!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν... Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:40
(Ενημερωτικά η Σουβλίτσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με σένα και μένα. Επίσης είναι το ίδιο καλή με σένα και μένα. Οι καιροί αλλάζουν, τα συναισθήματά μας αλλάζουν κάποτε θα τελειώσει. θα γίνουμε σοφά γερόντια.)
Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:58
(Ενημερωτικά η Σουβλίτσα είναι το ίδιο μαλακισμένη με σένα και μένα. Επίσης είναι το ίδιο καλή με σένα και μένα. Οι καιροί αλλάζουν, τα συναισθήματά μας αλλάζουν κάποτε θα τελειώσει. θα γίνουμε σοφά γερόντια.)
Αν θυμάσαι στο παλιό, αυτή με είχε πάρει απ'τη μούρη εξ'αρχής. Μετέπειτα άρχισαν τα όργανα. Να με συγχωρεί η χάρη σου, αλλά εγώ είμαι κωλόπαιδο και δεν χαρίζομαι στην κανονική ζωή μου. Τί σε κάνει να νομίζεις οτι θα χαριστώ σε μια μαλακισμένη που δεν την γνωρίζω και με έχει περάσει γεννεές δεκατεσσερεις στο virtual? Άσε μας ρε μπούρδα. :lol:
Αυτά είναι σχετικά. Και μην μου παίζεις κωλόπαιδο γιατί είμαι πιο κωλόπαιδο από σένα. Μια ζωή μαγκιά κλανιά παρουσιάζεσαι. ο άνθρωπος εξελίσσεται.
Το ποιος άρχισε να την πέφτει είναι πολύ σχετικό πάντως. Κι εσύ μου την είχες πέσει πρώτα γι αυτό και σου έγραψα και σένα αντίστοιχα (όπως έγραψα και για την Σουβλίτσα που επίσης αντιλήφθηκα ότι μου την έπεσε πρώτη). αυτό δεν με εμπόδισε να ανταποκριθώ σε μια έκκληση ου στο άλλο που ήταν για καλό σκοπό. Εξελισσόμαστε.

(άσε που στο νήμα που τραγουδούσαμε είπε ένα ένα και το είπε πολύ καυλιάρικα :g030: )
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:05
Αυτά είναι σχετικά. Και μην μου παίζεις κωλόπαιδο γιατί είμαι πιο κωλόπαιδο από σένα. Μια ζωή μαγκιά κλανιά παρουσιάζεσαι. ο άνθρωπος εξελίσσεται.
Το ποιος άρχισε να την πέφτει είναι πολύ σχετικό πάντως. Κι εσύ μου την είχες πέσει πρώτα γι αυτό και σου έγραψα και σένα αντίστοιχα (όπως έγραψα και για την Σουβλίτσα που επίσης αντιλήφθηκα ότι μου την έπεσε πρώτη). αυτό δεν με εμπόδισε να ανταποκριθώ σε μια έκκληση ου στο άλλο που ήταν για καλό σκοπό. Εξελισσόμαστε.

(άσε που στο νήμα που τραγουδούσαμε είπε ένα ένα και το είπε πολύ καυλιάρικα :g030: )
Εσύ ήσουνα ο γύπας στο άλλο;

Άκουσε.
Όλοι μας εξελλισόμεθα απλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιώνται . Εξακολουθώ όμως να είμαι κωλόπαιδό και μουρλή, σε σημείο που δεν μπορείς να νιώσεις και να αντιληφθείς.
Η καλωσύνη μου βγαίνει αβίαστα, όπως και η χολή μου.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:17
Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:05

Εσύ ήσουνα ο γύπας στο άλλο;

Άκουσε.
Όλοι μας εξελλισόμεθα απλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιώνται . Εξακολουθώ όμως να είμαι κωλόπαιδό και μουρλή, σε σημείο που δεν μπορείς να νιώσεις και να αντιληφθείς.
Η καλωσύνη μου βγαίνει αβίαστα, όπως και η χολή μου.
Ε όλοι είμαστε κάτι. Κι εγώ έτσι είμαι. Το θέμα είναι να λιγοστεύω τις φορές της δηλητηρίασης. Γιατί ακόμα κι αν βρίσω κι αν ξεσπάσω δεν είμαι όπως θα ήθελα να είμαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 17:33
Ε όλοι είμαστε κάτι. Κι εγώ έτσι είμαι. Το θέμα είναι να λιγοστεύω τις φορές της δηλητηρίασης. Γιατί ακόμα κι αν βρίσω κι αν ξεσπάσω δεν είμαι όπως θα ήθελα να είμαι.
Κάπως έτσι. Οκ Γάμα το.
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

Πασιφάη έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:36
vagabondo έγραψε: 30 Δεκ 2020, 15:16
Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 12:23 Σουβλίτσα έλα πίσω ρε βλαμμένο.
Τώρα που ξανάρθε η Πασιφάη, χλωμό το βλέπω. :-?
Κλάιν φίλτατε. Όποιος έχει τη μύγα να την πάρει και να μας αδειάσει τη γωνιά.

Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:27 Εδώ εξαφανίστηκε ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, με τα δεύτερα θα ασχολούμαστε...
Ποιό παρτάλι με αποκάλεσε ''δεύτερη''; :lol:
Χαοτικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:08
Ε θα την υποστηρίζουμε όποια βλέπουμε πιο αδύναμη εκείνη τη στιγμή και θα ισορροπεί το πράγμα.
Ε, ανάφτε κανα κερί ρε μλκ μπας και ισορροπήσει τις αδυναμίες. :romance-hearteyes: :102:
τύπε έχεις καμία συγγένεια με Εσθήρ-Αγαπούλα; :p2:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 31 Δεκ 2020, 01:09 τύπε έχεις καμία συγγένεια με Εσθήρ-Αγαπούλα; :p2:
Όχι.
Άβαταρ μέλους
Ticket

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ticket »

Ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ηταν, αν όχι η πιο, παντως στις τρεις μακράν πεταμένες προσωπικότητες του πχόρουμ. Ο,τι εχει ειπωθεί και ό,τι γνωρίζουμε κάνει την περίπτωσή του φοβερά γελοία αλλά και τραγική. Και κατι σημαντικό: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι κανείς από τους παλαιούς χρηστες, αυτοί δηλαδη που βρίσκονται ανάμεσά μας με τα παλιά τους νικνεημ, δεν βγηκε να πει ένα ωπα κυρίες και κύριοι, ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ήταν γαμω τα παιδιά κλπ κλπ – έστω έναν λογο συμπάθειας. Περα από αυτά βεβαια, ευχομαι να είναι καλα και να απολαμβάνει την αγαπημενη του ομάδα για την οποία ελπιζουμε να παρει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ελλάδας όπως το πήρε και πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ticket έγραψε: 06 Ιαν 2021, 21:08 Ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ηταν, αν όχι η πιο, παντως στις τρεις μακράν πεταμένες προσωπικότητες του πχόρουμ. Ο,τι εχει ειπωθεί και ό,τι γνωρίζουμε κάνει την περίπτωσή του φοβερά γελοία αλλά και τραγική. Και κατι σημαντικό: δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι κανείς από τους παλαιούς χρηστες, αυτοί δηλαδη που βρίσκονται ανάμεσά μας με τα παλιά τους νικνεημ, δεν βγηκε να πει ένα ωπα κυρίες και κύριοι, ο γιος του Πριαμου και της Εκάβης ήταν γαμω τα παιδιά κλπ κλπ – έστω έναν λογο συμπάθειας. Περα από αυτά βεβαια, ευχομαι να είναι καλα και να απολαμβάνει την αγαπημενη του ομάδα για την οποία ελπιζουμε να παρει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ελλάδας όπως το πήρε και πέρυσι.
Για ποιόν λες;

Υποψιάζομαι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:32 Βέβαια, θα μου πεις, πως θα επιβιώσεις στην Ελλάδα έχοντας τολμήσει να αμφισβητήσεις το ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι, κοκ, έχοντας γκρεμίσει τον έναν μετά τον άλλο τους μύθους του νεοέλληνα...
Δεν υπάρχει ούτε μισό πράγμα που να έχει καταρρίψει ο ΓΓ. Από την μια πατάτα στην άλλην πηγαίνει. Έχει φάει τόσο σφαλιαρίδι που, δεν μπορεί, επιστρέφει στο φόρουμ γιατί τού αρέσει το σφαλιαρίδι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αγχίαλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγχίαλος »

hellegennes έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:30
Δημοκρατικός έγραψε: 30 Δεκ 2020, 16:32 Βέβαια, θα μου πεις, πως θα επιβιώσεις στην Ελλάδα έχοντας τολμήσει να αμφισβητήσεις το ελληνικό ελαιόλαδο και μέλι, κοκ, έχοντας γκρεμίσει τον έναν μετά τον άλλο τους μύθους του νεοέλληνα...
Δεν υπάρχει ούτε μισό πράγμα που να έχει καταρρίψει ο ΓΓ. Από την μια πατάτα στην άλλην πηγαίνει. Έχει φάει τόσο σφαλιαρίδι που, δεν μπορεί, επιστρέφει στο φόρουμ γιατί τού αρέσει το σφαλιαρίδι.
νομίζω οτι περιγράφεις και τον ιανό άνετα
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Βλέπω να λείπει το νήμα - δημοψήφισμα " *Γ Γ* " πρι του αειμνήστου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ψηφοφορία μετά από 50 ψήφους άγγιζε ποσοστά δημοψηφίσματος 2015 . 60% υπέρ και 40% κατά της επιστροφής.

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαγράφηκε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
JPvarvatos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από JPvarvatos »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 15:01
Μπίστης έγραψε: 08 Αύγ 2018, 11:21 Τεν Τεν ;
μπράβο είδα ποστ του χτες ψάχνοντας στα ερείπια.
όπως κι ένας J.Varvatos
και Birdy
killerbee
Νάσος Ρούκουνας
Brennus dux Gallorum
phorumitis,
Medtech
Tuvok
:smt023
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Αααα
Αν εισαι εσυ του παλιου, καλώς ήρθες κι ας αργησες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”