!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Pedro έγραψε: 10 Αύγ 2019, 00:42 Α! Τις περισσοτερες βλακειες τις εχει πει ο σταβμαρ :lol:

Υγ. Εννοειται ο,τι το λεω εριωνικα (το αναφερω για τυχον παρεξηγησεις,αν και φαινεται σοβαρος ανθρωπος και δεν παρεξηγει ευκολα).

:wave:
Δεν παρεξηγούμαι.

Απλά μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι νομίζουν ότι ζουν ακόμα στην εποχή του Κολοκοτρώνη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2019, 08:59
Pedro έγραψε: 10 Αύγ 2019, 00:42 Α! Τις περισσοτερες βλακειες τις εχει πει ο σταβμαρ :lol:

Υγ. Εννοειται ο,τι το λεω εριωνικα (το αναφερω για τυχον παρεξηγησεις,αν και φαινεται σοβαρος ανθρωπος και δεν παρεξηγει ευκολα).

:wave:
Δεν παρεξηγούμαι.

Απλά μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι νομίζουν ότι ζουν ακόμα στην εποχή του Κολοκοτρώνη.
Πάλι καλά να λες. Εδώ υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι η μετενσάρκωση του Σωκράτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:05 Εδώ υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι η μετενσάρκωση του Σωκράτη.

Με φώναξε κανεις ; :smt005: :smt005: :003:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:05 Εδώ υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι η μετενσάρκωση του Σωκράτη.

Τον στάβ και τον βαυαρό εννοούσα, τους ακάματους Διόσκουρους της ευνομίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:54

Δηλαδή όποιος γράφει για τους νόμους της χώρας του θεωρεί ότι είναι μετενσάρκωση του Σωκράτη;
Από γραφικότητα σε γραφικότητα σήμερα...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καλωσήλθες Σωκράτη. :wave:
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:54

Εχεις ξεφυγει τελειως. Αλλα ο,τι και να καμεις δεν το σωζεις. Αντιθετως το χειροτερευεις.

Ακουστε τωρα λογικη και παρανοια.

Υποστηριζω(εν μερει) πχ δρασεις ρουβ,που συνηθως αυτο που ελεγα ηταν οτι οι τυποι στα πλαισια πλημμεληματος δρουν και με αποκαλουσαν αριστεροφαστιστα ,μπαχαλακια κλπ.

Υποστηριζω το χαστουκι σε εναν φακελακια ιατρο δεν ειναι ξυλαδαρμος,ειναι ενα χαστουκι. Ειμαι βιαιος και τα συναφη.

Υποστηριζω σε γενικες γραμμες,αλλα και στην περιπτωση του αστυνομικου (ραμπο) την τηρηση του νομου ,ειδικα απο αυτους. Και με ειρωνιες ειμαι ο δηθεν Σωκρατης και μλκς.

Τι στον πουτσο δλδ ρε; Ο,τι και να λεω (λεμε) πρεπει να ειμαστε οι κακοι ή οι μη σοβαροι,επειδη διαφωνουμε ;

Ελα,πες μου γαλη. Τι θες να υποστηριζω; Ο,τι πεις αυτο θα κανω απο εδω και περα. Αρκει να μη μου στεναχωριεσαι. Θες να πω οτι ο μπατσος καλα εκανε; Καλα εκανε λοιπον. Μπραβο του. Αν ημουν κιμγω εκει θα του εδινα καμια καρπαζια. Ποιος ειναι αυτος που δεν τηρει τους νομους και βανδαλιζει; :smt005: Ενω εγω και ο μπατσο,κατα γραμμα ακολουθουμε τον νομο,δεν πραξαμε αντιθετα απο αυτον,γιατι το καναμε απο αντιδραση και το αλλοθι οτι αυτος ξεκινησε. Αρα σε αυτη τη περιπτωση (την δικη μας,γιατι παντοτε εμεις εχουμε δικαιο) πραξαμε το ορθον και εδω τελειωνει η συζητηση.

Σουπερ..! Γιουπι!
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Pedro έγραψε: 10 Αύγ 2019, 15:21
Ελα,πες μου γαλη. Τι θες να υποστηριζω; Ο,τι πεις αυτο θα κανω απο εδω και περα.
Κάνε ό,τι θέλεις.

Από τη στιγμή που χρειάζεσαι οδηγίες (είτε το αναφέρεις ειρωνικά είτε όχι) οι αντιδράσεις σου, είναι αδιάφορες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Επειδή δε το έχω παρακολουθήσει το θέμα πέρα από ένα βιντεάκι που δε δείχνει τίποτα στην ουσία εκτός από μερικές ψιλες.
Πείτε μου αν ισχύει.
Τυπάκος πάει να καταστρέψει δημόσια περιουσία
Πολίτες τη λένε στον τυπάκο και αυτός απαντάει προκλητικά
Αστυνομικός εκτος υπηρεσιας τη λέει στον τυπακο.
Τυπάκος επιτίθεται στον αστυνομικό
Αστυνομικός κάνει μπλαβι τον τυπακο.
Τυπάκος και οικογένεια αυτου μυξοκλαιγεται, που είναι το κράτος, οι νόμοι, είμαστε ζούγκλα Και τέτοια.

Σωστα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 15:28 Επειδή δε το έχω παρακολουθήσει το θέμα πέρα από ένα βιντεάκι που δε δείχνει τίποτα στην ουσία εκτός από μερικές ψιλες.
Πείτε μου αν ισχύει.
Τυπάκος και οικογένεια αυτου μυξοκλαιγεται, που είναι το κράτος, οι νόμοι, είμαστε ζούγκλα Και τέτοια.

Σωστα;
Όχι.

Τυπάκος παραδέχεται ότι διέπραξε μαλακία αλλά οι σταβοπέντρηδες υποστηρίζουσι τυπάκο, με όποια νομικώς τεκμηριωμένη μυξοκλαψίαση κρίνουν ως ακαταμάχητο επιχείρημα.

Στο περίπου, έτσι; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Καλώς έπραξε τότε. Έπρεπε ομως να του ρίξει και έναν, έτσι για να του μείνει ανάμνηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 10 Αύγ 2019, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ερμής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 15:39 Κακώς έπραξε τότε. Έπρεπε ομως να του ρίξει και έναν, έτσι για να του μείνει ανάμνηση.
Ε, όσοι δεν μπορούν να ρίξουν έναν σε ζώντες οργανισμούς, αφήνουν το ερωτικό τους στίγμα με ψεκασμούς σε μνημεία.

Είναι κι αυτό μια εκδήλωση ερωτισμού.

Πρέπει να προσεγγίζουμε με θετική διάθεση και κατανόηση τις προβληματικές συμπεριφορές. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Ερμής έγραψε: 10 Αύγ 2019, 15:28 Επειδή δε το έχω παρακολουθήσει το θέμα πέρα από ένα βιντεάκι που δε δείχνει τίποτα στην ουσία εκτός από μερικές ψιλες.
Πείτε μου αν ισχύει.

Σωστα;
Τον σβαρνισε λίγο αλλά μπλαβι δεν τον έκανε. (Δεν ήθελε να τον κάνει όπως φαίνεται).
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Πείτε μου αν ισχύει.

Σωστα;
Κάπου το έχασες στο "μυξοκλαίγεται" γιατί δεν είδαμε να μυξοκλαίγεται.
Όμως σε γενικές γραμμές είναι κάπως έτσι.
Η συζήτηση αφορά το εξής:
- είναι νόμιμο μία παράνομη ενέργεια (γκράφιτι) να αντιμετωπίζεται με παράνομη ενέργεια;

Ο Χελ, πχ. υποστηριζει ότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά αστυνομικού, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κωδικα της υπηρεσίας του.
Και η άποψη αυτή υποστηρίζεται από τον πειθαρχικό κώδικα της υπηρεσίας του καθαυτόν (έχει κατατεθεί από εμένα σε προηγούμενες σελίδες).
Εσύ ποιά άποψη έχεις;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Από τη στιγμή που επιτέθηκε το κωλοπαιδι τοτε Καλώς και ο αλλος(μπάτσος η Όχι δεν έχει σημασία) τον έκανε σα το Λουμουμπα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”