!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Τωρα μιλανε για σεναριο επαγγελματικης αντιζηλιας.
Τι θεση ειχε η κοπελα στην εταιρεια? Μπορουσε να απολυσει κοσμο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Medicine Man
- Phorum.gr user: Medicine Man
Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:50Καλά δεν παίζει να μην συμβαίνουν ακόμα αυτά, όταν εμείς είχαμε τέτοια ωραία προ κρίσης. Καλά δεν είχες απορήσει, γιατί φοράγαμε όλοι μπλε στολές σαν τις καθαρίστριες και ήταν όλες ξεβαμμένες, καφετί, πουά και διάφορα άλλα ωραία; Μια βόλτα απ΄τον κυρ Τάκη να έκανες, κάποιον θα πετύχαινες.foscilis έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:45Holy crap, woman!Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 22:20 . Εμείς στη σχολή, λόγω μπιχλοφτώχειας, δεν είχαμε πουάρ και τα ρουφάγαμε με το στόμα στις πιπέτες,
Για ποια δεκαετία μιλάμε; 50;
- Cecily Anne
Το ‘09 πηρα πτυχίο. Δωρεάν παιδεία, θα σέβεστε! Εμεις είχαμε βιβλία τουλάχιστον.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:42Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:50Καλά δεν παίζει να μην συμβαίνουν ακόμα αυτά, όταν εμείς είχαμε τέτοια ωραία προ κρίσης. Καλά δεν είχες απορήσει, γιατί φοράγαμε όλοι μπλε στολές σαν τις καθαρίστριες και ήταν όλες ξεβαμμένες, καφετί, πουά και διάφορα άλλα ωραία; Μια βόλτα απ΄τον κυρ Τάκη να έκανες, κάποιον θα πετύχαινες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν η εταιρία ήταν ασφαλιστική (κάτι τέτοιο κυκλοφόρησε) μπορεί να είχε καλύτερο πελατολόγιο ή αποδόσεις αν δούλευε ως ασφαλίστρια. Αν ήταν στο διοικητικό, γιατί κάτι διάβασα και για λογιστικά, λόγω αντικειμένου θα έκανε αξιολογήσεις συμβολαίων. Το κατά πόσον αυτές, μπορούσαν να οδηγήσουν σε απόλυση ή μείωση αποδοχών, δεν το ξέρω.Daje έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:41 Τωρα μιλανε για σεναριο επαγγελματικης αντιζηλιας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η αν ηταν σε θεση να εισηγειται η οχι για αποζημιωσεις σε συμβολαια κ καποιος -καποια θιχτηκε με αποφαση της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Medicine Man
Κατά 99% πιθανότητα είναι αυτό. Ίσως να είναι και κάποιος από την δουλειά της. Γί´αυτό η παλαβή που της έριξε το οξύ την περίμενε εκεί.
-
Medicine Man
Σας βάζανε να πλένετε και τις πιπέτες μετά την χρήση; Θεούλη μου (είμαι και άθεος)....Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:44Το ‘09 πηρα πτυχίο. Δωρεάν παιδεία, θα σέβεστε! Εμεις είχαμε βιβλία τουλάχιστον.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:42Cecily Anne έγραψε: 21 Μάιος 2020, 23:50
Καλά δεν παίζει να μην συμβαίνουν ακόμα αυτά, όταν εμείς είχαμε τέτοια ωραία προ κρίσης. Καλά δεν είχες απορήσει, γιατί φοράγαμε όλοι μπλε στολές σαν τις καθαρίστριες και ήταν όλες ξεβαμμένες, καφετί, πουά και διάφορα άλλα ωραία; Μια βόλτα απ΄τον κυρ Τάκη να έκανες, κάποιον θα πετύχαινες.
- Cecily Anne
Ε καλα τι εννοεις μεχρι και σημερα εμεις πλένουμε. Σιγα μην είχαμε πλυντήριο.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:00Σας βάζανε να πλένετε και τις πιπέτες μετά την χρήση; Θεούλη μου (είμαι και άθεος)....Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:44Το ‘09 πηρα πτυχίο. Δωρεάν παιδεία, θα σέβεστε! Εμεις είχαμε βιβλία τουλάχιστον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Medicine Man
Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:03Ε καλα τι εννοεις μεχρι και σημερα εμεις πλένουμε. Σιγα μην είχαμε πλυντήριο.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:00Σας βάζανε να πλένετε και τις πιπέτες μετά την χρήση; Θεούλη μου (είμαι και άθεος)....Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:44
Το ‘09 πηρα πτυχίο. Δωρεάν παιδεία, θα σέβεστε! Εμεις είχαμε βιβλία τουλάχιστον.
Δεν είναι μιας χρήσης;
- blackpaint
ακομα χειροτερο οτι ο γραψε γυναικα αυτοMyrsini έγραψε: 23 Μάιος 2020, 16:21Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:23Εννοώ ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν μπορεί να συντηρηθεί από έναν μισθό ή και δύο μισθούς και ίσως υπάρχει μπλέξιμο με διάφορα κυκλώματα τα οποία έχουν μέσα και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Κάτι τέτοιο διάβασα και σε άλλα fora.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μάιος 2020, 15:13
Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ούτως ή άλλως, τον "τρόπο ζωής της" τον έχει χάσει.
Προφανώς έχει χάσει και τα όποια εισοδήματα είχε μέχρι χθες αν δεν υπάρχει οικογενειακή περιουσία.
Στην τελική, τι να το κάνει το μεγάλο εισόδημα από τη στιγμή που αυτομάτως μπαίνει σε ένα κοινωνικό περιθώριο;
Το ότι οι επιθέσεις με βιτριόλι γίνονται στη συντριπτική πλειοψηφία σε νέους και όμορφους ανθρώπους και όχι σε αδιάφορους εμφανισιακά ή ηλικιωμένους, δεν είναι τυχαίο.![]()
- Cecily Anne
Οχι καλο μου οι γυάλινες οι βαθμονομημενες δεν ειναι μιας χρήσης. Μιας χρήσης ειναι τα πλαστικά των μl πιπετων και τα πλαστικά πιπετακια τα μικρα. Οι γυάλινες των mL ειναι πολλαπλών χρήσεων.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:05Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:03Ε καλα τι εννοεις μεχρι και σημερα εμεις πλένουμε. Σιγα μην είχαμε πλυντήριο.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:00
Σας βάζανε να πλένετε και τις πιπέτες μετά την χρήση; Θεούλη μου (είμαι και άθεος)....
Δεν είναι μιας χρήσης;
Με παρέσυρε ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ με το βιντεάκι που έβαλε, τι να κάνω.
-
Medicine Man
Α για αναλυτικές μιλάς... ξέχασα ότι υπάρχουν, έχω να δω μια τέτοια περίπου 20 χρόνιαCecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:09Οχι καλο μου οι γυάλινες οι βαθμονομημενες δεν ειναι μιας χρήσης. Μιας χρήσης ειναι τα πλαστικά των μm πιπετων και τα πλαστικά πιπετακια τα μικρα. Οι γυάλινες των mL ειναι πολλαπλών χρήσεων.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:05Cecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:03
Ε καλα τι εννοεις μεχρι και σημερα εμεις πλένουμε. Σιγα μην είχαμε πλυντήριο.
Δεν είναι μιας χρήσης;
- Cecily Anne
Σε μας που το επιπεδο ποιοτικής ανάλυσης ειναι στο ml δεν εχεις λογο να εχεις καμια αλλη.Medicine Man έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:14Α για αναλυτικές μιλάς... ξέχασα ότι υπάρχουν, έχω να δω μια τέτοια περίπου 20 χρόνιαCecily Anne έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:09Οχι καλο μου οι γυάλινες οι βαθμονομημενες δεν ειναι μιας χρήσης. Μιας χρήσης ειναι τα πλαστικά των μm πιπετων και τα πλαστικά πιπετακια τα μικρα. Οι γυάλινες των mL ειναι πολλαπλών χρήσεων.... το μυαλό μου πήγε στις γυάλινες μιας χρήσης που δεν είναι βαθμονομημένες.
Δεν παίρνουμε ανάλυση δείγματος ορού. Ξυδάκια, βάσεις, τπτ φαρμακακια για ποιοτική, τετοια απλα πραγματάκια. Με το μάτι βάζαμε το 1 mL στις προβετες και έβγαλες αποτέλεσμα.
Γιατι στην ποσοτική ανάλυση δούλευε καμια προχοιδα; ; με το δάχτυλο σταματάγαμε τη ροη (δε δούλευαν τα βρυσακια) κατα την αλλαγή χρώματος του διαλύματος.
- blackpaint
χαιρομαι που το αντιλαμβανεσαι, καλο θα ειναι να εισαι επιφυλακτικη με αυτα.Antares έγραψε: 23 Μάιος 2020, 17:13Με παρέσυρε ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ με το βιντεάκι που έβαλε, τι να κάνω.Συνήθως δεν βλέπω τηλεόραση. Μετά είδα το facebook και μου φάνηκαν φυσιολογικές φωτογραφίες μιας ωραίας γυναίκας, όπως και τόσων άλλων στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Η δύναμη της διαστρέβλωσης στην τηλεόραση. Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές εδώ και πολύ καιρό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις