!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Βασικα για τη συγκεκριμενη θα εσκουζες ακομα περισσοτερο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αν ισχυει αυτο,τοτε κακως το ακυρωσανε
εκανε σχολη ο κομινης!
ΥΣ σε 3,2,1 θα μπουνε και Αρειανοι να μας πουνε καλως το ακυρωσε
εκανε σχολη ο κομινης!
ΥΣ σε 3,2,1 θα μπουνε και Αρειανοι να μας πουνε καλως το ακυρωσε
Ο επιθετικος του ΑΡΗ που ειναι οφσαιντ συμμετεχει στη φαση επειδη επηρεαζει την κινηση του αμυντικου στον οποιο βρισκει η μπαλα και παει γκολ.Μιλαμε θα ειχε μπει με το καλαζνικοφ ο δικος σου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
ε τοτε μιλας για αλλη φαση.τπτ τετοιο δεν συνεβη στην τουμπα
- Παλαιοελλαδίτης
Δεν σταματάει πουθενά ο Θεός του Πολέμου. Από ό,τι φαίνεται ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον Θρύλο.
-
arisordeath
ο αλλος ταχα ουτε βλεπει το παιχνιδι και εχει και αποψη,γινεται συζητηση επιπεδου λεμε.αντε βρε τραβα στον εσπερινο..
- Κόκκορας
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Δεκ 2020, 18:50 Δεν σταματάει πουθενά ο Θεός του Πολέμου. Από ό,τι φαίνεται ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον Θρύλο.
-
arisordeath
αυτος με την κουκουλα ευτυχως που δεν ασχολειται με Αρη..
Εβαλε το γκολ της αγωνιστικης αυτος ο Σιλβα
- Κόκκορας
0-3;!
καλα που δεν παιζει ο ΟΣΦΠ με Αρη τωρα που ναι ανεβασμενος,τυχερος
καλα που δεν παιζει ο ΟΣΦΠ με Αρη τωρα που ναι ανεβασμενος,τυχερος
Μπράβο στον ΑΡΗ. Έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στο ντέρμπι του Σαββάτου
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Mεγάλη νίκη και σπάσιμο παράδοσης 30 ετών! Η ομάδα έχει ποιότητα πια να κερδίζει τέτοια ματς. Με μπαογκ και αεκ θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Τώρα με ατρόμητα πάμε για να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή. Ο Σίλβα το γκολ της χρονιάς μέχρι στιγμής. Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα. Ματέο εκπληκτικός σήμερα. Ο Σιαμπάνης πολύ καλός. Ο Μάνος σκόραρε 2 γκολ και ελπίζω να ανέβει.
Καλό διπλο για την συνέχεια Τώρα μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Αθήνα επίσης δύσκολο παιχνίδι
Πολύ καλή επίδοση στα εκτός που δεν έχουμε φάει καν γκολ
Πολύ καλή επίδοση στα εκτός που δεν έχουμε φάει καν γκολ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ζητάω από τον Θόδωρο Καρυπίδη να βγει δημόσια και να πει τι μου είπε στο βενζινάδικο στη BP στην Βουλιαγμένη, που βάζουμε βενζίνη και πλένουμε τα αυτοκίνητα μας, για τη σχέση του και σε προσωπικό επίπεδο και σε ποδοσφαιρικό με τον Καραντώνη.
Όταν θέλεις να λες ότι έχεις φίλο τον Αλέξη τον Κούγια και όχι φίλους επιπέδου Γιαννάκη Παπαδόπουλου, που είσαστε όλη μέρα μαζί, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να τον σέβεσαι.
Με αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη έδειξες ότι όχι μόνο δεν με σέβεσαι, αλλά και ότι κακώς σου λέω έστω και μία καλημέρα.
Έχω άλλο σύστημα αξιών από το δικό σου και από σήμερα σου απαγορεύω να ξαναπείς ότι είμαστε φίλοι.
Αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη και τον βοηθό του, που εσύ ο ίδιος μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο ποιες είναι οι προσωπικές σου σχέσεις μαζί τους, ειδικά με τον Καραντώνη, τελείωσαν μεταξύ μας τα πάντα.
Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες και δεν είναι η πρώτη φορά που νοιώθω έτσι.
Να θυμάσαι όμως ότι εγώ δεν ξεχνώ τίποτα, ούτε τα κακά ούτε τα καλά και όποιος μου έχει κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, αργά η γρήγορα φεύγει από αυτό, ενώ εγώ είμαι πάντα εδώ, γιατί είμαι αυτόφωτος και γιατί η επιστήμη μου και μεγάλη δύναμη μου δίνει και με κάνει και άτρωτο».
Με αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη έδειξες ότι όχι μόνο δεν με σέβεσαι, αλλά και ότι κακώς σου λέω έστω και μία καλημέρα.
Έχω άλλο σύστημα αξιών από το δικό σου και από σήμερα σου απαγορεύω να ξαναπείς ότι είμαστε φίλοι.
Αυτό που έκανες σήμερα με τον Καραντώνη και τον βοηθό του, που εσύ ο ίδιος μου είχες πει σε ανύποπτο χρόνο ποιες είναι οι προσωπικές σου σχέσεις μαζί τους, ειδικά με τον Καραντώνη, τελείωσαν μεταξύ μας τα πάντα.
Δυστυχώς όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες και δεν είναι η πρώτη φορά που νοιώθω έτσι.
Να θυμάσαι όμως ότι εγώ δεν ξεχνώ τίποτα, ούτε τα κακά ούτε τα καλά και όποιος μου έχει κάνει κακό στο ποδόσφαιρο, αργά η γρήγορα φεύγει από αυτό, ενώ εγώ είμαι πάντα εδώ, γιατί είμαι αυτόφωτος και γιατί η επιστήμη μου και μεγάλη δύναμη μου δίνει και με κάνει και άτρωτο».
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 15890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 910 Απαντήσεις