Μάλλον είναι το πιόνι για να κάνει ξεσκαρτάρισμα στο κόμμα, ήξερε την αντίδραση που θα προκαλέσει κι ο Καμινης είναι απλά ένα αναλώσιμοalekhine έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:10 αυτο με τον καμινη ουτε εγω το εχω καταλαβει
ο τυπος κατεβηκε για ευρωβουλευτης, μαυριστικε(γιατι μαυρισμα ειναι να σε εχουν περασει σε ψηφους η Καιλη και ο Ανδρουλακης) και η φωφωκα θελει σωνει και ντε να τον κανει βουλευτη επικρατειας μην τυχον και δεν ειναι στην βουλη το κελεπουρι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Τοξοβόλος_UK
Ίσως υποστηρίζεται από καναλάρχες, μίντια ή παράγοντες που ο κούλης τους είχε γράψει και τώρα τη στηρίζουν μπας και
Μπένυ στο σκαι σε λίγο διαβάζω 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαυροβασίλης
πάλι ο ΣΕ;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
εδιτ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο μπενι ειπε πριν απο λιγο οτι "ο στοχος για το ΚΙΝΑΛ ειναι να γινουμε ενα ΚΚΕ του κεντρου - λιγοι και καλοι"

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ γέλασα, εκεί που τον ρώτησε η Κοτσιώνη αναφορικά με τις διαγραφές που απειλεί να κάνει η Φώφη στους αντιρρησίες και είπε "Αυτό είναι καθαρά δικό τους θέμα, όχι δικό μου". 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
"Το πρόβλημά μου δεν είναι αν θα είμαι πρώτος στο επικρατείας, αλλά αν δεν είμαι πρώτος στο επικρατείας σημαίνει ότι δε με σέβονται".

Θα κάτσει σπίτι του τελικά και θα κανει βουντου στη Φωφη, εγω αυτό κατάλαβα 
Νομίζω ότι αυτό το έχουμε γράψει στο Φόρουμ αρκετό καιρό πρινalekhine έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:17 ο μπενι ειπε πριν απο λιγο οτι "ο στοχος για το ΚΙΝΑΛ ειναι να γινουμε ενα ΚΚΕ του κεντρου - λιγοι και καλοι"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχεδόν από τοτε που εξελέγη η Φώφη, αδειάζοντας στην ουσία το ΚΙΝΑΛ ως σχήμα
Λειτουργούν ακριβώς όπως κινήθηκε το ΚΚΕ μετά την συγκυβέρνηση του 89 και την κατάρρευση της ΕΣΣΔ
Ενα μικρό κόμμα, του 5%, που θα κρατά για πάντα αυτές τις δυνάμεις, χωρίς να ασχολείται με τίποτε άλλο παρά την υπερβατική ενδοσκόπηση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα το κανουν αυτο σε λιγα χρονια θα τους εξαφανισει η πολωση και ο γηρασμος των ανδρεοπασοκωνBeria έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:23Νομίζω ότι αυτό το έχουμε γράψει στο Φόρουμ αρκετό καιρό πρινalekhine έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:17 ο μπενι ειπε πριν απο λιγο οτι "ο στοχος για το ΚΙΝΑΛ ειναι να γινουμε ενα ΚΚΕ του κεντρου - λιγοι και καλοι"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σχεδόν από τοτε που εξελέγη η Φώφη, αδειάζοντας στην ουσία το ΚΙΝΑΛ ως σχήμα
Λειτουργούν ακριβώς όπως κινήθηκε το ΚΚΕ μετά την συγκυβέρνηση του 89 και την κατάρρευση της ΕΣΣΔ
Ενα μικρό κόμμα, του 5%, που θα κρατά για πάντα αυτές τις δυνάμεις, χωρίς να ασχολείται με τίποτε άλλο παρά την υπερβατική ενδοσκόπηση
το ΚΚΕ δεν εχει σοβαρο αντιπαλο στον χωρο που κινειται ενω στο κεντρο γινεται της μουρλης
και για να κρατησεις δυναμεις πρεπει να εχεις χαρισματικες προσωπικοτητες και οχι την καιλη σαν στελεχος πρωτης γραμμης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Beria έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:23
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μη σποϊλεριάζετε δεν το έχω δει ακόμη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν μπορεί ο χαρος να πάρει αυτο το υποκειμενο ?ας τον βαλει επικεφαλη στο επικρατείας κολασης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
-
- 2 Απαντήσεις