Done.stergiosbik έγραψε: 03 Φεβ 2023, 20:28Από Κυριακή κοίτα να μονώσεις καμμία εξωτερική βρύση γιατί θα σου σπάσει καμμία σωλήνα και δεν είναι να τρέχεις σε τέτοια ηλικία εκπαιδευτικός ανθρωπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Φάληρο τώρα παίζει χιονόνερο.vatraxos έγραψε: 05 Φεβ 2023, 10:18http://ziakopoulos.blogspot.com/2023/02 ... ost_5.htmlΙσχυρές χιονοπτώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σήμερα στην Α-ΝΑ Θεσσαλία (κυρίως στη Μαγνησία), τις Β. Σποράδες, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Αττική, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας. Επίπεδο συναγερμού 3 - κόκκινη προειδοποίηση.
Καλημέρα σε όλους, αυξημένη προσοχή από τους κατοίκους των περιοχών που προαναφέρθηκαν.
Τρελαίνομαι!!
Χιονοστρωση δε βλέπω. Άντε καμία νιφαδα που θα τη φέρει ο αέρας από τα βόρεια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μη βιάζεσαι, έχει δρόμο η Βαρβάρα.Ερμής έγραψε: 05 Φεβ 2023, 10:48Φάληρο τώρα παίζει χιονόνερο.vatraxos έγραψε: 05 Φεβ 2023, 10:18http://ziakopoulos.blogspot.com/2023/02 ... ost_5.htmlΙσχυρές χιονοπτώσεις προβλέπονται τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σήμερα στην Α-ΝΑ Θεσσαλία (κυρίως στη Μαγνησία), τις Β. Σποράδες, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Αττική, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας. Επίπεδο συναγερμού 3 - κόκκινη προειδοποίηση.
Καλημέρα σε όλους, αυξημένη προσοχή από τους κατοίκους των περιοχών που προαναφέρθηκαν.
Τρελαίνομαι!!
Χιονοστρωση δε βλέπω. Άντε καμία νιφαδα που θα τη φέρει ο αέρας από τα βόρεια
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άσπρισε ο Υμηττός στα 300μ περίπου. Πάμε πολύ καλά!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αθηναίοι θα βελάξετε.
Το κακό είναι πως θα κρατήσει μέρες όλο αυτό και θα έχετε προβλήματα.
Το κακό είναι πως θα κρατήσει μέρες όλο αυτό και θα έχετε προβλήματα.
Χιονίζει και στα Άνω Λιόσια στα 200 αλλά δεν το στρώνει ακόμα
Λάρισα υπάρχει μια ψευδαίσθηση χιονόνερου, αλλά γενικά στο κλάσιμο μας έχει.
Διατηρώ κάποιες ελπίδες https://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=356
Συριζαίικες; Αν είναι έτσι, ετοιμάσου για καύσωναΣτύγιος έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:07 Λάρισα υπάρχει μια ψευδαίσθηση χιονόνερου, αλλά γενικά στο κλάσιμο μας έχει.
Αφού χιονίζει στα παραλιακά σας τμήματα. Θα έρθει και σε σας. Σιγά σιγά.Στύγιος έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:07 Λάρισα υπάρχει μια ψευδαίσθηση χιονόνερου, αλλά γενικά στο κλάσιμο μας έχει.
Nέα Σμύρνη, αραιό χιονόνερο.
Αλλά χθες βράδυ οι περισσότεροι ήταν έξω αραχτοί. Σήμερα κάνει κρύο αλλά οκ, φυσιολογικά πράγματα.
Αλλά χθες βράδυ οι περισσότεροι ήταν έξω αραχτοί. Σήμερα κάνει κρύο αλλά οκ, φυσιολογικά πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τρελός αέρας, 65 χλμ/Ω δείχνει το app, πολλή συννεφιά, κρύο. Λένε για νιφάδες κάπου κοντά μου στα υψώματα αλλά δεν έχω καμία ελπίδα.taliban έγραψε: 05 Φεβ 2023, 08:55 Φυσαει ένας αέρας παγωμένος σαν αυτόν που φυσούσε πέρα απ το τοίχος στο game of thrones.
από χιόνι τίποτα.
καθαρός ήλιος με δόντια βρυκολακα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Yποθέτω ότι αυτές οι απαγορεύσεις για κυκλοφορία χωρίς αλυσίδες λειτουργούν προληπτικά για μετακινήσεις εκτός των περιοχών διαμονής. Γιατί ας μην ξεχνάμε, ξεκινάνε και κάποιοι χαλαροί για να παίξουν χιονοπόλεμο και μετά αποκλείονται σε κεντρικούς δρόμους και αρχίζουν τα "πεθαίνουμε από το κρύο, πού είναι το κράτος;"Cecily Anne έγραψε: 05 Φεβ 2023, 01:20Ναι, ξέρεις τί μου θυμίζουν αυτά ε; Τις κλασικές μαλακίες του Μητσοτάκη, τύπου για να μην έχουμε κανένα νεκρό στις φωτιές, εκκενώστε τα σπίτια κι αφήστε τα να καούν. Αν δεν υπάρχει σε κοκ, ό,τι ανακοινώσεις και να βγάλουν, να σε γράψουν δεν παίζει. Τώρα, για δική σου ασφάλεια, αν μετακινείσαι βόρεια, πάρε αλυσίδες, για παν ενδεχόμενο. Αν μείνεις εντός Πειραιά, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, χαλάρωσε.ST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2023, 01:17άσε τι συνέβαινε μέχρι προχθέςCecily Anne έγραψε: 05 Φεβ 2023, 01:13 Δε νομίζω. Εγώ μια μέρα πήγα για δουλειά, ξεκίνησα από λιακάδα και κατέληξα στα χιόνια. Στον παράδρομο για να μπω στο εργοστάσιο ήταν απάτητο το χιόνι, δεν πέρναγε κανένα ΙΧ χωρίς αλυσίδα. Μπροστά είχε μπλόκο η αστυνομία. Τους εξήγησα ότι πρέπει να μπω στον παράδρομο, μου είπαν δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς αλυσίδα (εν τω μεταξύ ήδη έβλεπα ότι μου έφευγε το αμάξι οριακά) και με ξαναγύρισαν εθνική υποχρεωτικά. Ούτε με έγραψαν ούτε μου είπα κάτι παραπάνω.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, αναφέρεται πως για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων ενόψει εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, με Απόφαση του Διευθυντή Τροχαίας Αττικής από την 18.00΄ ώρα σήμερα 04.02.2023 τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.
https://www.ethnos.gr/greece/article/24 ... ataforthga
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όποιος πάει οπουδήποτε απροετοίμαστος για να κάνει το κέφι του και καταλήγει να κλαίγεται λόγω βλακείας είναι άξιος της μοίρας του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
έτσι θα το δαγκώσουμε όλη τη βδομάδα και άσπρη μέρα δεν θα δούμε.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:17Τρελός αέρας, 65 χλμ/Ω δείχνει το app, πολλή συννεφιά, κρύο. Λένε για νιφάδες κάπου κοντά μου στα υψώματα αλλά δεν έχω καμία ελπίδα.taliban έγραψε: 05 Φεβ 2023, 08:55 Φυσαει ένας αέρας παγωμένος σαν αυτόν που φυσούσε πέρα απ το τοίχος στο game of thrones.
από χιόνι τίποτα.
καθαρός ήλιος με δόντια βρυκολακα.
Η λογική λέει αυτό και για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση επανάληψης του σκηνικού του περσινού ώστε να μην χρειαστούν αποζημιώσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2023, 11:24 Yποθέτω ότι αυτές οι απαγορεύσεις για κυκλοφορία χωρίς αλυσίδες λειτουργούν προληπτικά για μετακινήσεις εκτός των περιοχών διαμονής. Γιατί ας μην ξεχνάμε, ξεκινάνε και κάποιοι χαλαροί για να παίξουν χιονοπόλεμο και μετά αποκλείονται σε κεντρικούς δρόμους και αρχίζουν τα "πεθαίνουμε από το κρύο, πού είναι το κράτος;"![]()
Ωστόσο δες τι γράφει το άρθρο στο τονισμένο. Όλο το δίκτυο του Ν. Αττικής. Και εχθές έγινε χαμός στα σχετικά καταστήματα.
Αν ξέρει κάποιος με σιγουριά τι ισχύει, ας πει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις