Πάνω από 40€ και δεν είναι καν δίπλα στη παραλία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Re: Θα πατε διακοπες το καλοκαιρι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Νομιζω γυρω στα 50 ειναι κανονικη τιμη. Στο booking ελεγχεις αποσταση απο παραλιες;
-
Ορέστης 35
Κως λεει μισο χιλιομετρο απ την παραλια μονοκλινο σε 2 αστερων ξενιδοχειο 45 ευρω.
Επειδή θα το πληρώσω μόνη μου μου φαίνονται πάρα πολλάΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:46Νομιζω γυρω στα 50 ειναι κανονικη τιμη. Στο booking ελεγχεις αποσταση απο παραλιες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Με τι κριτηρια διαλεξες νησι;Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:56Επειδή θα το πληρώσω μόνη μου μου φαίνονται πάρα πολλάΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:46Νομιζω γυρω στα 50 ειναι κανονικη τιμη. Στο booking ελεγχεις αποσταση απο παραλιες;Ναι και booking.
Δε διάλεξα ακόμα. Κοιτάζω γενικά ή Ιόνιο ή αν είναι Αιγαίο θέλω ηρεμία, σχετικά κοντά στην Αθήνα, δωμάτιο κοντά στη παραλία με ωραία γαλανά νερά.Αν ήταν όπως το θέλω θα πήγαινα Ρόδο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:00Με τι κριτηρια διαλεξες νησι;Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:56Επειδή θα το πληρώσω μόνη μου μου φαίνονται πάρα πολλάΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:46
Νομιζω γυρω στα 50 ειναι κανονικη τιμη. Στο booking ελεγχεις αποσταση απο παραλιες;Ναι και booking.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι ακριβη και πολυβουη η Ροδος;Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:04Δε διάλεξα ακόμα. Κοιτάζω γενικά ή Ιόνιο ή αν είναι Αιγαίο θέλω ηρεμία, σχετικά κοντά στην Αθήνα, δωμάτιο κοντά στη παραλία με ωραία γαλανά νερά.Αν ήταν όπως το θέλω θα πήγαινα Ρόδο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:00Με τι κριτηρια διαλεξες νησι;Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 01:56
Επειδή θα το πληρώσω μόνη μου μου φαίνονται πάρα πολλάΝαι και booking.
Εχω θελω να μετακινουμαι με τα ποδια να εχει ωραια τοπια και να γινεται χαμος στην παραλια (οχι ομως κολλητες ξαπλωστρες οπως στην Αθηνα)
Αν έχεις θέμα με το οικονομικό, σου κάνουν έκπτωση οι ξενοδόχοι αν τους πάρεις απευθείας, επειδή η booking έχει αρκετά τσουχτερές προμήθειες. Ωστόσο, σε ξενοδοχεία που ξέρω συνήθως μου κάνουν καλύτερη τιμή και ξέρω τι θα πάρω, σε ξενοδοχεία που δεν ξέρω κλείνω μέσω booking ειδικά σε εποχές μεγάλης πληρότητας γιατί τα πιο προβληματικά δωμάτια, αν έχουν τα δίνουν σε πελάτες εκτός booking επειδή φοβούνται τις κακές κριτικές. Μια φορά την πάτησα σε τριήμερο, επειδή άκουσα κάτι φίλους, θα μας έκοβαν κανένα τριαντάρι ευρώ. Ποτέ άλλοτε δεν είχα παράπονο σε ξενοδοχείο με ΑΡΙΣΤΕΣ κριτικές στο booking. Αλλά είναι και τι ρισκάρεις.
Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ πολύ κακό στην αγορά, ειδικά στην εποχή μας που βλέπεις φωτογραφίες και βλέπεις και την τοποθεσία από δορυφόρο, απλά κάτι που μπορεί να μην είναι όπως το περιμένεις. Πολύ σπάνια θολώνουν τα νερά και ως προς την τοποθεσία. Τέλος πάντων, κρίνοντας από το ότι υπολογίζεις το οικονομικό, θα έλεγα να μη βασιστείς μόνο στο booking αλλά δεις και κριτικές στο tripadvisor. Πολύ συχνά τις λαμογιές που κάνουν τις κάνουν σε άλλους πελάτες εκτός booking και αν ούτε στο tripadvisor βρεις λαμογιές, ή κάτι άλλο παράξενο, είναι safe. Σε γνωστό μου από άλλη χώρα πχ που έρχεται χρόνια σε ένα νησί και τον ήξεραν, του είπαν λίγες μέρες πριν ότι κάποιο λάθος έγινε και δεν ισχύει η κράτησή του. Αυτος κατάλαβε ότι μάλλον έδωσαν αλλού το δωμάτιό του. Και είχε κλείσει και αεροπορικά. Αυτό το ξενοδοχείο αν δεις τις κριτικές του είναι παραδεισένιο. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται γενικά στην Ελλάδα, αλλά μια σαχλαμάρα που κάνουν σε συγκεκριμένη περιοχή και το έχουν πληρώσει φαντάζομαι γιατί δεν είναι από τα μέρη που θεωρούνται καλά.
