Εσύ φταις. Εσύ το ξεκίνησες που έγραψες για δεσίματα.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:26 Παραλύουν από καύλα,διαβάζω. Σε 2-3 σελίδες θα γίνει το νήμα reddit wild
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Βιασμός δεν ειναι. Τα υπόλοιπα είναι όλα σχετικά. Πάντως καβλα όταν κοιμάσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα δεν το έχω ξανακούσει. Εκτός κι αν σου διαφεύγει διαρκώς ότι μιλάμε για περίπτωση που ο τύπος την είχε για κοιμισμένη.Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:23Ποτέ τα βρίσκει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι; Τώρα στην εξερεύνηση των ορίων του άλλου γίνονται αυτά. Δεν πρόκειται για βιασμό όμως ,σου λέει ότι γκαβλωσε άρχισε να του κουνιεται και αυτός σταμάτησε μετά ξανά έκανε την κοιμησμένη . Δηλαδή όταν γκαβλωνει αυτή κουνιεται ,άλλες παραλύουν από γκαβλά και δεν βγάζουν κιχ . Το θεμα είναι ότι δεν παίζει με την καμία για βιασμός αυτό το πράγμα...Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:08Ε ναι έχω. Είπα εγώ να μην έχει ο καθένας βίτσια; Αρκεί να αφορούν τον ίδιο και να μη κάνει κάτι σε κάποιον αλλο εν άγνοια του ή που δεν του αρέσει. Διαφωνείς;Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:01
Δηλαδή κάπου σε αρέσει να σε τσιμπάνε. Εντάξει ,ο καθένας με τα Βιτσια του .
Α δεν θέλω να χαλαρώνεις.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:23Μόνο αν συναινέσει.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:21Δως του και 5-6 απο μένα.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:19
Εγώ διαφωνώ.
Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός. Θα τον δέσω σε πρώτη φάση και μετά θα κάνω ότι εγώ θέλω κι ας γκρινιάζει. Θα τον φιμώσω κιόλας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Μια ιδέα έδωσα.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:27Εσύ φταις. Εσύ το ξεκίνησες που έγραψες για δεσίματα.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:26 Παραλύουν από καύλα,διαβάζω. Σε 2-3 σελίδες θα γίνει το νήμα reddit wild
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε ναι τώρα. Είσαι μικρό κι αθώο.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:30Μια ιδέα έδωσα.Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:27Εσύ φταις. Εσύ το ξεκίνησες που έγραψες για δεσίματα.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:26 Παραλύουν από καύλα,διαβάζω. Σε 2-3 σελίδες θα γίνει το νήμα reddit wild
Πρωινιάτικα.
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι λέει το θέμα. ..όχι τον τίτλο μόνο ...Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:29Βιασμός δεν ειναι. Τα υπόλοιπα είναι όλα σχετικά. Πάντως καβλα όταν κοιμάσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα δεν το έχω ξανακούσει. Εκτός κι αν σου διαφεύγει διαρκώς ότι μιλάμε για περίπτωση που ο τύπος την είχε για κοιμισμένη.Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:23Ποτέ τα βρίσκει ένα ζευγάρι στο κρεβάτι; Τώρα στην εξερεύνηση των ορίων του άλλου γίνονται αυτά. Δεν πρόκειται για βιασμό όμως ,σου λέει ότι γκαβλωσε άρχισε να του κουνιεται και αυτός σταμάτησε μετά ξανά έκανε την κοιμησμένη . Δηλαδή όταν γκαβλωνει αυτή κουνιεται ,άλλες παραλύουν από γκαβλά και δεν βγάζουν κιχ . Το θεμα είναι ότι δεν παίζει με την καμία για βιασμός αυτό το πράγμα...Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:08
Ε ναι έχω. Είπα εγώ να μην έχει ο καθένας βίτσια; Αρκεί να αφορούν τον ίδιο και να μη κάνει κάτι σε κάποιον αλλο εν άγνοια του ή που δεν του αρέσει. Διαφωνείς;
Α δεν θέλω να χαλαρώνεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ το σημείο που παραδεχτηκε ότι όντως νόμιζε πως κοιμαται το διάβασες;Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:32
Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι λέει το θέμα. ..όχι τον τίτλο μόνο ...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι θα του κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:19Εγώ διαφωνώ.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:08Ε ναι έχω. Είπα εγώ να μην έχει ο καθένας βίτσια; Αρκεί να αφορούν τον ίδιο και να μη κάνει κάτι σε κάποιον αλλο εν άγνοια του ή που δεν του αρέσει. Διαφωνείς;Kiki mat έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:01
Δηλαδή κάπου σε αρέσει να σε τσιμπάνε. Εντάξει ,ο καθένας με τα Βιτσια του .
Απόψε το βράδυ θα γίνει χαμός. Θα τον δέσω σε πρώτη φάση και μετά θα κάνω ότι εγώ θέλω κι ας γκρινιάζει. Θα τον φιμώσω κιόλας.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα του πατήσω τα μπιμπίκια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:42Τι θα του κάνεις;Gherschaagk έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:19Εγώ διαφωνώ.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:08
Ε ναι έχω. Είπα εγώ να μην έχει ο καθένας βίτσια; Αρκεί να αφορούν τον ίδιο και να μη κάνει κάτι σε κάποιον αλλο εν άγνοια του ή που δεν του αρέσει. Διαφωνείς;
-
Nero
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2020, 09:29Πάντως καβλα όταν κοιμάσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα δεν το έχω ξανακούσει.
οχι μαγκακος. ολιγον κινκυ ητανε. πηγε να βγαλει γουστα, η αλλη του ειπε δε μ αρεσει, το σταματησε.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 19:34 Μου αρέσει που εστιάζετε στην κοπέλα και το πως το χειρίστηκε. Ο τύπος μαγκάκος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Α εσύ το έχεις ξανακούσει δλδ. Μάλιστα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κινκι για την πάρτι του και μόνο κάνοντας στην άλλη τα δικά του;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
για την ακρίβεια μου συνέβη σήμερα το βράδυ. Απλά τυχαίνει σ'εμάς να είναι πιο προφανές γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά του το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε συμβαίνει και σε εσάς. Αλήθεια δεν είχες ποτέ στη ζωή σου όνειρο με σεξουαλικό περιεχόμενο?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις