Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 08:56
Αναμένω να γράψει κάποιος για το χθεσινό, ώστε μετά να τοποθετηθώ.
Τι να τοποθετηθείς... Όλοι μας είπαμε ότι ήταν πάτος...
Ξέρεις όμως πόσες καλές κριτικές έχει το εν λόγω κατάστημα και για αυτό το επέλεξε η Naranjita;
Οπότε ή δεν έχουν καμία αίσθηση ποιότητας στο φαγητό ή έχει ανέβει πολύ το δικό μας επίπεδο γευσιγνωσίας...
.
Δεν έχουν καμία αίσθηση ποιότητας. Αλλιώς το μαγαζί θα βάραγε μύγες.
Σας το πρότεινε κάποιος γνωστός η από κριτικές στο google το λες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μασαμπουκαίοι της Σαλονίκης, έχετε πάει εδώ
που συνέχεια βγάζουν βιντεάκια στο φέησμπουκ;
Aς βγαλει και κανα βιντεακι με εξαγωγη νεφρου για πληρωμη ο μαυροθαλασσας
Ούτε σε μια ψαροταβέρνα της προκοπής δεν μπορείς να φας ρε μεγαλοακτινιδιοτσιφλικά;
Εκτός κι αν ο κύριος Αλέκος είναι τρελό παόκι και γι' αυτό δυσανασχετείς.
Ούτε σε μια ψαροταβέρνα της προκοπής δεν μπορείς να φας ρε μεγαλοακτινιδιοτσιφλικά;
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Πριν μια αιωνιοτητα το μόνο που καπως ηταν υποφερτο στο Χαιδαρι( Ποτε δεν φημιζοταν η περιοχη για τα φαγητομαγαζα -το αντιθετο) ηταν το (με αθλιο ονομα ) ''' Πεστο κ εγινε''
Μουσικο μεζεδοπωλειο - ελαχιστα αξιζαν απο τα πολλα πιατα - το κοτσι ηταν ενα απ αυτα αλλα ειχε δυο μεγαλα πλεονεκτηματα
- 1 μαζευε φοιτητριες απο τα ΤΕΙ κ 2 σε αποσταση αναπνοης το ξενοδοχειο ημιδιαμονης Αιγλη
η ζωντανη μουσικη ηταν σε καλο επιπεδο ( εκει ακουσα κ τον μετεπειτα Δασκαλο μου στο τριχορδο - που ανεβηκε στο παταρι κ επαιξε κανα δυο κομματια ) + ειχε πιστα για χορο
Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 13:47
Τα παρακάτω σας μοιάζουν προκάτ η χειροποίητα;
λεκανκα απο Σκλαβενιτη ρε?
Αυτό είπα και εγώ, Παντερης από Μακρο στην καλύτερη.
Εν τω μεταξύ έχει κάνει βίντεο προμοσιον γνωστός ινφλου φαγαδικων που το βρήκε τέλειο το μαγαζάκι.
Αν δειτε το βίντεο δε θα βρείτε ΤΊΠΟΤΑ από όσα δείχνει στον κατάλογο. Τουλάχιστον όχι χθες. Επίσης το σέρβις όσα πρότεινε ήταν σαπίλες
Το όνομα του καταστήματος είναι Κουτουρου. Ταιριάζει απόλυτα τίτλος και μαγαζί.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι φωτο πάντως είναι τέρμα ολντ σκουλ που μου θυμίζουν τον καιρό, πού όσο περισσότερα υλικά, σάλτσες, τυριά έπαιζαν σ' έναν πιάτο, τόσο πιο γευστικό φαινόταν.
Η Άρτα και τα Γιάννενα ως γευστική αποκάλυψη. Ευτυχώς, έχει περάσει.
Που διαβασες οτι δεν μπορω να φαω εκει η οτι δεν εχω φαει;
Πουθενα
Ο μαυροθαλασσας ειναι δυσαναλαγα ακριβως με βαση αυτο που προσφερει
Ελπιζω αυτη την φορα να εγινα κατανοητος
Εχω φαει πολυ καλυτερα πραγματα πχ στο Κεραμι Λεσβου με το 1/5 της τιμης του μαυροθαλασσα