Τέλος πάντων, φλυαρώ, αλλά δεν υπάρχει μόνο το booking. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις να πάρεις μια γενική ιδέα για πληρότητα και τιμές.
Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι πολύ πολύ κακό στην αγορά, ειδικά στην εποχή μας που βλέπεις φωτογραφίες και βλέπεις και την τοποθεσία από δορυφόρο, απλά κάτι που μπορεί να μην είναι όπως το περιμένεις. Πολύ σπάνια θολώνουν τα νερά και ως προς την τοποθεσία. Τέλος πάντων, κρίνοντας από το ότι υπολογίζεις το οικονομικό, θα έλεγα να μη βασιστείς μόνο στο booking αλλά δεις και κριτικές στο tripadvisor. Πολύ συχνά τις λαμογιές που κάνουν τις κάνουν σε άλλους πελάτες εκτός booking και αν ούτε στο tripadvisor βρεις λαμογιές, ή κάτι άλλο παράξενο, είναι safe. Σε γνωστό μου από άλλη χώρα πχ που έρχεται χρόνια σε ένα νησί και τον ήξεραν, του είπαν λίγες μέρες πριν ότι κάποιο λάθος έγινε και δεν ισχύει η κράτησή του. Αυτος κατάλαβε ότι μάλλον έδωσαν αλλού το δωμάτιό του. Και είχε κλείσει και αεροπορικά. Αυτό το ξενοδοχείο αν δεις τις κριτικές του είναι παραδεισένιο. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται γενικά στην Ελλάδα, αλλά μια σαχλαμάρα που κάνουν σε συγκεκριμένη περιοχή και το έχουν πληρώσει φαντάζομαι γιατί δεν είναι από τα μέρη που θεωρούνται καλά.
Τέλος πάντων, φλυαρώ, αλλά δεν υπάρχει μόνο το booking. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις να πάρεις μια γενική ιδέα για πληρότητα και τιμές.
Λιμανάκια σου πέφτουν μακριά; Έχει νεαρόκοσμο, αν και κυριαρχούν αντροπαρέες. Πήγαινε πρωί με τη δροσιά, νερό και φρούτα και κάτσε κει όλη μέρα. Δεν ξέρω κάτι άλλο free πιο κοντά με σίγουρο νεαρόκοσμοΟρέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 00:33Πηγα Βουλα και ακουγα μονο αλβανικα και ρωσικα στη διαδρομη. Κακα τα ψεμματα. Οποιος μπορουσε να παει διακοπες ειχε παντα ενα κοινωνικο στατους πανω απ του φτωχομπινε και κανεις σχεδον δε θελει να διασκεδαζει παρεα με φτωχομπινεδες, ειδικα οι γυναικες που στα νησια κανουν τοπλες ενω αν καταδεχτουν να πανε σε παραλια της αττικης φορανε μαγιο -κυλοτα της γιαγιας.Athina__P έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 22:38Πού πήγες; Η λύση είναι να κάνουμε την Αθήνα καλύτερη να περνάμε καλά όλο το χρόνο, όχι; Γιατί ήμαστε ικανοί να κάνουμε ωραία νησιά να τα απολαμβάνουν οι κσένοι;foscilis έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 22:13 Παιδια τι ωραια που ηταν, γιατι να μη μου περισσευουν 6 χιλιαρικα να κρατησει ενα μηνα![]()
Πιστεύω ότι θα έχει και τις ήσυχες πλευρές της. Τέσπα. Απογοήτευση.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:28Δεν ειναι ακριβη και πολυβουη η Ροδος;Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 02:04Δε διάλεξα ακόμα. Κοιτάζω γενικά ή Ιόνιο ή αν είναι Αιγαίο θέλω ηρεμία, σχετικά κοντά στην Αθήνα, δωμάτιο κοντά στη παραλία με ωραία γαλανά νερά.Αν ήταν όπως το θέλω θα πήγαινα Ρόδο.
