!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αλβανοί Αυτοκράτορες

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: Αλβανοί Αυτοκράτορες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 18:27
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 18:07
George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 18:05

Το κειμενο που εφερες σε διαψευδει...
το διάγραμμα είναι του ίδιου που έγραψε το κείμενο και διαψεύδει εσένα που λες πως διάβασες το κείμενο και προφανώς δεν διάβασες τίποτα...

θα το ξαναποστάρω για να φαίνεται καλά
Εικόνα
Ξαναδιαβασε τα conclusions του κειμενου που εφερες

Ο ανθρωπος λεει οτι τα αλβανικα ειναι πιο κοντα στα Μεσσαπικα πιθανοτατα αλλα παραδεχεται οτι ειναι ελαχιστες οι ενδειξεις για αυτη τη συνδεση.

Και ακριβως απο κατω λεει οτι ειναι πιο κοντα στα Ελληνικα

Αντιθετα απο το σχημα που εβαλες που δειχνει τα Ελληνικα με τα Αλβανικα να εχουν δυο ξεχωριστες διαδρομες.
το σχεδιάγραμμα δείχνει Graeco-Albanian ρίζα για Graeco-Phrygian και Illyric και από Illyric δίνει Messapic και Albanian.

Μπες να δεις και τις ετυμολογικές ρίζες που συγκρίνει για να δεις καλύτερα και μην είσαι ξεροκέφαλος ανταλβανιστής... Προσπάθησε (αν και ξέρω πως είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο για πολλούς) να είσαι ουδέτερος δίχως εθνικά-θρησκευτικά φίλτρα στην σκέψη σου και θα δεις πως η πρόταση Hyllester & Joseph είναι στο σωστό δρόμο.

Αλλιώς συνέχισε το ψεγάρισμα στον νηματοθέτη που προσπαθεί (ίσως μάταια) να σας καθαρίσει τις τσίμπλες απ'τα μάτια.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 19:26
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 18:07

το διάγραμμα είναι του ίδιου που έγραψε το κείμενο και διαψεύδει εσένα που λες πως διάβασες το κείμενο και προφανώς δεν διάβασες τίποτα...

θα το ξαναποστάρω για να φαίνεται καλά
Εικόνα

Ο ανθρωπος λεει οτι τα αλβανικα ειναι πιο κοντα στα Μεσσαπικα πιθανοτατα αλλα παραδεχεται οτι ειναι ελαχιστες οι ενδειξεις για αυτη τη συνδεση.

Αντιθετα απο το σχημα που εβαλες που δειχνει τα Ελληνικα με τα Αλβανικα να εχουν δυο ξεχωριστες διαδρομες.
το σχεδιάγραμμα δείχνει Graeco-Albanian ρίζα για Graeco-Phrygian και Illyric και από Illyric δίνει Messapic και Albanian.

Μπες να δεις και τις ετυμολογικές ρίζες που συγκρίνει για να δεις καλύτερα και μην είσαι ξεροκέφαλος ανταλβανιστής... Προσπάθησε (αν και ξέρω πως είναι δύσκολο ως ακατόρθωτο για πολλούς) να είσαι ουδέτερος δίχως εθνικά-θρησκευτικά φίλτρα στην σκέψη σου και θα δεις πως η πρόταση Hyllester & Joseph είναι στο σωστό δρόμο.

Αλλιώς συνέχισε το ψεγάρισμα στον νηματοθέτη που προσπαθεί (ίσως μάταια) να σας καθαρίσει τις τσίμπλες απ'τα μάτια.
Δλδ τι μας λες?

Οτι τα αλβανικα προηγηθηκαν των Ιλλυρικων?

Μεχρι τωρα μας ελεγες οτι απο τα Ιλλυρικα ηρθαν τα αλβανικα χωρις ελληνικη αναμειξη.

Και τωρα μας λες οτι απο τα αλβανικα ηρθαν τα Ιλλυρικα και ξαναγιναν αλβανικα?

Το παραδοξο δεν το βλεπεις? Ελληνοαλβανικα και ξαφνικα γινονται Ιλλυρικα και Ελληνικα και μετα ξαναγινονται Αλβανικα και Ελληνικα?

Δλδ τι εγινε στο ενδιαμεσο? Ξεχασαν τη γλωσσα η εκοψαν παντελως επαφες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 19:39
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 19:26

Δλδ τι μας λες?

Οτι τα αλβανικα προηγηθηκαν των Ιλλυρικων?

Μεχρι τωρα μας ελεγες οτι απο τα Ιλλυρικα ηρθαν τα αλβανικα χωρις ελληνικη αναμειξη.

Και τωρα μας λες οτι απο τα αλβανικα ηρθαν τα Ιλλυρικα και ξαναγιναν αλβανικα?
οι Hyllester & Joseph λένε το:
καινοτόμες δημιουργίες γεωργικών όρων που μοιράζονται μόνο μεταξύ αλβανικών και ελληνικών, όπως *h₂(e)lbʰ-it- «κριθάρι» και *spor-eh2- «σπόρος», δημιουργήθηκαν από μη γεωργικές πρωτοϊνδοευρωπαϊκές ρίζες μέσω σημασιολογικών αλλαγών για την προσαρμογή τους στη γεωργία. Δεδομένου ότι περιορίζονται μόνο στα αλβανικά και τα ελληνικά, θα μπορούσαν να αναχθούν με βεβαιότητα μόνο στον τελευταίο κοινό ινδοευρωπαϊκό πρόγονό τους, και όχι να προβληθούν πίσω στην πρωτοϊνδοευρωπαϊκή

Αυτό τον κοινό πρόγονο τον ονομάζουν Graeco-Albanian και όχι σκέτο Albanian. Αυτή η ινδοευρωπαϊκή υποοικογένεια περιλαμβάνει τον υποκλάδο των Αλβανοειδών (Ιλλυρικό) (Αλβανικά και Μεσαπικά) και τον ελληνοφρυγικό υποκλάδο (ελληνικά και φρυγικά).

Μπορείς κι εσύ και οι άλλοι ανέτοιμοι να κάνετε μια εργασία και να παρουσιάσετε την αντίθεση σας στους Hyllester & Joseph... Πείτε τους ό,τι κάτι παρτσακλοί από το phorum.com.gr δεν συμφωνούν και πως οι Αλβανική/Αρβανίτικη γλώσσα ήρθε με κομήτη στα βαλκάνια...

Βέβαια και για να σας προλάβω, υπάρχει και Ιλλυριο-Θρακική θέση για ινδοευρωπαϊκή υποοικογένεια και εκεί είναι game over για όλους εσάς τους ανέτοιμους που δεν θέτε οι αλβανική γλώσσα να είναι απόγονος της Ιλλυρικής... Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα... Δεν βιάζομαι...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Πάρ'αυτα ελπίζω να συνεχίστε να σκούζετε... Με διασκεδάζει...
Άβαταρ μέλους
George_V

Μισο.

Δλδ υπηρχαν ελληνοαλβανικα (αρα και αλβανοι στην περιοχη) εγιναν Ιλλυρικα (οι αλβανοι εξαφανιζονται δλδ η μεταμορφωνονται μαγικα σε Ιλλυριους) και μετα προκυπτουν τα αλβανικα (δλδ ξαναεμφανιζονται οι αλβανοι στην περιοχη η αλλιως οι Ιλλυριοι παθαινουν illumination και ξαναγινονται αλβανοι).

Μονο εγω βλεπω το παραδοξο εδω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:04 Μισο.

Δλδ υπηρχαν ελληνοαλβανικα (αρα και αλβανοι στην περιοχη) εγιναν Ιλλυρικα (οι αλβανοι εξαφανιζονται δλδ η μεταμορφωνονται μαγικα σε Ιλλυριους) και μετα προκυπτουν τα αλβανικα (δλδ ξαναεμφανιζονται οι αλβανοι στην περιοχη η αλλιως οι Ιλλυριοι παθαινουν illumination και ξαναγινονται αλβανοι).

τι μυαλό σου ειναι παραδοξο...
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης
Phorum.gr user: Doc McCoy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καβαλάρης »

George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:04Μονο εγω βλεπω το παραδοξο εδω?
Μόνο εσύ ασχολείσαι ακόμα με τον ψυχοπαθή.
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

όλοι οι Αλβανοί που ξέρω γίναν οικογενειάρχες και έχουν χειρονακτηκές δουλειές από αυτές που εμείς οι Έλληνες απαξιούμε να κάνουμε... πχ σιδεράς.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

tanipteros έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:09όλοι οι Αλβανοί που ξέρω γίναν οικογενειάρχες
1. Εκτός θέματος.

2. Αυτοί που δεν ξέρεις είναι πορτοφολάδες, μαφιόζοι και οι υπόλοιποι είναι στην φυλακή.
Άβαταρ μέλους
George_V

taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:06

Ε λυσε μου την απορια τοτε.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:19
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:06

Ε λυσε μου την απορια τοτε.
άιντε πάλι...

Υπήρξε κοινός πρόγονος των Ιλλυρικών και των ΓραικοΦρυγικών που συμβατικά ονομάζεται ΓραικοΑλβανικος ή ΑλβανοΓραικικός.
Από τα Ιλλυρικά βγαίνουν τα Αλβανικά και τα Μεσσαπικά και από τα ΓραικοΦρυγικά βγαίνουν τα Γραικικά και τα Φρυγικά.
Αυτό λένε οι Hyllester & Joseph το 2022 δια μέσου της ανάλυσης που παρουσιάζουν.

Αυτά δεν έχουν να κάνουν και μην τα μπλέκεις με τουρκαλβανούς, χότζα, αλβανικά κακοποιά στοιχειά και αλβανιάριδες λιακόπουλους... Εκεί είναι το κόλλημά σας... Ρατσιστικές προδιαθέσεις και θέσεις...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Καβαλάρης έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:08
George_V έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:04Μονο εγω βλεπω το παραδοξο εδω?
Μόνο εσύ ασχολείσαι ακόμα με τον ψυχοπαθή.
τράβα να βοσκήσεις ρε γίδι πριν σε κλείσει ο τσοπάνης στο μαντρί...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

tanipteros έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:09 όλοι οι Αλβανοί που ξέρω γίναν οικογενειάρχες και έχουν χειρονακτηκές δουλειές από αυτές που εμείς οι Έλληνες απαξιούμε να κάνουμε... πχ σιδεράς.
εγώ ξέρω και αλβανούς που έγιναν πρωθυπουργοί στην ελλάδα... :lol:
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Καβαλάρης έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:15
tanipteros έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:09όλοι οι Αλβανοί που ξέρω γίναν οικογενειάρχες
1. Εκτός θέματος.

2. Αυτοί που δεν ξέρεις είναι πορτοφολάδες, μαφιόζοι και οι υπόλοιποι είναι στην φυλακή.
Εγώ ξέρω και έλληνες (λέμε τωρα) πορτοφολάδες, μαφιόζους και κακοποιούς που είναι στην φυλακή και πολλούς απατεώνες που είναι έξω (πολιτικοί)
Άβαταρ μέλους
Καβαλάρης

taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:36τράβα να βοσκήσεις ρε γίδι πριν σε κλείσει ο τσοπάνης στο μαντρί...
Get a life πριν σε κλείσουν στο Δρομοκαΐτειο (αν δεν είσαι ήδη μέσα).
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:48Εγώ ξέρω και έλληνες
Αλλά δεν ξέρεις πώς γράφεται η λέξη.
taxalata xalasa έγραψε: 20 Μαρ 2024, 20:48(λέμε τωρα) πορτοφολάδες, μαφιόζους και κακοποιούς που είναι στην φυλακή και πολλούς απατεώνες που είναι έξω (πολιτικοί)
Και τα οποία είναι εκτός θέματος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”