Δεν θα αναφέρω τις πηγές μου στο διαδίκτυο γιατί έχω αρχίδια που κρέμονται.Λοξίας έγραψε: 20 Ιαν 2024, 13:00Αυτο-παραμυθιάζεσαι...seismic έγραψε: 20 Ιαν 2024, 12:36Υπάρχει και άλλη εξήγηση. Λέγεται αμάθεια. Αυτά που ξέρει ο πραγματικός εφευρέτης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 20 Ιαν 2024, 11:53 [user]seismic[/user],
Υπάρχει ένα ερώτημα που πλανιέται εδώ και πάνω από 10 χρόνια...
"Γιατί δεν έχει/έχουν ενδιαφερθεί κάποιος/κάποιοι για την πατέντα σου"
Επί δέκα, και πλέον, χρόνια, έχεις προβεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις στο YouTube, δημοσιεύσεις σε περιοδικά, δημοσιεύσεις σε δεκάδες φόρα...
Έχεις ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και για να κάνεις διεθνή την πατέντα σου και για να την κάνεις γνωστή σε όλο τον κόσμο...
Έχεις προπαγανδίσει την πατέντα σου, σαν το καλύτερο αντισεισμικό σύστημα στον κόσμο...
Και καυχιέσαι ότι την έχουν διαβάσει χιλιάδες άτομα, αφού είσαι μέσα στους πρώτους σε αναγνώσεις στο περιοδικό που δημοσίευσες...
Παρ' όλ' αυτά, κανείς, επαναλαμβάνω, ΚΑΝΕΙΣ, δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου.
Τόσες χιλιάδες αναγνώσεις έχει η δημοσίευσή σου, πολλές χιλιάδες θα σε έχουν διαβάσει στα 10 χρόνια (και πλέον) που περιδιαβαίνεις τα διάφορα φόρα και διαφημίζεις το σύστημά σου.
Πως γίνεται λοιπόν να μην έχει υπάρξει το παραμικρό ενδιαφέρον, ούτε από επιστήμονες ούτε από κατασκευαστικές εταιρείες;
Για σκέψου, μήπως αυτά που σου καταλογίζει ο Νταγκλής είναι η αλήθεια και γι' αυτό δεν ενδιαφέρεται κανείς;
Μήπως οι επιστήμονες μηχανικοί που διαβάζουν την δημοσίευσή σου, αντιλαμβάνονται αυτά που έχουν αντιληφθεί και οι στο εδώ φόρουμ πολιτικοί μηχανικοί, βλέπουν τα λάθη σου, βλέπουν το ανεφάρμοστο και δεν δίνουν καμιά σημασία;
Να χαρείς, μην αρχίσεις πάλι τις θεωρίες συνομωσίας πως το κατεστημένο σε πολεμάει...
Απλώς σκέψου, πως αν ήταν σωστά όλα αυτά που ισχυρίζεσαι, μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία των ΗΠΑ ή της Ευρώπης, θα έγραφε στ' αρχίδια της και το ελληνικό και το ξένο κατεστημένο και θα άρπαζε την πατέντα σου για να γίνει 100 φορές πιο πλούσια.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση...
.
Για να γίνεις εφευρέτης στην αντισεισμική τεχνολογία χρειάζεται να ξέρεις την στάθμη της επιστήμης και το κάθε πρόβλημα που παρουσιάζει και μετά να βρεις την λύση για το κάθε ένα πρόβλημα ξεχωριστά μεν, αλλά και στο σύνολό τους δε, γιατί μπορεί να λύσεις ένα πρόβλημα και να επιδεινώσεις ένα άλλο.
