Ερμής έγραψε: 22 Αύγ 2023, 13:01
Ότι δηλαδή ο μισός κόσμος δεν έχει κάνει ποτέ 200 300 χλμ μονοκοπανιά. Ξεχνάς ότι το 80%-90% των κατοίκων της Αθήνας είναι η έχουν παντρευτεί κάποιον που πάει στο χωριό καταγωγής του. Οπότε φτάσαμε ήδη ένα πολύ σοβαρό ποσοστό κόσμου.
Με βάση τη λογική σου ένα ελάχιστο ποσοστό κατοίκων εκτός Αθηνών κάνουν 300χλμ συνεχόμενα έστω μια φορά το χρόνο
Στο έχω ξαναπεί, οι υπεραπλουστευσεις που κάνεις δε στέκουν ούτε μαθηματικά, είναι το άκρον άωτον της ημιμάθειας.
Και μάλιστα από τη στιγμή που δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ ηλεκτρικό.
Όσοι έχουμε χρησιμοποιήσει συγκλίνουμε όλοι σε ένα συμπέρασμα. Το ηλεκτρικό είναι πολύ καλό για εντός πόλης και σα δεύτερο αυτοκίνητο από τη στιγμή που έχεις δικό σου σπίτι, γκαράζ και έχεις φτιάξει και εγκατάσταση φόρτισης. Για μοναδικό αυτοκινητο (δε βάζω μέσα τις παραμέτρους δικό σου σπίτι, γκαράζ, εγκατάσταση) όχι μόνο δε βολεύει, αλλά είναι και πονοκέφαλος.
μωρε καλα τα λες, και τα νουμερα στην τυχη τα λεω, σιγα μην εχω και στατιστικα ποσα χλμ μονοκοπανια κανει καθενας. αλλα αμα σου λενε "δεν κανει 700 μονοκοπανια", ε, θα τους παρεις στο ψιλο και θα τους πεις "χεσε μας ρε φιλε, που για να κανεις 200 θες μετα 8 ωρες υπνο να στανιαρεις"
μα και για δευτερο, πολης, οι λουδιτες παλι λενε οτι ειναι αχρηστο.
γενικοτερα, εκει ειναι το ζητημα. δε λενε "δε μου κανει εμενα". λενε "δεν κανει για κανεναν και για τιποτα"
εχουμε φτασει να ακουμε "δεν κανει ουτε για τανκ". ε, να μην τους πιασουμε στο κογιοναρισμα;