ελα ντε, εσύ πώς την πάτησες; να πω, να πω;Otto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:16καλά εσύ είσαι και μαλάκας.
εγώ όμως;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
Καθε φορα που η γαλη (δενZundapp έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:16δε σε αντιλαμβανομαιBazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:13Αδερφε, μην.Zundapp έγραψε: 01 Φεβ 2025, 19:52
μαν μου, εχεις διαβασει τι εχει γραψει σε νεες στο φορουμ? ως καλοωρισμαα κλπ?
θυμαμαι μια που δηλωνε ψιχιατρος και την πηρε απο τον λαιμο
στο τελος μονο που δεν πανηγυρισε
σιγα μην κλασουμε για την μοναχοσκατοψυχη
Ο 80χρονος φιλος μας εχει στειλει φρεντ ρικουεστ και περιμενει να γινει αξεπτ. Αυτο που παραθετεις ειναι το αποτελεσμα του "διαβαστηκε".
αλλα οκ εχω πιει και κατι Απελια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 01 Φεβ 2025, 20:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μόνο μη φάμε τα νιάτα μας δω μέσα με τις αναλύσεις, Γόβζι μου...GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:39Κάτσε, πολλά ερωτήματα. Βάζω και ΓΑΛΗ για να μην απαντάω δύο φορές. Λίστα δεν μου δόθηκε, συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχαμε και σε κάποια φαση "το μέλος" απλά μου είπε λίγο πολύ αυτά που ήδη σκεφτόμουν, πανω κάτω τα ίδια έγραψε και ο student. Αναφορά σε εσένα πρώτη φορά βλέπω από τον student. Κλικα 30 ατόμων δεν ξέρω που υπάρχει, εγώ βλέπω 3-4 (ενεργούς) χρήστες που γράφουν με την αλαζονεία του Άδωνι (η Ελλάδα είναι ζάχαρη, όσοι υποστηρίζεται το αντίθετο είστε τρελοί).sharp έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:48Με αυτή τη λογική, κλίκα μπορείς να πεις ότι υπάρχει κι από την άλλη πλευρά. Σε τελική ανάλυση ο διαχωρισμός είναι ο κλασσικός δεξιοί και αριστεροί ή πιο σωστά "δεξιοί" και "αριστεροί" . Λίγοι την πέφτουν με χυδαιότητα στον Πατησιώτη, επειδή δεν τους αρέσουν αυτά που υποστηρίζει; Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, επειδή είναι και μεγάλος άνθρωπος και δεν δείχνουν τον ελάχιστο σεβασμό.GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 08:18
Η (άτυπη) κλίκα υπάρχει. Οι άνθρωποι γνωρίζονται προσωπικά χρόνια μέσω του παλιού πφορουμ, έχουν κοινές απόψεις και λογικό είναι να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν είπε ότι έχουν κλήση στο Teams και λένε "δείτε τι έγραψε ο student, πάμε ντου". Υποθέτω μετά από τόσα χρόνια στα πφορουμ έχει υπάρξει μια αυθόρμητη ανάληψη ρόλων στην "κλίκα" όπου υπάρχει ο προβοκάτορας, ο συντονιστής, το τρολ και πάει λέγοντας.
Τώρα για τα κομματικά, μπορεί να μην πληρώνονται ανά ποστ, κάτι που φυσικά γράφετε ως καζουρα, αλλά δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι. Συγκεκριμένα 2-3 εδώ μέσα βγάζουν μάτι ότι έχουν διασυνδέσεις με την ΝΔ, αλλά εννοείται δεν θα βγουν να το παραδεχτούν στο ίντερνετ.
Τρίτο πληθυντικό στα παραπάνω γιατί προσωπικά δεν θα σε έβαζα στην "κλίκα".![]()
Μόνο διασυνδέσεις με την ΝΔ βλέπεις; Άσε που οι καναδυό που λες το έχουν δηλώσει από μόνοι τους. Τα μποτ των άλλων κομμάτων δεν φαίνονται; Δεν μπορεί να μην τα βλέπεις. Γιατί εγώ βλέπω ότι συνυπάρχουν κι οι δύο πλευρές κι αυτό είναι καλό. Αλλά κλίκες δεν παρατηρώ, ίσως προκαταλήψεις λόγω μακρόχρονης γνωριμίας εδώ μέσα. Αν γράψω κάτι αμέσως κοτσάρουν την ταμπέλα, ε καλά φιλελές και ανοησίες (που καν δεν ισχύει αλλά τέσπα). Αν μπω όμως με άλλο νικ και γράψω το ίδιο πράγμα θα το δουν διαφορετικά.
Ο ΓΓ είναι καρντάσι, δεν είναι επίτιμο μέλος της κλίκας.![]()
Κλίκα από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει. Το ότι ο southern, η Saturn και ο φραπεζίτης θα κράξουν από κοινού πχ τον ΓΓ, δεν σημαίνει πως είναι κλίκα. Κλίκα (κομματική) φυσικά έχουν οι κουκουεδες εδώ μέσα, για τους υπόλοιπους της "αντίθετης" πλευράς δεν ξέρω εάν είναι κλίκα από "μποτ" γιατί δεν τους έχω ζήσει με κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ, ούτε ξέρω τι έγραφαν πχ για το Μάτι.![]()
Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσεις φατρίες (για να το πω Ελληνικά), ακόμη και για σένα που είσαι νεώτερος στο κλαμπ. Φτάνει να δεις τι γράφουν στα σχετικά νήματα.
Ας πούμε, κάποιος μπορεί να μην λέει ανοιχτά ότι είναι με τον Πούτιν, αλλά στο νήμα της Ουκρανίας να πετάει ειδήσεις που όλως τυχαίως δείχνουν αποκλειστικά θετικές εξελίξεις για τη Ρωσία.
Ή στα επίμαχα νήματα των ημερών, να προτρέπει, δήθεν με ενδιαφέρον, τον Όττο να μην χαραμίζεται που υποστηρίζει τη "χαμένη μάχη της ΝΔ".
Τώρα, ποιος έχει συμφέρον προσωπικό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να είναι στο κόμμα, μπορεί να προσδοκά σε διορισμό ή σε καλύτερη θέση στη δουλειά του (και μεγαλύτερο μισθό) με το ένα ή τον άλλο. Δεν χρειάζεται να είναι καν για τον ίδιο, μπορεί για μέλος της οικογενείας του. Οπότε έχει συμφέρον να μείνει η κυβέρνηση ή να βγει άλλη.
Όσον αφορά τις παρατάξεις, στην Ελλάδα είναι 3. Οι δεξιοί, οι αριστεροί και οι λαϊκοδεξιοί. Προσωπικά προτιμώ τις εξής δύο: συστημικοί και αντισυστημικοί.
Η συνέχεια επί της οθόνης...
ΥΓ ο φιλαράκος σε ποια ομάδα ανήκει (μην τον προδώσεις, ρητορικά ρωτάω)
Κι εσύ θα έπρεπε να το κάνεις.Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:20Καθε φορα που η γαλη (δεν) ασχολειται με το ειδος των μπαζοχυμενων, το συγκεκριμενο μπροκολο μπαινει σφηνα για να κανει αυτο που κανει ο οτος με την νδ.
- Otto Weininger
και δε λες;enaon έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:17ελα ντε, εσύ πώς την πάτησες; να πω, να πω;
όσο προλαβαίνεις, λεγε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
α οχι, θελω να κανεις τον δύσκολο λίγο, δεν σου λεω.
Πάλι κάτι καταλάβατε λάθος.
Στον sharp και στον Non4me, θα συνεχίσω να απευθύνομαι στον ενικό. Για τα κατινίδια μόνον θα χρησιμοποιώ μόνον το δεύτερο και τρίτο πληθυντικο πρόσωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πέρασε έξω καλο μου, εχω τον οττο, τι να σε κάνω εσένα;
Ένα από τα πιο κωμικα χαρακτηριστικά των αφανων κατινίδιων είναι η εγγενης τάση τους να δίνουν εντολές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οποιος θελει να βγει απο το ενικος ζονε της γαλής, παρακαλεί γονατιστός και του εγηξώ τι να κανει για να την εχει να του τρίβεται ολη μερα.
σαρπ εσυ δεν εχεις ελπιδες ετσι και αλλιως, μην τσιμπήσεις.
σαρπ εσυ δεν εχεις ελπιδες ετσι και αλλιως, μην τσιμπήσεις.
enaon έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:04 και ο Νon4me τα ίδια κάνει σαρπ, την κυνηγάει σαν σκύλος και τον φτύνει.![]()
Δευτερον μη με ξαναφωναξεις για βοηθεια
Σε αφηνω βορα στα νυχια της .enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 22:31
ψέματα έλεγες οτι παιζεις ε; Μιλα με την γαλη τωρα αν εισαι δίκαιος.
ασε τα αυτα, σε ειδα την τελευταια φορά, την φώναξες και σου έδειξε το χέρι, το δικό σου νομίζω
Οι έχοντες ελαστικές αρθρώσεις και τα ασπόνδυλα όλα γενικότερα δεν μ´ απασχολούν. Αυτοί ψωνίζουν την ιδεολογική και όχι μόνον πραμάτεια τους από τα παζάρια των κατινιδιων.
Εγώ δε γουστάρω αγόμενα και φερόμενα ψευδοαρσενικά.
Εγώ δε γουστάρω αγόμενα και φερόμενα ψευδοαρσενικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επειδή εγώ το έγραψα, να στο εξηγήσω γιατί το έχασες κάπου.sharp έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:20
Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσεις φατρίες (για να το πω Ελληνικά), ακόμη και για σένα που είσαι νεώτερος στο κλαμπ. Φτάνει να δεις τι γράφουν στα σχετικά νήματα.
Ας πούμε, κάποιος μπορεί να μην λέει ανοιχτά ότι είναι με τον Πούτιν, αλλά στο νήμα της Ουκρανίας να πετάει ειδήσεις που όλως τυχαίως δείχνουν αποκλειστικά θετικές εξελίξεις για τη Ρωσία.
Ή στα επίμαχα νήματα των ημερών, να προτρέπει, δήθεν με ενδιαφέρον, τον Όττο να μην χαραμίζεται που υποστηρίζει τη "χαμένη μάχη της ΝΔ".
Προέτρεψα το κοκοράκι της ΝΔ και προσωπικώς συμπαθή, Φαρμακοτρίφτη να το αφήσει να πάει στο διάολο, γιατί βλέπω γνωστά μου παχυλώς σιτιζομενα άτομα να το έχουν βουλώσει για να μην εκτεθούν κι αυτός να το παλεύει. Θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό του, κάνοντας τον μαλακα της υπόθεσης και μάλιστα μιας τόσο τραγικής υπόθεσης.
Από κει και πέρα ας πράξει όπως θέλει, ενήλικος είναι - γω είπα και ελαλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κι εσύ συμπαθής είσαι και 80άρης σαν και μας και δεν έχω λόγο να σε αμφισβητίσω. Εκείνο που είπα είναι ότι σε ένα ανώνυμο φόρουμ δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι από πίσω. Ούτε βλέπουμε, ούτε ακούμε. Μπορεί ένα γνωστό μας μποτ του Σύριζα να είναι ΝΔ και να θέλει να πετύχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα να είναι γυναίκα που ανεβάζει ξώβυζα για το ξεκάρφωμα και να γελάει με τα λιγούρια, παρέα με φίλες της.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:47Επειδή εγώ το έγραψα, να στο εξηγήσω γιατί το έχασες κάπου.sharp έγραψε: 01 Φεβ 2025, 20:20
Προέτρεψα το κοκοράκι της ΝΔ και προσωπικώς συμπαθή, Φαρμακοτρίφτη να το αφήσει να πάει στο διάολο, γιατί βλέπω γνωστά μου παχυλώς σιτιζομενα άτομα να το έχουν βουλώσει για να μην εκτεθούν κι αυτός να το παλεύει. Θεωρώ πως αδικεί τον εαυτό του, κάνοντας τον μαλακα της υπόθεσης και μάλιστα μιας τόσο τραγικής υπόθεσης.
Από κει και πέρα ας πράξει όπως θέλει, ενήλικος είναι - γω είπα και ελαλησα και αμαρτίαν ουκ έχω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 84 Απαντήσεις
- 1741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 16 Απαντήσεις