Antares έγραψε: 07 Φεβ 2020, 20:56 [
Mε τον Μητσοκόλια έχω τσακωθεί πριν ένα χρόνο σε άλλο forum όπου έλεγε πόσο ανώτερος είναι και πόσο ανώτερη ζωή κάνει κλπ. κλπ. και τελικά μας κλείδωσαν το νήμα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως αυτός δεν προσβάλλει. Είναι μόνο φαντασμένος θα έλεγα και του πήγαν όλα καλά στην ζωή του από τύχη περισσότερο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτός ήταν, οικονομολόγος της ΑΣΟΕΕ, υψηλόβαθμος στέλεχος του ΟΤΕ. Μιλούσε για τα ίδια. Πόσο γαμάτη ζωή κάνει με τις αποδοχές του και την θέση του. Είχαμε μια διαφωνία ως προς την εργασία, ότι οι οικονομολόγοι θα έπρεπε να έπονται και όχι να προηγούνται αυτών που κάνουν την πραγματική εργασία, μηχανικών, θετικών επιστημόνων.alekhine έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:10Antares έγραψε: 07 Φεβ 2020, 20:56 [
Mε τον Μητσοκόλια έχω τσακωθεί πριν ένα χρόνο σε άλλο forum όπου έλεγε πόσο ανώτερος είναι και πόσο ανώτερη ζωή κάνει κλπ. κλπ. και τελικά μας κλείδωσαν το νήμα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως αυτός δεν προσβάλλει. Είναι μόνο φαντασμένος θα έλεγα και του πήγαν όλα καλά στην ζωή του από τύχη περισσότερο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενταξει με αλλον τσακωθηκες
Έχω την εντύπωση ότι σωστά τα λέει η Antares. Πρέπει να είναι άλλος αυτός που βρίζει. Καμία σχέση με αυτόν που λέει η Antares, τουλάχιστον παλιότερα δεν ήταν καθόλου έτσι.alekhine έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:10Antares έγραψε: 07 Φεβ 2020, 20:56 [
Mε τον Μητσοκόλια έχω τσακωθεί πριν ένα χρόνο σε άλλο forum όπου έλεγε πόσο ανώτερος είναι και πόσο ανώτερη ζωή κάνει κλπ. κλπ. και τελικά μας κλείδωσαν το νήμα. Κατά έναν περίεργο τρόπο όμως αυτός δεν προσβάλλει. Είναι μόνο φαντασμένος θα έλεγα και του πήγαν όλα καλά στην ζωή του από τύχη περισσότερο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σωστα τα λεει ο αλεκ.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2020, 11:31Έχω την εντύπωση ότι σωστά τα λέει η Antares. Πρέπει να είναι άλλος αυτός που βρίζει. Καμία σχέση με αυτόν που λέει η Antares, τουλάχιστον παλιότερα δεν ήταν καθόλου έτσι.alekhine έγραψε: 08 Φεβ 2020, 10:10Antares έγραψε: 07 Φεβ 2020, 20:56 [
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηθελε μεγαλη τεχνη να τον κουρδισεις τοσο οσο να λεει τα ωραια για να γελας, χωρις να εκτροχιαστει και να μπαναριστει, κανεις δεν το καταφερνε για πολυ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν νομίζω να είναι αυτός που μπαίνει και βρίζει και τον λένε ολοι mitsokolia. Νομίζω είναι άλλος αυτός που λέει η Antares, που ήταν και στο παλιό φόρουμ. Καμία σχέση με αυτόν που βρίζει.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:08σωστα τα λεει ο αλεκ.
ηθελε μεγαλη τεχνη να τον κουρδισεις τοσο οσο να λεει τα ωραια για να γελας, χωρις να εκτροχιαστει και να μπαναριστει, κανεις δεν το καταφερνε για πολυ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γιάννης
Δεν έχει χέστρα η σουίτα να κάνεις τη δουλειά σου;Feindflug έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:10 Τύποι, είμαι σε σουίτα στην Μεγάλη Βρεταννία και με 'χει πιάσει κόψιμο. Αποφασίστε τι να κάνω, γιατί θα τα κάνω πάνω μου σε λίγο.
Μπορεί να χάσω πρεστίζ, τύπε, αν χέσω σε σουίτα. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Feindflug έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:54Μπορεί να χάσω πρεστίζ, τύπε, αν χέσω σε σουίτα. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γράφει στο https://elefthero.net/index.php νομίζω, αν και δεν έχω ξανακοιτάξει.Naida έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:12 Δεν νομίζω να είναι αυτός που μπαίνει και βρίζει και τον λένε ολοι mitsokolia. Νομίζω είναι άλλος αυτός που λέει η Antares, που ήταν και στο παλιό φόρουμ. Καμία σχέση με αυτόν που βρίζει.
Ούτε και με ενδιαφέρει. Ο τύπος είναι αυτός που είναι. Πάντως δεν μιλάει άσχημα.
Ίσως καταλάβει κάποια μέρα ότι υπάρχουν καλύτερα σπίτια, καλύτερα οχήματα, καλύτεροι πλανήτες, καλύτεροι και ωραιότεροι άνθρωποι που δεν διαθέτουν πολλά κ.ο.κ.
Σιγά το κουρδισμα, σε μένα αρκούσε μόνο το Νικ και πάθαινε παράκρουση, βρισιδια ασταματητα, στο ελεύθερο δεν τον μπαναρανε με καμία κυβέρνηση, ήταν κάτι σαν τη μασκοτ του φορουμ.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2020, 12:08σωστα τα λεει ο αλεκ.
Καλά έκανε και έβριζε, με τέτοια ζώα που έχουμε. Μένα, αν αυτά που μου γράφουν εδώ μου τα λέγαν από κοντά, θα τους έθαβα το σόι όλο ζωντανό.Αλλά μπροστά όλοι γλείφουνε.
Ordem e Progresso.
Καλά, ο Μητσοκόλλιας έκανε αρκετά περάσματα από το πχόρουμ.
Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν με τη συντομογραφία ΤΣΟΛΙΑΣ.
Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν με τη συντομογραφία ΤΣΟΛΙΑΣ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ordem e Progresso.
Ανώμαλε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-