Εγω παντως που ασχολουμαι με την εστιαση σιγα μην παρακαλεσω κιολας για τα αυτονοητα, ενημερωνεις λακωνικα "ή μαζευεστε ή την κάνετε" και η επιλογη δικη τουςCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:39Φίλε, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με την εστίαση. ΟΚ; Πρώτα κάνεις μια παρατήρηση τύπου σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να είστε λιγότερο διαχυτικοί, γιατί έχουμε παιδιά τριγύρω και με φέρνετε σε δύσκολη θέση; Δεν ξεκινάς να πετάς τον κόσμο έτσι έξω.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32Κοιτα και εγω να ειμουν ο ιδιοκτητης και να τους εκανα ηρεμη παρατηρηση να χαλαρωσουν και αυτοι αντι να χαλαρωσουν πηγαιναν να μου την βγουν και απο πανω οτι ειμαι ομοφοβικος και ρατσιστης απεναντι στους γκει θα τα επαιρνα κρανιο.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:29
Ναι, από τη στιγμή που βλέπω ένα τύπο που τα'σπασε για να τους πετάξει έξω, επίτρεψέ μου να κρατάω πισινή στο αν όντως αλληλοπουτσώνονταν δημοσίως.
Ρε φιλε εχεις κανει τη μαλακια, εχεις παραβιασει κανονες συμπεριφορας και τον νομο και εχεις το θράσος να κατηγορεις εμενα? Ε θα τους επαιρνε ο διαολος μετα και αν ειχαν τα @@ ας μου εκαναν μηνυση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Cecily Anne
Re: Εστιατόριο στο Ναύπλιο έδιωξε γκει ζευγάρι επειδή υπηρχαν παιδιά και ηλικιωμένοι
Εξαρτάται, αν συμβεί μία φορά στις τόσες θα του πω μπες κερνάμε μπύρες. Ο από πάνω μου μία στις τόσες βάζει 2 η ώρα τραπ. Ε δεν πάω να του χτυπήσω να την κατεβάσει, το κάνει μια στις τόσες. Ούτε πάω στην απο κάτω να της πω να κάνει το μωρό της να το βουλώσει, γιατί δεν έχω μάθει να κοιμάμαι με συμφωνική. Μπορεί να έχεις γενέθλια και μία φορά να κάνετε φασαρία μία φορά, δηλαδή ήμαρτον.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:45Και ποιος σου ειπε οτι θα ξεκινουσα να τους πετάξω εξω?Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:39Φίλε, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με την εστίαση. ΟΚ; Πρώτα κάνεις μια παρατήρηση τύπου σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να είστε λιγότερο διαχυτικοί, γιατί έχουμε παιδιά τριγύρω και με φέρνετε σε δύσκολη θέση; Δεν ξεκινάς να πετάς τον κόσμο έτσι έξω.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32
Κοιτα και εγω να ειμουν ο ιδιοκτητης και να τους εκανα ηρεμη παρατηρηση να χαλαρωσουν και αυτοι αντι να χαλαρωσουν πηγαιναν να μου την βγουν και απο πανω οτι ειμαι ομοφοβικος και ρατσιστης απεναντι στους γκει θα τα επαιρνα κρανιο.
Ρε φιλε εχεις κανει τη μαλακια, εχεις παραβιασει κανονες συμπεριφορας και τον νομο και εχεις το θράσος να κατηγορεις εμενα? Ε θα τους επαιρνε ο διαολος μετα και αν ειχαν τα @@ ας μου εκαναν μηνυση.
Διαβασες τι εγραψα? Ξεκιναω με ηρεμη παρατηρηση. Αλλα αμα ο αλλος δεν εχει τσιπα και προσπαθει να αντιστρέψει τα γεγονοτα (ενω το ξερει ηδη πολυ καλα οτι εχει κανει τη μαλακια) και προσπαθει να βγάλει εμενα ενοχο οτι ειμαι ρατσιστης που δεν τον αφηνω να πιανει παπαρια και να χαμουρευεται δημοσιως εκει τη κλωτσια τη ζητάει ο οργανισμος του.
Δλδ αν ερθει σε σενα ο γειτονας σου και σου πει "χαμηλωσε λιγο τη μουσικη σε παρακαλω γιατι ειναι 2 το πρωι και δουλευω αυριο" ηρεμα και ωραια και εσυ του πεις "εισαι ασχετος απο μουσικη βαλε ωτασπιδες αν δεν σου αρεσει" νομιζεις οτι θα κρατηθει πολυ αυτος?
Εσυ δεν θα εξαγριωνοσουν αμα σου ελεγαν (ουσιαστικα) "αντε και γμησου εσυ φταις!"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:26Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21
Έχω σκάσει μύτη σε ταβερνάκι καλοκαιριάτικο με σι θρου καφτάνι χωρίς σουτιέν και με κοίταξαν στραβά γιατί είχα φρι το νιπλ.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Sid Vicious
Yochanan έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:43Διάβασα Βρωμερής ΠάναςSid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:36Ειναι ο Θριαμβος της Ζωης επανω στον Θανατο, ο Βροντερος Παιανας της Νεας Γενιας που αναγγελει τον Ερχομο της, μια δηλωση Αιωνιοτητας του Ανθρωπου.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:32 Εχμ, λυπάμαι, ειναι ο ορισμός του ενοχλητικού οι τσιριδες των μικρών. Προτιμώ αδεσποτόγατες να κοβουν βόλτα πανω στο τραπέζι μου, γύρω απο τη μερίδα αθερίνα, παρά σμήνος απο πιτσιρίκια τριγύρω.![]()
Ε καλά τώρα...Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:40Ναι, αν έχει παιχτεί γενετήσιο χαμούρεμα. Ο άλλος μπορεί να της χαϊδεύει το μπράτσο ή τα μαλλιά, αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, μια χαρά χαμούρεμα είναι όμως.Λοξίας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:35Το Άρθρο 337 Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019), κάνει;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:34
Γιατί δαχτυλιάζονταν στο εστιατόριο;Για φιλιά δεν μιλάγατε;
Με ποιά νομοθεσία απαγορεύεται το χαμούρεμα;
.
Αν είναι να βγάλουμε χαμούρεμα το χάιδεμα των μαλλιών, τότε να προσθέσουμε στον χαμουροκατάλογο και τις σέλφι φωτό που βγάζουμε μαζί...
Αν δεν είναι μούφα η είδηση και αν τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε το γκαρσσόνι, τότε έχουμε καραμπινάτη προσβολή της δημοσίας αιδούς με γενετήσιες χειρονομίες. Ακριβώς αυτό που λέει το άρθρο 337.
Οπότε, νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εδώ, σε αναμονή επιβεβαίωσης της είδησης.
- Sid Vicious
Ωπ αυτο χοντρο οντως
- Cecily Anne
Το ξέρω, έχω παραπονεθεί πολλάκις στο ΠΑΚΥ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
enterprise-psi έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:26Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21
Έχω σκάσει μύτη σε ταβερνάκι καλοκαιριάτικο με σι θρου καφτάνι χωρίς σουτιέν και με κοίταξαν στραβά γιατί είχα φρι το νιπλ.![]()
Spoiler
Καφτάνι είναι ένα μακρύ συνήθως ρούχο που φοριέται κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι. Το όνομά του είναι τουρκικής προέλευσης και προέρχεται από την λέξη kaftan.
Το καφτάνι είναι ένας μακρύς ριχτός χιτώνας, ο οποίος ακόμη και σήμερα είναι το επίσημο ανδρικό ένδυμα στην Ανατολή.
Ωστόσο, με τον όρο καφτάνι έχει επικρατήσει να εννοούμε και ένα ελαφρύ γυναικείο καλοκαιρινό ρούχο.
Πρόκειται για ένα ρούχο που υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς είναι ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Από έναν χαλαρό πρωϊνό περίπατο, μέχρι την βόλτα, ενώ από πολλούς θεωρείται το απόλυτο ρούχο για την παραλία.
Επίσης το γεγονός ότι είναι ριχτό, το κάνει ιδανικό για κάθε σωματότυπο, καθώς, όπως πέφτει, κρύβει πιθανές ατέλειες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
σου φαινεται μουφα να κουτουπωνωνται 2 πουστηδες δημοσιως, επιτηδες για να προκαλεσουν;Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:59Εμένα μου φαίνεται μούφα όλο αυτό, αλλά γουατέβερ, το παίρνω σα δεδομένο.Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:53Για το Ναύπλιο; χουφτώνονταν και έτριβε ο ένας το παπαρι του άλλου πανω απο τα ρουχα.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:51
Τί έκαναν δηλαδή οι δυό; Φιλιόντουσαν και τί άλλο ; Αυτό ρωτάω.
μπα, συμβαινει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πολλα λογια για να πεις οτι συμφωνουμε επι της αρχης.Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:50Εξαρτάται, αν συμβεί μία φορά στις τόσες θα του πω μπες κερνάμε μπύρες. Ο από πάνω μου μία στις τόσες βάζει 2 η ώρα τραπ. Ε δεν πάω να του χτυπήσω να την κατεβάσει, το κάνει μια στις τόσες. Ούτε πάω στην απο κάτω να της πω να κάνει το μωρό της να το βουλώσει, γιατί δεν έχω μάθει να κοιμάμαι με συμφωνική. Μπορεί να έχεις γενέθλια και μία φορά να κάνετε φασαρία μία φορά, δηλαδή ήμαρτον.George_V έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:45Και ποιος σου ειπε οτι θα ξεκινουσα να τους πετάξω εξω?Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:39
Φίλε, θα πρότεινα να μην ασχοληθείς με την εστίαση. ΟΚ; Πρώτα κάνεις μια παρατήρηση τύπου σας παρακαλώ πολύ μπορείτε να είστε λιγότερο διαχυτικοί, γιατί έχουμε παιδιά τριγύρω και με φέρνετε σε δύσκολη θέση; Δεν ξεκινάς να πετάς τον κόσμο έτσι έξω.
Διαβασες τι εγραψα? Ξεκιναω με ηρεμη παρατηρηση. Αλλα αμα ο αλλος δεν εχει τσιπα και προσπαθει να αντιστρέψει τα γεγονοτα (ενω το ξερει ηδη πολυ καλα οτι εχει κανει τη μαλακια) και προσπαθει να βγάλει εμενα ενοχο οτι ειμαι ρατσιστης που δεν τον αφηνω να πιανει παπαρια και να χαμουρευεται δημοσιως εκει τη κλωτσια τη ζητάει ο οργανισμος του.
Δλδ αν ερθει σε σενα ο γειτονας σου και σου πει "χαμηλωσε λιγο τη μουσικη σε παρακαλω γιατι ειναι 2 το πρωι και δουλευω αυριο" ηρεμα και ωραια και εσυ του πεις "εισαι ασχετος απο μουσικη βαλε ωτασπιδες αν δεν σου αρεσει" νομιζεις οτι θα κρατηθει πολυ αυτος?
Εσυ δεν θα εξαγριωνοσουν αμα σου ελεγαν (ουσιαστικα) "αντε και γμησου εσυ φταις!"
Και εγω δεν θα το κανω θεμα αν εχει καποιος γενεθλια (συνηθως κολλανε χαρτι σε εμας στην εισοδο οπου ζητανε συγνωμη για την ενοχληση και ενημερωνουν για την ενδεχομενη φασαρια) αλλα αν καποιος το κανει 1-2-3 φορες (χωρις να εχει γοιορτη/γενεθλια) και δεν καταλαβαινει θα του κανω παρατηρηση.
