Επειδή λογικά εσύ κερασες ως έξω καρδιά - άρα θα είδες λογαριασμό, πες μας μαγαζί αν ήταν value for money
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Highlights της ημερας μας
Όταν όμως είναι με τη μηχανή τον λες μαλάκα. Λες και πάνω στα βουνά, μια στροφή να πάρει αλλιώς πως, δεν θα βρεθείτε μαρή σε καμιά σάρα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2023, 20:25
Αυτό. Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω. Επίσης πήγε γμιωντας στις στροφές και γούσταρα. Και ότι έφαγα τρελό κρύο και μπριζολάρα τεράστια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Όχι τέτοιο. Φαινόμενο φυσικό ήταν. Αν το λένε έτσι δηλαδή.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Δεκ 2023, 23:50Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2023, 20:25 Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω.
- Fata_Morgana
Όχι δε κέρασα εγώ είχα μαγειρέψει ρεβίθια. Και άλλη μέρα παστίτσιο, άλλη μέρα μπιφτέκια, άλλη μέρα πήγα λαϊκή και πήρα σαλατικά και για αυτόν και φρούτα επίσης. Και άλλη φορά έβαλα πλυντήρια και τα δικά του ρούχα και μάντεψε δεν πληρώθηκα τίποτα για όλα αυτά.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Δεκ 2023, 23:59Επειδή λογικά εσύ κερασες ως έξω καρδιά - άρα θα είδες λογαριασμό, πες μας μαγαζί αν ήταν value for money
- Fata_Morgana
Και με το αυτοκίνητο μαλάκα τον λέωΠασιφάη έγραψε: 11 Δεκ 2023, 13:42Όταν όμως είναι με τη μηχανή τον λες μαλάκα. Λες και πάνω στα βουνά, μια στροφή να πάρει αλλιώς πως, δεν θα βρεθείτε μαρή σε καμιά σάρα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2023, 20:25
Αυτό. Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω. Επίσης πήγε γμιωντας στις στροφές και γούσταρα. Και ότι έφαγα τρελό κρύο και μπριζολάρα τεράστια.![]()
-
Fata_Morgana έγραψε: 11 Δεκ 2023, 16:35Όχι δε κέρασα εγώ είχα μαγειρέψει ρεβίθια. Και άλλη μέρα παστίτσιο, άλλη μέρα μπιφτέκια, άλλη μέρα πήγα λαϊκή και πήρα σαλατικά και για αυτόν και φρούτα επίσης. Και άλλη φορά έβαλα πλυντήρια και τα δικά του ρούχα και μάντεψε δεν πληρώθηκα τίποτα για όλα αυτά.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Δεκ 2023, 23:59Επειδή λογικά εσύ κερασες ως έξω καρδιά - άρα θα είδες λογαριασμό, πες μας μαγαζί αν ήταν value for money
Ο κιμάς στα φαγητά χοιρινός, μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος; (υπολογίζω το ισοζύγιο εξόδων)
Είπα κι εγώ.Fata_Morgana έγραψε: 11 Δεκ 2023, 16:37Και με το αυτοκίνητο μαλάκα τον λέωΠασιφάη έγραψε: 11 Δεκ 2023, 13:42Όταν όμως είναι με τη μηχανή τον λες μαλάκα. Λες και πάνω στα βουνά, μια στροφή να πάρει αλλιώς πως, δεν θα βρεθείτε μαρή σε καμιά σάρα.Fata_Morgana έγραψε: 10 Δεκ 2023, 20:25
Αυτό. Επίσης έζησα κάτι μαγικό-φοβηχτικό με μια κεραία κινητής και τον ουρανό. Αλλά θέλω να το ξαναζήσω. Επίσης πήγε γμιωντας στις στροφές και γούσταρα. Και ότι έφαγα τρελό κρύο και μπριζολάρα τεράστια.![]()
αλλά ήταν ωραία η διαδρομή για ταχύτητα. Ως ένα σημείο μετά έπιασε κίνηση
Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η φωτό. Η μεριά, μου θυμίζει έντονα, Φιδάκια Ευρυτανιας, με πανοραμική θέα τη λίμνη των Κρεμαστών.
- Fata_Morgana
Κι όμως στο βάθος είναι θάλασσα!Πασιφάη έγραψε: 11 Δεκ 2023, 22:13
Είπα κι εγώ.![]()
Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η φωτό. Η μεριά, μου θυμίζει έντονα, Φιδάκια Ευρυτανιας, με πανοραμική θέα τη λίμνη των Κρεμαστών.![]()
- Fata_Morgana
Να υπολογίσεις και το λαδάκι που μου στέλνει ο πατέρας μου και είναι πανάκριβο και τη προσωπική εργασία.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 11 Δεκ 2023, 22:07Fata_Morgana έγραψε: 11 Δεκ 2023, 16:35Όχι δε κέρασα εγώ είχα μαγειρέψει ρεβίθια. Και άλλη μέρα παστίτσιο, άλλη μέρα μπιφτέκια, άλλη μέρα πήγα λαϊκή και πήρα σαλατικά και για αυτόν και φρούτα επίσης. Και άλλη φορά έβαλα πλυντήρια και τα δικά του ρούχα και μάντεψε δεν πληρώθηκα τίποτα για όλα αυτά.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Δεκ 2023, 23:59
Επειδή λογικά εσύ κερασες ως έξω καρδιά - άρα θα είδες λογαριασμό, πες μας μαγαζί αν ήταν value for money
Ο κιμάς στα φαγητά χοιρινός, μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος; (υπολογίζω το ισοζύγιο εξόδων)
Πολύ όμορφα πάντως!Fata_Morgana έγραψε: 12 Δεκ 2023, 17:46Κι όμως στο βάθος είναι θάλασσα!Πασιφάη έγραψε: 11 Δεκ 2023, 22:13
Είπα κι εγώ.![]()
Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η φωτό. Η μεριά, μου θυμίζει έντονα, Φιδάκια Ευρυτανιας, με πανοραμική θέα τη λίμνη των Κρεμαστών.![]()
Σαμουσαδες απο το φουρνο της Σουλας
ΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗΗ
ΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΣΣΣΣΗΗΗΗΗΗΗ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Οι σαμουσαδες ή η Σούλα;
Οι σαμουσαδες της - υπεροχο γλυκο της Λακωνιας
Επισης το καρβελι της - πραγματικο ψωμι - με κορυφαια κορα κ μασιφ ψιχα - να το απολαμβανεις με ελαιολαδο κ αλατι - η στην τοστιερα η στα καρβουνα
κολλλλααααααασσσσηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Να τα - τα υπονοούμενα - συνεχίζονταιιιι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-