Εχω θελω να μετακινουμαι με τα ποδια να εχει ωραια τοπια και να γινεται χαμος στην παραλια (οχι ομως κολλητες ξαπλωστρες οπως στην Αθηνα)
Θα το κοιτάξω κι έτσι. Σ' ευχαριστώ πολύ. Βλακεία που δε κοίταξα πιο νωρίς αλλά άμα η παρέα σε κρεμάει αυτά παθαίνεις.Athina__P έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 08:37 Αν έχεις θέμα με το οικονομικό, σου κάνουν έκπτωση οι ξενοδόχοι αν τους πάρεις απευθείας, επειδή η booking έχει αρκετά τσουχτερές προμήθειες. Ωστόσο, σε ξενοδοχεία που ξέρω συνήθως μου κάνουν καλύτερη τιμή και ξέρω τι θα πάρω, σε ξενοδοχεία που δεν ξέρω κλείνω μέσω booking ειδικά σε εποχές μεγάλης πληρότητας γιατί τα πιο προβληματικά δωμάτια, αν έχουν τα δίνουν σε πελάτες εκτός booking επειδή φοβούνται τις κακές κριτικές. Μια φορά την πάτησα σε τριήμερο, επειδή άκουσα κάτι φίλους, θα μας έκοβαν κανένα τριαντάρι ευρώ. Ποτέ άλλοτε δεν είχα παράπονο σε ξενοδοχείο με ΑΡΙΣΤΕΣ κριτικές στο booking. Αλλά είναι και τι ρισκάρεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νάιδα, αν είσαι μόνη δεν συμφέρει με τίποτα γιατί είναι περίοδος με τις πιο αυξημένες τιμές.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 09:46 Θα το κοιτάξω κι έτσι. Σ' ευχαριστώ πολύ. Βλακεία που δε κοίταξα πιο νωρίς αλλά άμα η παρέα σε κρεμάει αυτά παθαίνεις.
Γιατί δεν κοιτάς για οργανωμένο κάμπινγκ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και για κάμπινγκ που κοίταξα για δωματιάκι είναι επίσης ακριβό. Σε σκηνή δε πάω μόνη μου. Βέβαια δε ξέρω ακόμα μήπως πάω με κάποια φίλη μου αλλά εγώ με υπολογίζω σαν μόνη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 10:10Νάιδα, αν είσαι μόνη δεν συμφέρει με τίποτα γιατί είναι περίοδος με τις πιο αυξημένες τιμές.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 09:46 Θα το κοιτάξω κι έτσι. Σ' ευχαριστώ πολύ. Βλακεία που δε κοίταξα πιο νωρίς αλλά άμα η παρέα σε κρεμάει αυτά παθαίνεις.
Γιατί δεν κοιτάς για οργανωμένο κάμπινγκ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή πού;
Αντε μερικές μερούλες ακόμη και φεύγουμε!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Φέτος ήταν ιδιαίτερη χρονιά γιατί τα πιο δημοφιλή νησιά ανέβασαν τις τιμές πάρα πολύ και παρόλα αυτά είχαν πληρότητα, οπότε γρήγορα ο κόσμος κατευθύνθηκε σε εναλλακτικές και είχαν υψηλές τιμές και πληρότητα περιοχές που δεν είχαν πριν. Με εξαίρεση μια περιοχή. Τα έβλεπα όλα αυτά από νωρίς, αλλά έπηζα στη δουλειά και έκανα και εγώ όσο κυνήγι μπορούσα στους γνωστούς που πάμε κάθε χρόνο και τους έλεγα ότι φέτος έπρεπε να καταλήξουν όλοι στις ημερομηνίες διακοπών τους πιο νωρίς, αν θέλαμε να πάμε κάπου όλοι μαζί με τα μπάτζετ που είχαμε. Αλλά λόγω αδράνειας, μη διαθεσιμότητας του καθενός ανά πάσα στιγμή, τρέναρε το θέμα. Επειδή με τρέναρε κάποιος άλλος, τρέναρα και εγώ μια αθώα φίλη σε όλο αυτό και την πατήσαμε αλυσιδωτά. Δεν πήγα διακοπές με κανέναν φέτος... Έκλεισα κάπου μόνη μου, αφού είχαν πάρει την ανηφόρα οι τιμές όμως. Δηλαδή μου στοίχισε έτσι και αλλιώς. Και μετά είχα και γκρίνια γιατί δεν κανόνισα με τους άλλους που τρενάρανε να ορίσουν ημερομηνίες.Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 09:46 Θα το κοιτάξω κι έτσι. Σ' ευχαριστώ πολύ. Βλακεία που δε κοίταξα πιο νωρίς αλλά άμα η παρέα σε κρεμάει αυτά παθαίνεις.
Και όμως φέτος είδα λίγο πιο πεσμένες τιμές ακόμη και στα κοσμοπολίτικα νησιά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση