Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα.Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:40
(Ενημερωτικά η Σουβλίτσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με σένα και μένα. Επίσης είναι το ίδιο καλή με σένα και μένα. Οι καιροί αλλάζουν, τα συναισθήματά μας αλλάζουν κάποτε θα τελειώσει. θα γίνουμε σοφά γερόντια.)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν... Νο2
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτά είναι σχετικά. Και μην μου παίζεις κωλόπαιδο γιατί είμαι πιο κωλόπαιδο από σένα. Μια ζωή μαγκιά κλανιά παρουσιάζεσαι. ο άνθρωπος εξελίσσεται.Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:58Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα.Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:40
(Ενημερωτικά η Σουβλίτσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με σένα και μένα. Επίσης είναι το ίδιο καλή με σένα και μένα. Οι καιροί αλλάζουν, τα συναισθήματά μας αλλάζουν κάποτε θα τελειώσει. θα γίνουμε σοφά γερόντια.)![]()
Το ποιος άρχισε να την πέφτει είναι πολύ σχετικό πάντως. Κι εσύ μου την είχες πέσει πρώτα γι αυτό και σου έγραψα και σένα αντίστοιχα (όπως έγραψα και για την Σουβλίτσα που επίσης αντιλήφθηκα ότι μου την έπεσε πρώτη). αυτό δεν με εμπόδισε να ανταποκριθώ σε μια έκκληση ου στο άλλο που ήταν για καλό σκοπό. Εξελισσόμαστε.
(άσε που στο νήμα που τραγουδούσαμε είπε ένα ένα και το είπε πολύ καυλιάρικα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εσύ ήσουνα ο γύπας στο άλλο;Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:05Αυτά είναι σχετικά. Και μην μου παίζεις κωλόπαιδο γιατί είμαι πιο κωλόπαιδο από σένα. Μια ζωή μαγκιά κλανιά παρουσιάζεσαι. ο άνθρωπος εξελίσσεται.Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:58Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα.Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:40
(Ενημερωτικά η Σουβλίτσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με σένα και μένα. Επίσης είναι το ίδιο καλή με σένα και μένα. Οι καιροί αλλάζουν, τα συναισθήματά μας αλλάζουν κάποτε θα τελειώσει. θα γίνουμε σοφά γερόντια.)![]()
Το ποιος άρχισε να την πέφτει είναι πολύ σχετικό πάντως. Κι εσύ μου την είχες πέσει πρώτα γι αυτό και σου έγραψα και σένα αντίστοιχα (όπως έγραψα και για την Σουβλίτσα που επίσης αντιλήφθηκα ότι μου την έπεσε πρώτη). αυτό δεν με εμπόδισε να ανταποκριθώ σε μια έκκληση ου στο άλλο που ήταν για καλό σκοπό. Εξελισσόμαστε.
(άσε που στο νήμα που τραγουδούσαμε είπε ένα ένα και το είπε πολύ καυλιάρικα)
Άκουσε.
Όλοι μας εξελλισόμεθα απλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιώνται . Εξακολουθώ όμως να είμαι κωλόπαιδό και μουρλή, σε σημείο που δεν μπορείς να νιώσεις και να αντιληφθείς.
Η καλωσύνη μου βγαίνει αβίαστα, όπως και η χολή μου.
Ε όλοι είμαστε κάτι. Κι εγώ έτσι είμαι. Το θέμα είναι να λιγοστεύω τις φορές της δηλητηρίασης. Γιατί ακόμα κι αν βρίσω κι αν ξεσπάσω δεν είμαι όπως θα ήθελα να είμαι.Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:17Εσύ ήσουνα ο γύπας στο άλλο;Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:05Αυτά είναι σχετικά. Και μην μου παίζεις κωλόπαιδο γιατί είμαι πιο κωλόπαιδο από σένα. Μια ζωή μαγκιά κλανιά παρουσιάζεσαι. ο άνθρωπος εξελίσσεται.Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:58
Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα.![]()
(άσε που στο νήμα που τραγουδούσαμε είπε ένα ένα και το είπε πολύ καυλιάρικα)
Άκουσε.
Όλοι μας εξελλισόμεθα απλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιώνται . Εξακολουθώ όμως να είμαι κωλόπαιδό και μουρλή, σε σημείο που δεν μπορείς να νιώσεις και να αντιληφθείς.
Η καλωσύνη μου βγαίνει αβίαστα, όπως και η χολή μου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κάπως έτσι. Οκ Γάμα το.Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:33
Ε όλοι είμαστε κάτι. Κι εγώ έτσι είμαι. Το θέμα είναι να λιγοστεύω τις φορές της δηλητηρίασης. Γιατί ακόμα κι αν βρίσω κι αν ξεσπάσω δεν είμαι όπως θα ήθελα να είμαι.
-
Γενιά της Αγαμίας
τύπε έχεις καμία συγγένεια με Εσθήρ-Αγαπούλα;Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:36Κλάιν φίλτατε. Όποιος έχει τη μύγα να την πάρει και να μας αδειάσει τη γωνιά.
Ποιό παρτάλι με αποκάλεσε ''δεύτερη'';Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:27 Εδώ εξαφανίστηκε ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, με τα δεύτερα θα ασχολούμαστε...![]()
Ε, ανάφτε κανα κερί ρε μλκ μπας και ισορροπήσει τις αδυναμίες.Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:08
Ε θα την υποστηρίζουμε όποια βλέπουμε πιο αδύναμη εκείνη τη στιγμή και θα ισορροπεί το πράγμα.![]()
![]()
Όχι.
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ηταν, αν όχι η πιο, παντως στις τρεις μακράν πεταμένες προσωπικότητες του πχόρουμ. Ο,τι εχει ειπωθεί και ό,τι γνωρίζουμε κάνει την περίπτωσή του φοβερά γελοία αλλά και τραγική. Και κατι σημαντικό: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι κανείς από τους παλαιούς χρηστες, αυτοί δηλαδη που βρίσκονται ανάμεσά μας με τα παλιά τους νικνεημ, δεν βγηκε να πει ένα ωπα κυρίες και κύριοι, ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ήταν γαμω τα παιδιά κλπ κλπ – έστω έναν λογο συμπάθειας. Περα από αυτά βεβαια, ευχομαι να είναι καλα και να απολαμβάνει την αγαπημενη του ομάδα για την οποία ελπιζουμε να παρει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ελλάδας όπως το πήρε και πέρυσι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για ποιόν λες;Ticket έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:08 Ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ηταν, αν όχι η πιο, παντως στις τρεις μακράν πεταμένες προσωπικότητες του πχόρουμ. Ο,τι εχει ειπωθεί και ό,τι γνωρίζουμε κάνει την περίπτωσή του φοβερά γελοία αλλά και τραγική. Και κατι σημαντικό: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι κανείς από τους παλαιούς χρηστες, αυτοί δηλαδη που βρίσκονται ανάμεσά μας με τα παλιά τους νικνεημ, δεν βγηκε να πει ένα ωπα κυρίες και κύριοι, ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ήταν γαμω τα παιδιά κλπ κλπ – έστω έναν λογο συμπάθειας. Περα από αυτά βεβαια, ευχομαι να είναι καλα και να απολαμβάνει την αγαπημενη του ομάδα για την οποία ελπιζουμε να παρει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ελλάδας όπως το πήρε και πέρυσι.
Υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
- hellegennes
Δεν υπάρχει ούτε μισό πράγμα που να έχει καταρρίψει ο ΓΓ. Από την μια πατάτα στην άλλην πηγαίνει. Έχει φάει τόσο σφαλιαρίδι που, δεν μπορεί, επιστρέφει στο φόρουμ γιατί τού αρέσει το σφαλιαρίδι.Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:32 Βέβαια, θα μου πεις, πως θα επιβιώσεις στην Ελλάδα έχοντας τολμήσει να αμφισβητήσεις το ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι, κοκ, έχοντας γκρεμίσει τον έναν μετά τον άλλο τους μύθους του νεοέλληνα...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
νομίζω οτι περιγράφεις και τον ιανό άνεταhellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:30Δεν υπάρχει ούτε μισό πράγμα που να έχει καταρρίψει ο ΓΓ. Από την μια πατάτα στην άλλην πηγαίνει. Έχει φάει τόσο σφαλιαρίδι που, δεν μπορεί, επιστρέφει στο φόρουμ γιατί τού αρέσει το σφαλιαρίδι.Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:32 Βέβαια, θα μου πεις, πως θα επιβιώσεις στην Ελλάδα έχοντας τολμήσει να αμφισβητήσεις το ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι, κοκ, έχοντας γκρεμίσει τον έναν μετά τον άλλο τους μύθους του νεοέλληνα...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βλέπω να λείπει το νήμα - δημοψήφισμα " *Γ Γ* " πρι του αειμνήστου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Η ψηφοφορία μετά από 50 ψήφους άγγιζε ποσοστά δημοψηφίσματος 2015 . 60% υπέρ και 40% κατά της επιστροφής.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε.
Η ψηφοφορία μετά από 50 ψήφους άγγιζε ποσοστά δημοψηφίσματος 2015 . 60% υπέρ και 40% κατά της επιστροφής.
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- JPvarvatos
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 15:01μπράβο είδα ποστ του χτες ψάχνοντας στα ερείπια.
όπως κι ένας J.Varvatos
και Birdy
killerbee
Νάσος Ρούκουνας
Brennus dux Gallorum
phorumitis,
Medtech
Tuvok
Αααα
Αν εισαι εσυ του παλιου, καλώς ήρθες κι ας αργησες
Αν εισαι εσυ του παλιου, καλώς ήρθες κι ας αργησες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-