!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Μπορεί να έχω βγει και 50 ραντεβού και παραπάνω κι όχι δεν ντρέπομαι για τίποτα. Πάλι καλά που με παντρεύτηκε η Στύγαινα ( μου έκανε και πρόταση γάμου).
Ένας μεγάλος έρωτας αυτό που ζήσαμε
Κουράστηκες και εσύ και εγώ, γι' αυτό χωρίσαμε
Είναι μεγάλος γολγοθάς να λες αντίο
Και από ένα τώρα εμείς, γίναμε δύο
Μα σ 'αγαπάω, μα σ' αγαπάω
Είναι τρελό να θέλω εγώ αλλού να πάω
Μα σ' αγαπάω και σου ζητάω
Μόνο για λίγο να μπορώ να σου μιλάω
Γιατι πραγμα να ντραπεις ? με αντρες εβγαινες ? και μενα εχουν περασει απο τα χερια μου απιστευτα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ) αλλα ξερω πως αν παντρευτω και ποσο μαλλον κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τους φερω σε δυσκολη θεση για ενα ξενοπηδημα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:32 Μπορεί να έχω βγει και 50 ραντεβού και παραπάνω κι όχι δεν ντρέπομαι για τίποτα.
Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:40Γιατι πραγμα να ντραπεις ? με αντρες εβγαινες ? και μενα εχουν περασει απο τα χερια μου απιστευτα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ) αλλα ξερω πως αν παντρευτω και ποσο μαλλον κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τους φερω σε δυσκολη θεση για ενα ξενοπηδημα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:32 Μπορεί να έχω βγει και 50 ραντεβού και παραπάνω κι όχι δεν ντρέπομαι για τίποτα.
Δεν έκανα σεξ μπρε παπάρα , γνωριμίες για γάμο ήταν.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:40Γιατι πραγμα να ντραπεις ? με αντρες εβγαινες ? και μενα εχουν περασει απο τα χερια μου απιστευτα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ) αλλα ξερω πως αν παντρευτω και ποσο μαλλον κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τους φερω σε δυσκολη θεση για ενα ξενοπηδημα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:32 Μπορεί να έχω βγει και 50 ραντεβού και παραπάνω κι όχι δεν ντρέπομαι για τίποτα.
Αλλά όταν είδα τη Στύγαινα ,τη Σαλονικιά ...
Θεέ μου ,αυτή είναι.
καλα μη βαρας . ειπες δεν ντρεπομαι και δεν το επιασα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:46Δεν έκανα σεξ μπρε παπάρα , γνωριμίες για γάμο ήταν.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:40Γιατι πραγμα να ντραπεις ? με αντρες εβγαινες ? και μενα εχουν περασει απο τα χερια μου απιστευτα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ) αλλα ξερω πως αν παντρευτω και ποσο μαλλον κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τους φερω σε δυσκολη θεση για ενα ξενοπηδημα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:32 Μπορεί να έχω βγει και 50 ραντεβού και παραπάνω κι όχι δεν ντρέπομαι για τίποτα.
Θεέ μου ,αυτή είναι.
Και μου έκανε και πρόταση γάμου, αν περίμενε από μένα , ακόμα θα περίμενεΝon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:49καλα μη βαρας . ειπες δεν ντρεπομαι και δεν το επιασα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:46Δεν έκανα σεξ μπρε παπάρα , γνωριμίες για γάμο ήταν.Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:40
Γιατι πραγμα να ντραπεις ? με αντρες εβγαινες ? και μενα εχουν περασει απο τα χερια μου απιστευτα (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ... ) αλλα ξερω πως αν παντρευτω και ποσο μαλλον κανω παιδια δεν προκειται ποτε να τους φερω σε δυσκολη θεση για ενα ξενοπηδημα .
Θεέ μου ,αυτή είναι.![]()
Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 23:09Και μου έκανε και πρόταση γάμου, αν περίμενε από μένα , ακόμα θα περίμενε![]()
Παίζει και το άλλο σκηνικό...
αγάπη, νομίζω είναι ώρα να παντρευτούμε...
ε ναι!
Υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο:student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 23:11![]()
Παίζει και το άλλο σκηνικό...
αγάπη, νομίζω είναι ώρα να παντρευτούμε...
ε ναι!![]()
Μετά από πολλά χρόνια σχέσης:
Αχ αγάπη μου ,εμείς πότε θα παντρευτούμε;
Και ποιος θα μας πάρει εμάς ,τώρα;
ναι αυτος ειναι κανονας . η γυναικα δινει το εναυσμα και ο αντρας απαντα .Στύξ έγραψε: 27 Μαρ 2025, 23:09Και μου έκανε και πρόταση γάμου, αν περίμενε από μένα , ακόμα θα περίμενε![]()
Η γυναίκα επιλέγει κι ο άντρας ακολουθεί.
Δεν το έχεις μάθει τόσα χρόνια;
Δεν το έχεις μάθει τόσα χρόνια;
το ιδιο λεω γαμωτ .
Μ' αυτό με "έριξε" η Στύγαινα
A ρε μακαρίτη Μπλακ
A ρε μακαρίτη Μπλακ