Μόλις ψήφισα για το σύμβολο του κόμματος ηλεκτρονικά. Υπήρχαν μερικές πολύ ωραίες προτάσεις. Ψηφίζεις 3 από τα 10 με σειρά προτεραιότητας, αν και κάποια σύμβολα είναι τα ίδια με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το δικό μου που είχα στείλει δεν ήταν μέσα. Δεν πειράζει καλή καρδιά. Εντάξει ήταν και λίγο προχειροφτιαγμένο είναι η αλήθεια.
Jimmy81 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 18:49
Μόλις ψήφισα για το σύμβολο του κόμματος ηλεκτρονικά. Υπήρχαν μερικές πολύ ωραίες προτάσεις. Ψηφίζεις 3 από τα 10 με σειρά προτεραιότητας, αν και κάποια σύμβολα είναι τα ίδια με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων. Το δικό μου που είχα στείλει δεν ήταν μέσα. Δεν πειράζει καλή καρδιά. Εντάξει ήταν και λίγο προχειροφτιαγμένο είναι η αλήθεια.
Αυτό είχα ψηφίσει κι εγώ ως πρώτη επιλογή. Μετά είχα ψηφίσει ένα άλλο που είχε μωβ-πράσινο και ως τρίτη επιλογή ένα με μωβ-κίτρινο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις εξηγήσεις που δίνοντας από τους δημιουργούς, αλλά ήταν ωραίες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Θα πω του πρόεδρα να σε βάλουμε cum dump σε γκέι παρτούζα. Θα γουστάρεις
Πήγαινε τα παιδιά σου να παρακολουθήσουν αφού δε βλέπεις πρόβλημα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Από τη στιγμή που το κόμμα έχει δύο λέξεις, διακρίνω μεν το κόκκινο D (λατινικό, στο πλαίσιο του διεθνισμού) αλλά πουθενά το Κ.
Όσο για την επιλογή των χρωμάτων, οκ η κλασσικούρα του επαναστατικού κόκκινου για τους νοσταλγούντες της προλεταριακής ισχύος και ως επόμενη επιλογή το μωβ που είναι το κλασσικό χρώμα του ακραίου φεμινισμού.