Εαν μου απαντησει οπως πιο πανω η προσπαθησει να βγάλει εμενα μαλακα ε εκει καταλαβαινεις οτι αυτος εχει λυμενο το ζωνάρι του για καυγά και οχι εγω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- unholydiver
Σερβίροντας από 400 έως 1000 άτομα την ημερα για 5 μήνες σερί τη σεζόν έχουν δει τα ματάκια μου πολλάCecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:21Ερμή σοβαρέψου. Πόσες φορές έχεις δει στη ζωή σου να συμβαίνει σε εστιατόριο δαχτύλωμα και παπαροπιάσιμο; Η ιστορία είναι πιο μούφα δεν παίζει.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ηθελε να ζει σε μια κοινωνια οπου θα γαμιωμαστε δημοσιως και κανεις δε θα ενοχλειται.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:01Ουτε αυτά εχουν δικαίωμα να παρεξηγούνται που τα κοιτάς (κανουν ο,τι κανουν δημοσίως και αυτες ειναι οι συνέπειες), ούτε εσυ εχεις το δικαιωμα να παρεξηγηθεις. Δεν σε ενοχλήσανε. Δουλειά σου εσύ (literally).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:58Γιατί;vantono έγραψε: 19 Ιαν 2023, 11:36
Αλλά στο δρόμο ή μεσα σε ΜΜΜ, δεν εχει δικαιώμα να ενοχλείται καποιος.
Μπαίνω στο λεωφορείο για να πάω στην δουλειά μου όχι για να δω τσοντα ..
Και υπάρχουν και κάποια πιτσιρίκια που ενώ ερωτοτροπούν μέσα στο λεωφορείο... παρεξηγουνται κι από πάνω που τα κοιτάς !!
αλλα αναγωνριζω οτι δε ζουμε σε τετοια, και πρεπει να εναρμονιζομαστε με αυτην στην οποια ζουμε.
ουτε το λεοφωρειο ειναι γαμιστρωνας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:36 Ειναι ο Θριαμβος της Ζωης επανω στον Θανατο, ο Βροντερος Παιανας της Νεας Γενιας που αναγγελει τον Ερχομο της, μια δηλωση Αιωνιοτητας του Ανθρωπου.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Λαθος αρθρο ΛοξιαΛοξίας έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:51Ε καλά τώρα...Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:40Ναι, αν έχει παιχτεί γενετήσιο χαμούρεμα. Ο άλλος μπορεί να της χαϊδεύει το μπράτσο ή τα μαλλιά, αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα, μια χαρά χαμούρεμα είναι όμως.
Αν είναι να βγάλουμε χαμούρεμα το χάιδεμα των μαλλιών, τότε να προσθέσουμε στον χαμουροκατάλογο και τις σέλφι φωτό που βγάζουμε μαζί...
Αν δεν είναι μούφα η είδηση και αν τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε το γκαρσσόνι, τότε έχουμε καραμπινάτη προσβολή της δημοσίας αιδούς με γενετήσιες χειρονομίες. Ακριβώς αυτό που λέει το άρθρο 337.
Οπότε, νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε εδώ, σε αναμονή επιβεβαίωσης της είδησης.
Το 353 ΠΚ ειναι το σωστο "Προκληση σκανδάλου δι'ακολαστων πραξεων".
Το 337 αφορα προσβολη γενετησιας αξιοπρεπειας (δλδ να κανει μηνυση ο ενας γκει στον αλλον που του επιασε το παπαρι)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Sid Vicious
Η χοντρη πισω σου φιλη σου;Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2023, 13:00Sid Vicious έγραψε: 19 Ιαν 2023, 12:36 Ειναι ο Θριαμβος της Ζωης επανω στον Θανατο, ο Βροντερος Παιανας της Νεας Γενιας που αναγγελει τον Ερχομο της, μια δηλωση Αιωνιοτητας του Ανθρωπου.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις