Οι μπριΤζόλες είναι λαιμού, οπότε δεν θα γίνουν σόλες. Ελάχιστο λάδι στο ταψί, μια στρώση από ροδέλες κρεμμυδιών για υγρασία και να μην κολλάνε (και προαιρετικά ροδέλες ντομάτας), μια στρώση πατάτες, επίσης σε ροδέλες για να ψηθούν πιο εύκολα, αλατοθυμαροπιπέρωμα και πάνω οι μπριζόλες που έχουν μαριναριστεί σε λίγο λάδι με μουστάρδα. Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο (η λαδόκολλα δεν κάνει γιατί χρησιμοποιώ το μεγάλο ταψί του φούρνου) ψήνω και κάνω αυτό που λες, ξεσκέπασμα, ανακάτεμα, ράντισμα με τη μαρινάρα και λίγο πριν το βγάλω, βάζω γκριλ για την επιθυμητή κρούστα. Μετά δεν τα φιλάω, τα τρώω.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:34![]()
* ωραιο τεμπελοεργενοφαγητο - αρκει να επιλεξεις σωστα το κρεας (παχος - τμημα ) κ τις πατατες μεγεθος κλπ-
θα προτεινα κ κλειστη λαδοκολλα στο αρχικο σταδιο στην πιο χαμηλη θερμοκρασια της κουζινας ( 1ωρα περιπου ) ανοιγμα της στην πανω πλευρα κ 160 βαθμους για 20 λεπτα (στα 10 γυριζουμε τα υλικα ) κ μετα μεγιστη θερμοκρασια με ενα γυρισμα στα υλικα οσο χρειαστει να χρυσισουν εξωτερικα κανοντας κρουστα για φιλημα
αστους να λενε - πολυ καλο γινεται στο φουρνο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
να βοηθησω ; - εχω ενα κενο στο προγραμμα μου - απο 15 00 - 17 30ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:50Οι μπριΤζόλες είναι λαιμού, οπότε δεν θα γίνουν σόλες. Ελάχιστο λάδι στο ταψί, μια στρώση από ροδέλες κρεμμυδιών για υγρασία και να μην κολλάνε (και προαιρετικά ροδέλες ντομάτας), μια στρώση πατάτες, επίσης σε ροδέλες για να ψηθούν πιο εύκολα, αλατοθυμαροπιπέρωμα και πάνω οι μπριζόλες που έχουν μαριναριστεί σε λίγο λάδι με μουστάρδα. Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο (η λαδόκολλα δεν κάνει γιατί χρησιμοποιώ το μεγάλο ταψί του φούρνου) ψήνω και κάνω αυτό που λες, ξεσκέπασμα, ανακάτεμα, ράντισμα με τη μαρινάρα και λίγο πριν το βγάλω, βάζω γκριλ για την επιθυμητή κρούστα. Μετά δεν τα φιλάω, τα τρώω.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:34ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:48
Σ' άρεσε, ε;![]()
Πρόσεξε τώρα πως θα αλλάξεις κατ' ευθείαν εμότικον.
Σήμερα θα κάνω μπριζόλες και πατάτες στο ΦΟΥΡΝΟ.![]()
![]()
* ωραιο τεμπελοεργενοφαγητο - αρκει να επιλεξεις σωστα το κρεας (παχος - τμημα ) κ τις πατατες μεγεθος κλπ-
θα προτεινα κ κλειστη λαδοκολλα στο αρχικο σταδιο στην πιο χαμηλη θερμοκρασια της κουζινας ( 1ωρα περιπου ) ανοιγμα της στην πανω πλευρα κ 160 βαθμους για 20 λεπτα (στα 10 γυριζουμε τα υλικα ) κ μετα μεγιστη θερμοκρασια με ενα γυρισμα στα υλικα οσο χρειαστει να χρυσισουν εξωτερικα κανοντας κρουστα για φιλημα
αστους να λενε - πολυ καλο γινεται στο φουρνο![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- relativer777
ΓΑΛΗ. Μήν του δώσεις ούτε κόκαλο να γλείψει .Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:06να βοηθησω ; - εχω ενα κενο στο προγραμμα μου - απο 15 00 - 17 30ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:50Οι μπριΤζόλες είναι λαιμού, οπότε δεν θα γίνουν σόλες. Ελάχιστο λάδι στο ταψί, μια στρώση από ροδέλες κρεμμυδιών για υγρασία και να μην κολλάνε (και προαιρετικά ροδέλες ντομάτας), μια στρώση πατάτες, επίσης σε ροδέλες για να ψηθούν πιο εύκολα, αλατοθυμαροπιπέρωμα και πάνω οι μπριζόλες που έχουν μαριναριστεί σε λίγο λάδι με μουστάρδα. Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο (η λαδόκολλα δεν κάνει γιατί χρησιμοποιώ το μεγάλο ταψί του φούρνου) ψήνω και κάνω αυτό που λες, ξεσκέπασμα, ανακάτεμα, ράντισμα με τη μαρινάρα και λίγο πριν το βγάλω, βάζω γκριλ για την επιθυμητή κρούστα. Μετά δεν τα φιλάω, τα τρώω.Αγις έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:34
![]()
αστους να λενε - πολυ καλο γινεται στο φουρνο![]()
Τιμωρία για την κρεατόσουπα που σχολίασε αρνητικά !!!
Παρ' ότι φαίνονταν απαίσια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 04 Οκτ 2020, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- relativer777
Δώστου μία σκάφη για τα σάλια που του τρέχουν.
Έγκλημα και τιμωρία !

Έγκλημα και τιμωρία !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 04 Οκτ 2020, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;
Ποια κρεατόσουπα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Kλασικός Άγις, άμα έχει φάει μαζεμένη καρπαζά, πάει βρίσκει μία και τη λούζει στα κοπλιμέντα, για να "τσαντιστούν οι άλλες". Τα ίδια έκανε με νύχτα, όταν τον είχε προγκίξει η κάστομ-φ. Μετά τα ίδια έκανε με το κουλούρι, αλλά είχα βγει και δεν είδα ποιά τον είχε προγκίξει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κυρία Σέσι, δράττομαι της ευκαιρίας να ξαναματααπεπευθύνω έκκληση για επαναλειτουργία του πχορουμικού μας μαγέρικου γιατί όπως διαπιστώσατε το λούσιμο στο Γκουλντακιβίρ δεν το γλυτώνουμε ούτως ή άλλως.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:44Kλασικός Άγις, άμα έχει φάει μαζεμένη καρπαζά, πάει βρίσκει μία και τη λούζει στα κοπλιμέντα, για να "τσαντιστούν οι άλλες". Τα ίδια έκανε με νύχτα, όταν τον είχε προγκίξει η κάστομ-φ. Μετά τα ίδια έκανε με το κουλούρι, αλλά είχα βγει και δεν είδα ποιά τον είχε προγκίξει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ανοιχτό είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:47Κυρία Σέσι, δράττομαι της ευκαιρίας να ξαναματααπεπευθύνω έκκληση για επαναλειτουργία του πχορουμικού μας μαγέρικου γιατί όπως διαπιστώσατε το λούσιμο στο Γκουλντακιβίρ δεν το γλυτώνουμε ούτως ή άλλως.Cecily Anne έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:44Kλασικός Άγις, άμα έχει φάει μαζεμένη καρπαζά, πάει βρίσκει μία και τη λούζει στα κοπλιμέντα, για να "τσαντιστούν οι άλλες". Τα ίδια έκανε με νύχτα, όταν τον είχε προγκίξει η κάστομ-φ. Μετά τα ίδια έκανε με το κουλούρι, αλλά είχα βγει και δεν είδα ποιά τον είχε προγκίξει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- relativer777
Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Το ψητό με τις πατάτες στο άλλο νήμα μοσχαρόσουπα δέν ήταν ?
Και μη δίνεις βάση στα λεγόμενα του Άγι, ο τύπος απλά καλο μασάει, μιάς και του μαγειρεύουν δύο γυναίκες !!!
Έτσι ο Μασάει, μασάει καλά !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 04 Οκτ 2020, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eιλικρινά δεν θυμάμαι σε τι αναφέρεσαι αλλά μοσχαρόσουπα σίγουρα δεν έχω κάνει.relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Το ψητό με τις πατάτες στο άλλο νήμα μοσχαρόσουπα δέν ήταν ?![]()
Κατά τα άλλα, θα τα λέμε πλέον στο κανονικό νήμα.
Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχα αρχίσει και ένοιωθα σαν αντιεξουσιάστρια που κάνει καταλήψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- relativer777
Ok.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:58Eιλικρινά δεν θυμάμαι σε τι αναφέρεσαι αλλά μοσχαρόσουπα σίγουρα δεν έχω κάνει.relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Το ψητό με τις πατάτες στο άλλο νήμα μοσχαρόσουπα δέν ήταν ?![]()
![]()
Κατά τα άλλα, θα τα λέμε πλέον στο κανονικό νήμα.
Ευτυχώς δηλαδή γιατί είχα αρχίσει και ένοιωθα σαν αντιεξουσιάστρια που κάνει καταλήψεις.![]()
Πιό είναι το κανονικό νήμα ?
Ποιόν τίτλο έχει ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 04 Οκτ 2020, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
relativer777 έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:52Μήν ανησυχείς για τον Αγι, κακός κόλακας είναι βρικόλακας και δεν ψοφάει άν δεν φάει !ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2020, 15:41 Eυχαριστώ παίδες αλλά ειλικρινά ανησυχώ για τον Άγι μας. Δεν ξέρω αν φταίει η απότομη αλλαγή περιβάλλοντος ή παίζει κάποιο μυστήριο σύμπτωμα του κόβιντ σε ελαφριά φάση αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Ποια κρεατόσουπα;![]()
Το ψητό με τις πατάτες στο άλλο νήμα μοσχαρόσουπα δέν ήταν ?
Και μη δίνεις βάση στα λεγόμενα του Άγι, ο τύπος απλά καλο μασάει, μιάς και του μαγειρεύουν δύο γυναίκες !!!
Έτσι ο Μασάει, μασάει καλά !![]()
μετα το δροσερο διαλλειμα - ευχαριστουμε την κλοουν Σεσκιλυ Αννουλα του χιονια με τα αστεια της
εριξα μια χοιρινομπριτζολαρα πατ κιουτ στην εργενοψησταρια - δοχειο προετοιμασιας καρβουνου σε ξυλα φυστικιας αφου δεν υπηρξε ανταποκριση να μου κανουν το τραπεζι - ααααππποοονηηηηηηη
ελαφρο γευμα να μην βαρυνω - εχω σημαντικη εργασια αργοτερα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