ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:54
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Αύγ 2019, 09:05
Εδώ υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι είναι η μετενσάρκωση του Σωκράτη.
Με φώναξε κανεις ;
Τον στάβ και τον βαυαρό εννοούσα, τους ακάματους Διόσκουρους της ευνομίας.
Εχεις ξεφυγει τελειως. Αλλα ο,τι και να καμεις δεν το σωζεις. Αντιθετως το χειροτερευεις.
Ακουστε τωρα λογικη και παρανοια.
Υποστηριζω(εν μερει) πχ δρασεις ρουβ,που συνηθως αυτο που ελεγα ηταν οτι οι τυποι στα πλαισια πλημμεληματος δρουν και με αποκαλουσαν αριστεροφαστιστα ,μπαχαλακια κλπ.
Υποστηριζω το χαστουκι σε εναν φακελακια ιατρο δεν ειναι ξυλαδαρμος,ειναι ενα χαστουκι. Ειμαι βιαιος και τα συναφη.
Υποστηριζω σε γενικες γραμμες,αλλα και στην περιπτωση του αστυνομικου (ραμπο) την τηρηση του νομου ,ειδικα απο αυτους. Και με ειρωνιες ειμαι ο δηθεν Σωκρατης και μλκς.
Τι στον πουτσο δλδ ρε; Ο,τι και να λεω (λεμε) πρεπει να ειμαστε οι κακοι ή οι μη σοβαροι,επειδη διαφωνουμε ;
Ελα,πες μου γαλη. Τι θες να υποστηριζω; Ο,τι πεις αυτο θα κανω απο εδω και περα. Αρκει να μη μου στεναχωριεσαι. Θες να πω οτι ο μπατσος καλα εκανε; Καλα εκανε λοιπον. Μπραβο του. Αν ημουν κιμγω εκει θα του εδινα καμια καρπαζια. Ποιος ειναι αυτος που δεν τηρει τους νομους και βανδαλιζει;

Ενω εγω και ο μπατσο,κατα γραμμα ακολουθουμε τον νομο,δεν πραξαμε αντιθετα απο αυτον,γιατι το καναμε απο αντιδραση και το αλλοθι οτι αυτος ξεκινησε. Αρα σε αυτη τη περιπτωση (την δικη μας,γιατι παντοτε εμεις εχουμε δικαιο) πραξαμε το ορθον και εδω τελειωνει η συζητηση.
Σουπερ..! Γιουπι!