Αν ο εφευρέτης πρέπει να μάθει όλο τον πλανήτη γράμματα θα πάρει πολύ καιρό. Η αντισεισμική τεχνολογία έχει πάρα πολλούς αστάθμητους παράγοντες και για να υπολογίσεις ένα αποτέλεσμα σε έναν μεγάλο σεισμό πρέπει να ξέρεις όλους αυτούς τους παράγοντες οι οποίοι διαφέρουν από κατασκευή σε κατασκευή. Ένας πολιτικός μηχανικός σαν τον Νταγκλη δεν τα ξέρει αυτά. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου τα ξέρει όλα μεν αλλά δεν ξέρει την έρευνά μου. Αν προσπαθήσω να διδάξω την έρευνά μου σε έναν πολιτικό μηχανικό δεν έχω καμία ελπίδα να με καταλάβει γιατί δεν έχει τις γνώσεις. Ένας καθηγητής όμως θα καταλάβει αμέσως τι έχω κάνει σαν νέα γνώση. Αυτό εξηγεί γιατί ο επικεφαλής στο δεύτερο πανεπιστήμιο στον κόσμο ο επικεφαλής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο επικεφαλής στο Αριστοτέλειο Πολυτεχνείο, ο επικεφαλής στο ΙΤΣΑΚ συμφωνούν μαζί μου από την πρώτη στιγμή που τους εξηγώ τι έχω κάνει. Ο κάθε επικεφαλής συμφωνεί μαζί μου.
Εσύ ποιον θα πιστέψεις τον Νταγκλής που δεν ξέρει να σηκώσει τα σώβρακα του ή τους αρχηγούς?
Πιστεύεις ότι ένας πολιτικός μηχανικός δεν καταλαβαίνει τα λάθη σου. Κακώς!
Τα μαθηματικά λάθη σου, τα καταλαβαίνει και ένας μαθητής της τρίτης γυμνασίου.
Ποιό είναι το "δεύτερο πανεπιστήμιο στον κόσμο", seismic; Και ποιός είνα ο επικεφαλής αυτού που συμφωνεί μαζί σου;
Ποιός είνα ο επικεφαλής του ΕΜΠ που συμφωνεί μαζί σου;
Ποιός είναι ο επικεφαλής του ΑΠΘ που συμφωνεί μαζί σου;
Ποιός είναι ο επικεφαλής του ΙΤΣΑΚ που συμφωνεί μαζί σου;
Για απόδειξέ μας ότι συμφωνούν μαζί σου.
Έχεις επιστολή, κάποιο έγγραφο, κάποια επίσημη δήλωση αυτών των επικεφαλής που να βεβαιώνουν ότι συμφωνούν μαζί σου;
Για κατάθεσε τεκμήρια για αυτούς τους ισχυρισμούς...
Και μετά σκέψου...
Αφού συμφωνούν μαζί σου, γιατί η πατέντα σου δεν έχει γίνει αποδεκτή από κανέναν;
Γιατί ένας από αυτούς δεν θέλησε να εφαρμόσει την πατέντα σου και να γίνει πάμπλουτος;
Τον έφαγε και αυτόν το κατεστημένο;
.
Αρκέσου ότι επίσημα έχω δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές. 10.4236/ojce.2023.134051
10.4236/ojce.2015.53032
Όποιος με επικροτεί ή με κατακρίνει ας κάνει δική του δημοσίευση να με αναφέρει ( Citations )
Εδώ και 8 χρόνια που έχω κάνει δημοσίευση μόνο καλές αναφορές ( Citations ) έχω πάρει.
Εγώ έχω 8 θετικά Citations και κανένα αρνητικό.
Αλλά για να γράψουν θετικό ή αρνητικό Citations περνούν και αυτοί από κριτές.
Για αυτό όσα περισσότερα θετικά Citations έχεις τόσο ποιο πολύ εμπεδώνεται το αληθές της δημοσίευσης.
Most downloaded papers in Open Journal of Civil Engineering
The Ultimate Anti-Seismic System
N. Lymperis Ioannis
Open Journal of Civil Engineering Vol.5 No.3, September 24, 2015
DOI: 10.4236/ojce.2015.53032
20.691 Downloads 28.405 Views Citations