!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
μολις εσκασε και μηνυμα απο το 112 για επικινδυνες χιονοπτωσεις στην περιοχη μας οπου μεχρι στιγμης δεν εχει πεσει ουτε νιφαδα
για να δουμε
για να δουμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μόλις ήρθε μνμ από τον απατεώνα το 112 για ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή μου. Ήθελα να ήξερα που στο καλό "βλέπει" ότι είμαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έβαλες ντελιβερά να κυκλοφορήσει με τέτοιο κωλόκαιρο;aljawn έγραψε: 05 Φεβ 2023, 14:03
Αγοραρε το βλέπω από τα μπαλκόνια, αλλά ρώτησα και το delivery καλού κακού.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ο "απατεώνας" αυτός που λες, το 112, έσωσε ζωές το 2021..!Naida έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:04 Μόλις ήρθε μνμ από τον απατεώνα το 112 για ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή μου. Ήθελα να ήξερα που στο καλό "βλέπει" ότι είμαι.
Ναι και;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Μάλλον θα δούμε κάτι τύπου Μήδειας του Φεβρουαρίου του 2021.
Ήπια χιονόπτωση το βράδυ, θα ξυπνήσουμε με στρωμένο χιόνι το πρωί αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Μην ελπίζετε σε κλείσιμο αύριο.
Μόνο τα σχολεία απ'ότι είδα.
Ήπια χιονόπτωση το βράδυ, θα ξυπνήσουμε με στρωμένο χιόνι το πρωί αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Μην ελπίζετε σε κλείσιμο αύριο.
Μόνο τα σχολεία απ'ότι είδα.
Από τη στιγμή που δεν μας πρήζουν με "εγκλωβισμένους" σε κεντρικούς δρόμους, όλα καλά.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Οκ, αν ζούσαμε σε σοβαρό κράτος, θα υπήρχε ένα νοσοκομειακό, ένα ελικόπτερο, ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για δρόμους και πεζοδρόμια μπροστά από κάθε πολυκατοικία ή μονοκατοικία, ένα πυροσβεστικό και κυρίως επίταξη όλων των ντελιβεράδικων με συνοδεία περιπολικών σε κάθε εποχούμενο ντελιβερά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το νόημα είναι να μετακινούνται μόνο αυτοί που δουλεύουν και να περιοριστεί η κίνηση όσων θέλουν να κάνουν βόλτες.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Αυτό.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό είναι καταπίεση ατομικών ελευθεριών.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:25Το νόημα είναι να μετακινούνται μόνο αυτοί που δουλεύουν και να περιοριστεί η κίνηση όσων θέλουν να κάνουν βόλτες.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Χούντα ου ου ου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι έγινε? Με το κοντομανικο ειμαι ακόμα στο μπαλκόνι εγώ. Χαιρετίσματα στους χιονολατρεις.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για Αθήνα, αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να γαμηθουν ο Δίας με τον Θορ σήμερα ολο το βράδυ (οχι απλά να πέσουν λίγες νιφαδουλες) για να πλησιάσει η αυριανή μέρα έστω και στο 1/3 αυτών που μας έχουν πει ότι θα συμβεί.
OK. Αν όμως είχες ένα ξενοδοχείο ή μία τουριστική επιχείρηση σε χειμερινό προορισμό, θα ήθελες να γίνει χρήση του 112 αν και μόνο αν κρίνεται απαραίτητο με επιστημονικά κριτήρια κι όχι προληπτικά για να μην υπάρχει δυσαρέσκεια αν και όταν συμβεί κάτι. Κάποιοι έπαθαν οικονομική ζημιά σήμερα. Μένει να φανεί αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:25Το νόημα είναι να μετακινούνται μόνο αυτοί που δουλεύουν και να περιοριστεί η κίνηση όσων θέλουν να κάνουν βόλτες.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 15:10Από αυτά που ακούω εχθές και σήμερα, νομίζω ότι αυτή τη φορά έχει γίνει κακή χρήση στην λογική του καλύτερα να τους κλείσουμε όλους μέσα παρά να τραβιόμαστε μετά. Ωστόσο κάποιοι δουλεύουν σήμερα.
Κατανοώ ότι τέτοιες αποφάσεις δεν είναι εύκολες λόγω του ευμετάβλητου του καιρού και των αστοχιών στην πρόγνωση. Απλά έχω την αίσθηση ότι υπερίσχυσαν πολιτικά κριτήρια για να μην επαναληφθεί το περσινό χάλι σε προεκλογική περίοδο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις