!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ούτε μια νιφάδα ακόμα στην Θεσσαλονίκη 
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ούτε Αθήνα τίποτα. Ούτε μια νιφάδα. Να δείτε που δεν θα χιονίσει και θα πουν με εντολή Μητσοτάκη δεν χιόνισε για να μην ταλαιπωρειται ο κόσμος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πειράζει αδερφέ.taliban έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:27έτσι θα το δαγκώσουμε όλη τη βδομάδα και άσπρη μέρα δεν θα δούμε.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:17Τρελός αέρας, 65 χλμ/Ω δείχνει το app, πολλή συννεφιά, κρύο. Λένε για νιφάδες κάπου κοντά μου στα υψώματα αλλά δεν έχω καμία ελπίδα.taliban έγραψε: 05 Φεβ 2023, 08:55 Φυσαει ένας αέρας παγωμένος σαν αυτόν που φυσούσε πέρα απ το τοίχος στο game of thrones.
από χιόνι τίποτα.
καθαρός ήλιος με δόντια βρυκολακα.
![]()
Έχουμε αναμνήσεις από χειμώνες γαμάτους και άγριους, θαμμένοι στο χιόνι που οι Αθηναίοι ούτε να φανταστούν δεν μπορούν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μη βιάζεσαι. Έχει δρόμο ακόμα.Naida έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:32 Ούτε Αθήνα τίποτα. Ούτε μια νιφάδα. Να δείτε που δεν θα χιονίσει και θα πουν με εντολή Μητσοτάκη δεν χιόνισε για να μην ταλαιπωρειται ο κόσμος.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αθήνα βρέχει (ψιχαλιζει δηλαδή) ακόμα. Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε θέλω να σας το χαλάσω, άλλα ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση αμέσως μετά από βροχές. Όσον αφορά το αθηναϊκό κλίμα τουλάχιστον.
Βρέχει ελαφρώς. Δύσκολο να χιονίσει και πόσο μάλλον να το στρώσει. Οψόμεθα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ανάλογα πού είστε ρε γαβγαβ. Στα βόρεια προάστια θα το γυρίσει σύντομα σε χιόνι. Το πολύ χιόνι όλα τα μοντέλα δείχνουν ότι θα το φάει η Εύβοια, όπου ήδη χιονίζει ακόμα κ σε χαμηλό υψόμετρο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kοιτα χτες βραδυ στο Διονυσο εβρεχε.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:54 Αθήνα βρέχει (ψιχαλιζει δηλαδή) ακόμα. Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε θέλω να σας το χαλάσω, άλλα ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση αμέσως μετά από βροχές. Όσον αφορά το αθηναϊκό κλίμα τουλάχιστον.
Σημερα εχει 10 ποντους χιονι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο Διόνυσος ρε συ πιο κοντά είναι στην Θεσσαλονίκη πάρα στην Αθήνα.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:10Kοιτα χτες βραδυ στο Διονυσο εβρεχε.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:54 Αθήνα βρέχει (ψιχαλιζει δηλαδή) ακόμα. Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε θέλω να σας το χαλάσω, άλλα ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση αμέσως μετά από βροχές. Όσον αφορά το αθηναϊκό κλίμα τουλάχιστον.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μήπως μπλέκεις τον Διόνυσο Αττικής με τον "Διόνυσο" στην Καβάλα;Daje έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:24Ο Διόνυσος ρε συ πιο κοντά είναι στην Θεσσαλονίκη πάρα στην Αθήνα.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:10Kοιτα χτες βραδυ στο Διονυσο εβρεχε.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:54 Αθήνα βρέχει (ψιχαλιζει δηλαδή) ακόμα. Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε θέλω να σας το χαλάσω, άλλα ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση αμέσως μετά από βροχές. Όσον αφορά το αθηναϊκό κλίμα τουλάχιστον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περιμένουμε χιονοαναφορές από Κολωνάκι.Daje έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:24Ο Διόνυσος ρε συ πιο κοντά είναι στην Θεσσαλονίκη πάρα στην Αθήνα.George_V έγραψε: 05 Φεβ 2023, 12:10Kοιτα χτες βραδυ στο Διονυσο εβρεχε.vantono έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:54 Αθήνα βρέχει (ψιχαλιζει δηλαδή) ακόμα. Δεν ξέρω ρε παιδιά, ούτε θέλω να σας το χαλάσω, άλλα ιστορικά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει υπάρξει σοβαρή χιονόπτωση αμέσως μετά από βροχές. Όσον αφορά το αθηναϊκό κλίμα τουλάχιστον.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Βόρεια Αττική ρίχνει ήδη αρκετό.
Κέντρο και νότια θα αρχίσει προς το βράδυ και θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί αύριο.
Μετά μάλλον και Τρίτη θα ρίξει το πρωί λίγο.
Τα μοντέλα και οι προγνώσεις μέχρι στιγμής 100% πέφτουν μέσα.
Σημειωτέον, δεν αναφέρομαι στις προγνώσεις μετεωρολόγων και της ΕΜΥ οι οποίοι έλεγαν αλλά αντί άλλων, μιλάω για τους ερασιτέχνες προγνώστες.
Κέντρο και νότια θα αρχίσει προς το βράδυ και θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί αύριο.
Μετά μάλλον και Τρίτη θα ρίξει το πρωί λίγο.
Τα μοντέλα και οι προγνώσεις μέχρι στιγμής 100% πέφτουν μέσα.
Σημειωτέον, δεν αναφέρομαι στις προγνώσεις μετεωρολόγων και της ΕΜΥ οι οποίοι έλεγαν αλλά αντί άλλων, μιλάω για τους ερασιτέχνες προγνώστες.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πυκνώνει το χιονόνερο σιγα-σιγα, αλλά παραμένει χιονόνερο.
Βέβαια, όπως έχω ξαναγράψει η Αττική έχει μεγάλες κλιματικές και θερμοκρασιακές διάφορες.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:32
Δεν πειράζει αδερφέ.
Έχουμε αναμνήσεις από χειμώνες γαμάτους και άγριους, θαμμένοι στο χιόνι που οι Αθηναίοι ούτε να φανταστούν δεν μπορούν.
Αν μιλήσουμε για κατοίκους Αττικής γενικά, για κάποιες περιοχές ισχύουν τα ίδια με εσάς πάνω κάτω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις