Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Saturn έγραψε: 10 Μαρ 2024, 21:32
πάλι δεν κατάλαβα
παίζει αυτός τον οποίον γιούχαραν να την έπεσε στα πιτσιρίκια;
Να την έπεσε σε φάση να τους βρίσει ή να τους λιντσάρει, σαφώς και όχι, γελάει και το παρδαλο κατσίκι με τέτοιες θεωρίες.
Να τους την έπεσε για "ψωνισμα", πάλι όχι. Σιγά μην ασχοληθεί με τα μπατιράκια χαρτζιλικωμενα, όταν αυτός σε ένα βράδυ (αν όντως εκδίδεται) βγάζει παραπάνω απ' όσα βγάζουν αυτά ως ετήσιο χαρτζιλικι.
Να τους την έπεσε σε στυλ "πωπω βρε κάτι ομορφιές" περνώντας από δίπλα τους χαριτολογώντας, δεν το αποκλείω, αλλά και πάλι, δεν είναι κάτι που δικαιολογεί λιντσάρισμα.
Αυτά θα τα μάθουμε στην πορεία, όσο αναλύεται το θέμα και εξετάζονται μαρτυρίες, τώρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
σορυ, αλλα αν τους την έπεσε γιατί του γυάλισαν τα αγοράκια, δεν μπορώ να πω οτι δεν ήταν δικαιολογημένο το γιούχα
λέγεται και στοιχειώδες ένστικτο επιβίωσης
Αν 2 άτομα εκαναν σεξουαλική επίθεση σε 20 (λολ) μένει να αποδειχθεί ότι αυτα τα 20 βρέθηκαν σε άμυνα για τη σωματικη τους ακεραιοτητα (ξαναλολ) και ειμαστε οκ.
Αν εκαναν ενα κομπλιμέντο απο απόσταση ασφαλείας (σαν αυτό που εγραψα σε προηγουμενο ποστ) και μετά εστριψαν και φύγανε, τότε αν δικαιολογούμασταν ολοι να λιντσάρουμε όποιον/α μας κάνει ενα ραντομ κομπλιμέντο, εγώ απο τα 15 μου μεχρι σημερα θα ημουν φυλακή.
Η δε μέση γυναίκα, θα ηταν καπως ετσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Μαρ 2024, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:42
Αυτο συμβαινει γιατι η Ναυαρινου, οπως παλια η πρ.Κορομηλα, εχουν παγιωθει στη συνειδηση των κατοικων ως στεκια καθε λογης... εξωγηινων.
Άτοπη σύγκριση, στην Προξένου Κορομηλά δεν είχαν στέκι τρανσφορμερς. Προπύργιο Δυτικού Πολιτισμού απέναντι στην μεσανατολίτικη λαίλαπα ήταν η Κορομηλά. Τα Snoopy, τα Ντονατς,τα ηλεκτρονικά, Berlin, Dancing Way, Λουκυ Λουκ, ο Γρήγορος, Το Νερό που Καίει, η Ωραια κ.α. Όμορφες εποχές, όμορφη γειτονιά
Το fox (διπλα στο Berlin), studio 51, το banal... κι ο αστυνομος του αμερικανικου προξενειου εντρομος μεσα στο κουβουκλιο...Πραγματι ομορφες εποχες....
Banal μαζευε και αδελφές αλλά πιο αστοί φάση όχι σαν τους λούμπεν του νήματος. Θυμάμαι και έναν τσαμπουκά κάποια στιγμή που κάναν ροκαμπίλια έξω από την banal
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
nowhere έγραψε: 10 Μαρ 2024, 21:54
την έπεσε σε 200 άτομα.έβγαλε μια ντουντούκα και τους έλεγε βρωμόλογα.μαλάκα στα παπάρια τους αν δείχνουν ηλίθιοι θα στηρίξουν την μεγαλύτερη μαλακία
Αναρχοαριστερος χτυπαει με το κρανος αστυνομικο βαθμοφορο κιολας
Του παιρνουν κ το καπελο
Και εκεινος οταν την τρωει απο τον "αναρχικο" κανει νοημα στους αλλους αστυνομους
-Ολα καλα δεν υπαρχει θεμα
Ο πληρης εξευτελισμος της αστυνομιας του κουλη
Τρωνε φαπες απο αναρχικους και λενε οκ δεν εγινε κατι ας παρουν κ το καπελο δωρο
vantono έγραψε: 10 Μαρ 2024, 22:00
Αν εκαναν ενα κομπλιμέντο απο απόσταση ασφαλείας
Η λεκτική βία (κοπλιμέντο) είναι βία και νομικά στοιχειοθετεί παρενόχληση
Να σε δω να λιντσάρεις (ή εστω να τρέχεις στα δικαστήρια) το επόμενο φασαίο μωρό που θα σου πει πόσο ωραία ειναι η μοϊκάνα σου και πόσο της αρεσουν οι δοκτωρμάρτενς σου
Αν εκαναν ενα κομπλιμέντο απο απόσταση ασφαλείας
Η λεκτική βία (κοπλιμέντο) είναι βία και νομικά στοιχειοθετεί παρενόχληση
Να σε δω να λιντσάρεις (ή εστω να τρέχεις στα δικαστήρια) το επόμενο φασαίο μωρό που θα σου πει πόσο ωραία ειναι η μοϊκάνα σου και πόσο της αρεσουν οι δοκτωρμάρτενς σου
Επειδή είμαι καλόκαρδος δεν θα το κάνω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
1.εκανα ΕΝΤΙΤ
2.μην με παραθέτεις, τοξική μητριάρχισσα
τί έκανες έντιτ;
έλα τώρα,που δεν σου αρέσει να σου δώσω δυο τρεις μητριαρχικές στα κωλομεράκια!
Οξω σούργελο
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
πετρος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 14:59
Ως κουραδα σε ΧΕ(ρετι)ΖΩ
Στα τσακιδια
Κοιταξε φιλε βλακα. Ειτε σ' αρεσει ειτε οχι υπαρχει κοινωνικη διαστρωματωση, διαχωρισμος και στεγανα. Αν αρχισεις να κοβεις βολτες με τη ζαρτιερα σου σε μια καλη περιοχη θα σε μαζεψουν, αν πας με κοστουμι και γραβατα στο Δενδροποταμο θα σε απαυτωσουν, αν πας σαν το γυφτο σε ενα καλο εστιατοριο θα σε διωξουν και παει λεγοντας. ΔΕΝ ειναι ολα τα ιδια και ουτε ολοι αποδεκτοι παντου. Δε μπορεις να γυρνας σαν καρναβαλος οπου γουσταρεις και να προκαλεις. ΓΙΑΤΙ δε πηγανε οι δυο μαλακες σε μια δυτικη συνοικια να σουλατσαρουν;;; Προφανως γιατι ηθελαν να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ εκ του ασφαλους...
Στα παπαρια μου τι θα κάνουν σε ένα καλό εστιατόριο. Στον δρόμο κυκλοφορεί κανείς όπως θέλει και αν παραβιάζει κάποιον νόμο με την εμφάνιση του, να καλεστεί αστυνομία (αν κανείς έχει τέτοια όρεξη να την καλέσει, αντί να πάει στα πιο επείγοντα). Ο όχλος από τραπεροκαγκουρες με λάθρο μέσα μαζί και θρησκευόμενος γεροντοκόρες δεν ξέρω τι άλλο συμφωνεί μαζί σου, να πάρει τον πούλο
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Αυτά θα τα μάθουμε στην πορεία, όσο αναλύεται το θέμα
hellegennes έγραψε: 10 Μαρ 2024, 13:18
Αστυνομία υπάρχει πέριξ του κέντρου αλλά είναι αστυνομία ποδηλάτων.
Το τμήμα στα 300 μέτρα από το συμβάν είναι για ποδηλάτες;
Ρε, στα ελληνικά μιλάω. Δεν υπάρχει αστυνομία που περιπολεί στην Αριστοτέλους, υπάρχουν ποδηλάτες. Το τμήμα είναι τμήμα, δεν είναι μαγικό guild από RPG που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην εμβέλειά του για να μαζευτούν φρουροί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.