Χατζαρας ρε φιλε μεγας παλαιοπασοκοςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:54 ερχονται συντομα τα ανδρεοπαπανδρεικα εθνικοσοσιαλιστικα αεκτζιδικα κτηνη τυπου χατζαρα να σας πιουν το αιμα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Παλαιοελλαδίτης
Είδα το δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να είμαι αεκτζής απηύδησα με την εικόνα. Ειδικά γύρω στο 60' που ένας παίκτης της ΑΕΚ έκανε, χωρίς την παραμικρή πίεση, μια υπέροχη πάσα σε αντίπαλο που ήταν στο κέντρο του γηπέδου μου βγήκε μια αυθόρμητη μούντζα.
Ο Ανδρεας μαλλον γαυρος ηταν λογω αμερικανικης ανατροφης.Jolly Roger έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:59
Και πως να γιατρευτώ...
Σου λεω δεν μπορω
Σου λεω δεν μπορω
ΑΝΤΡΕΑ άπο σένα να απεξάρτηθω
Εισαι Ναρκώτικο
Μαστούρα στο μυαλο
Μικροβιο στο αίμα
Και πως να γιατρευτώ
Τo σπίτι μου το άφησα, την γκόμενα παράτησα και ήρθα εδώ για να σου πω, Ανδρέα μου, πόσο σ' αγαπώ, Ανδρέα μου, πόσο σ' αγαπώ
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι Παοκτσήδες το 1985 τραγουδούσαν "ΠΑΟΚ ΠΑΣΟΚ ηλεκτροσόκ"!!!Jolly Roger έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:59ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:54ΠΑΣΟΚ είναι όλη η Ελλάδα.Μικρόβιο στο αίμα
που λέει και ένα σύνθημα της ΑΕΚ.
Και πως να γιατρευτώ...
Σου λεω δεν μπορω
Σου λεω δεν μπορω
Εισαι Ναρκώτικο
Μαστούρα στο μυαλο
Μικροβιο στο αίμα
Και πως να γιατρευτώ
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αυτό είναι στο ρυθμό του Go West των PSB (που έχει κλέψει τη μελωδία του ύμνου της ΕΣΣΔ).Drexler έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:05Ο Ανδρεας μαλλον γαυρος ηταν λογω αμερικανικης ανατροφης.Jolly Roger έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:59
Και πως να γιατρευτώ...
Σου λεω δεν μπορω
Σου λεω δεν μπορω
Εισαι Ναρκώτικο
Μαστούρα στο μυαλο
Μικροβιο στο αίμα
Και πως να γιατρευτώ
Τo σπίτι μου το άφησα, την γκόμενα παράτησα και ήρθα εδώ για να σου πω, Ανδρέα μου, πόσο σ' αγαπώ, Ανδρέα μου, πόσο σ' αγαπώ
Λογικο,ολοκληρο πρωταθλημα τους εδωσε το ΠΑΣΟΚ τοτε για την επετειο της Θεσσαλονικης.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 23 Αύγ 2019, 00:06
Οι Παοκτσήδες το 1985 τραγουδούσαν "ΠΑΟΚ ΠΑΣΟΚ ηλεκτροσόκ"!!!
Εδω σκηνες των πανηγυρισμων.

- Παλαιοελλαδίτης
Ξεμπλόκαρε και το aek365. 
-
arisordeath
καλά ιεχωβας ο τζημερος;Drexler έγραψε: 22 Αύγ 2019, 23:52
ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ...
Αδιστακτα ομοφοβικα φιλελευθερα κτηνη![]()
τι έγινε ρε γαιτανε του φόρουμ;
Οι γνωστες λαλακιες του Στοχου.
Τζαμπα χαρηκες θρησκευομενε ιουδαιε
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η βασικη διαφορα ειναι οτι του πηρε και 2-3 παικτες που μπορουν να βοηθησουνΣτύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2019, 22:58 Ο Ολυμπιακός προς τιμήν του ,πήρε σοβαρό προπονητή πέρυσι ,τον κράτησε και τον άφησε να κάνει το πρόγραμμα του και ιδού..
οταν ομως η μιση ομαδα ειναι για πεταμα και πας να την βγαλεις με εξτρεμ απο την ιορδανια και μπακ απο το πανερι αυτα γινονται
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αναμενομενη η ηττα. Τις ευκαιριες που δεν μπορεσε να κανει γκολ η Κραιοβα τις εκανε η Τραμπζο που ειναι πιο ποιοτικη ομαδα. Τωρα παμε για πανωλεθρια στην Τουρκια.
Ο Καρντοσο ειναι πλεον επικινδυνος, γιατι δεν εχει την ικανοτητα προσαρμογης στον αντιπαλο. Εχει δουλεψει αποκλειστικα με ενα συστημα και παιζει με αυτοματο πιλοτο. Δυστυχως δεν ειναι καθολου ευφυης, ενω γνωριζει οτι οι ομιλοι του γιουροπα θα του προσφεραν πιστωση και ηρεμια να δουλεψει το συστημα του μεχρι αυτο να αφομοιωθει απο τους παιχτες, αποφασισε να κατεβει με αυτο, χωρις να υπολογιζει τιποτα. Με τον Χιμενεθ χθες, στην χειροτερη περιπτωση θα ερχοταν 0-0. Ο πορτογαλος καταφερε να εχει διαδικαστικο χαρακτηρα η ρεβανς και πιθανοτατα θα απολυθει, παρολο που φαινεται οτι δουλευει με μεθοδο το επιθετικο κομματι.
Καλα, για τη διοικηση δεν το συζηταμε......
Ο Καρντοσο ειναι πλεον επικινδυνος, γιατι δεν εχει την ικανοτητα προσαρμογης στον αντιπαλο. Εχει δουλεψει αποκλειστικα με ενα συστημα και παιζει με αυτοματο πιλοτο. Δυστυχως δεν ειναι καθολου ευφυης, ενω γνωριζει οτι οι ομιλοι του γιουροπα θα του προσφεραν πιστωση και ηρεμια να δουλεψει το συστημα του μεχρι αυτο να αφομοιωθει απο τους παιχτες, αποφασισε να κατεβει με αυτο, χωρις να υπολογιζει τιποτα. Με τον Χιμενεθ χθες, στην χειροτερη περιπτωση θα ερχοταν 0-0. Ο πορτογαλος καταφερε να εχει διαδικαστικο χαρακτηρα η ρεβανς και πιθανοτατα θα απολυθει, παρολο που φαινεται οτι δουλευει με μεθοδο το επιθετικο κομματι.
Καλα, για τη διοικηση δεν το συζηταμε......
Winter is coming