, παιδεραστές, κτλ σε προβληματίζει ένας υπουργός που γουστάρει 17χρονες;ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:24Η 17άρα έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας. Μπορεί κάποιος να πει ας κάνει ό,τι θέλει αν και αυτό δεν είναι τελικά σωστό γιατί για κάποια πράγματα καταλογίζονται ακόμα ευθύνες στους κηδεμόνες της.Nostalgia έγραψε: 08 Ιούλ 2020, 00:10 Πουριτανισμος Ultra HD. Η 17αρα εχει δικαιωμα να γαμηθει με 17αρη ή 20αρη ή 25αρη αλλα οχι με 35αρη ή 45αρη. Μιλανε για τραφικινγκ αλλα εκανε διακοπες με την οικογενεια στην Λιβαδεια. Βγηκε κανενα στοιχειο στην φορα οτι εκανε κατι παρα την θεληση της;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
-
- 0 Απαντήσεις