!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαστε όλοι Θανασάκης

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Είμαστε όλοι Θανασάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:00
Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 08:49
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 23:05

Προφανώς και δεν δούλευαν. Το μόνο που ξέρουμε ότι δουλεύει είναι το κλείσιμο των σχολείων. Θεωρητικά και η καραντίνα δουλεύει, αλλά η αληθινή καραντίνα, όχι ο τραγέλαφος πο επέβαλε η ΝΔ. Βέβαια η καραντίνα είναι ένα έκτακτο μέτρο μερικών ημερών, δεν γίνεται να κρατάει μήνες.
Και επειδή lockdown εδώ δεν έκανες ποτέ μετά τον Μάιο του 2020, μόνο οι μάσκες δούλευαν και τώρα έχουμε ανοσιακο χρέος.

Γι'αυτό και θα επιστρέψουν.
Κάναμε δύο καραντίνες. Είναι σαν να μην διάβασες τι είπα. Η καραντίνα είναι ένα μέτρο που δουλεύει για λίγες μέρες. Κι εμείς και οι περισσότεροι κάναμε δύο καραντίνες τουλάχιστον.

Το δε άλλο που είναι ο παραλογισμός του αιώνα. Θεωρείς ότι έχουμε έξαρση ιώσεων γιατί οι μάσκες όντως έκαναν δουλειά (αρχίδια) και γι' αυτό θέλεις να επιστρέψουν οι μάσκες, για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερες εξάρσεις ιώσεων.

Σόρι, αλλά μόνο ο stavmanr έχει πει πιο χαζά πράγματα εδώ μέσα.

Ας το ξαναδούμε:
Γιατί έχουμε έξαρση ιώσεων; Γιατί το ανοσοποιητικό των παιδιών αδυνάτισε επειδή φορούσαν μάσκες. Ποια είναι η λύση; Να φοράνε τα παιδιά μάσκες.

Μαλάκα, δεν υπάρχει αυτή η δεκαετία. :smt005:
Ωστόσο συζητάτε δύο διαφορετικά πράγματα. Ένα είναι το αν οι μάσκες περιόρισαν την μετάδοση και ένα άλλο αν η στρατηγική της χρήσης της μάσκας είναι ενδεδειγμένη στην παρούσα κατάσταση.

Αυτό που καταλαβαίνω πως λέει ο Otto είναι πως δεν μπορεί να κατηγορούνται οι μάσκες ότι αδυνάτισαν το ανοσοποιητικό των παιδιών και την ίδια στιγμή ότι δεν περιόρισαν την μετάδοση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:03 Γιατί lockdown δεν έκανες μετά τον Μάιο του 2020.
+1.

Μετά είχαμε ημίμετρα κι ό,τι τηρούσε προσωπικά ο καθένας στο σπίτι ή το χώρο εργασίας του. Στα ΜΜΜ γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται το αδιαχώρητο κι όποιος θέλει φοράει ή δεν φοράει μάσκα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:03
hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:00 :
Γιατί έχουμε έξαρση ιώσεων; Γιατί το ανοσοποιητικό των παιδιών αδυνάτισε επειδή φορούσαν μάσκες. Ποια είναι η λύση; Να φοράνε τα παιδιά μάσκες.
Είτε οι μάσκες δουλεύουν και προκάλεσαν ανοσιακο χρέος είτε δεν δουλεύουν.
Διάλεξε και πάρε.
Εγώ δεν είπα ποτέ όμως ότι οι μάσκες προκάλεσαν πρόβλημα με την ανοσία. Εσύ το λες. Εγώ λέω ότι οι μάσκες δεν δουλεύουν και το πρόβλημα με την ανοσία προκλήθηκε από το κλείσιμο των σχολείων και την αναπόφευκτη υπερβολή στην αποστείρωση, αμφότερα τα οποία ξέρουμε ότι είναι αποτελεσματικά.
Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:03Γιατί lockdown δεν έκανες μετά τον Μάιο του 2020. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το lockdown απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε κτήρια.

Αν τα κτήρια είναι κλειστά και οι άνθρωποι σαν τσαμπιά ξεμασκωτοι σε παγκάκια να ρουφάνε καφέ και να μουγκανίζουν δεν έχεις lockdown.
Αυτό συνέβη παντού, γιατί -και σταμάτα να χρησιμοποιείς την ηλίθια λέξη lockdown- η καραντίνα είναι μια περίοδος μερικών ημερών. Τόσο μπορεί να δουλέψει. Είναι πρακτικά αδύνατον να κρατήσει παραπάνω γιατί θα πεθαίναμε όλοι.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε καραντίνα επί μήνες, με καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία, που τις τρώμε στην μάπα τώρα (και στο φόρουμ ακόμη πιστεύουν ότι για την άνοδο των τιμών ευθύνεται η αύξηση στην ζήτηση. Για όνομα του σύμπαντος, δηλαδή).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:06
Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:01
Otto Weininger έγραψε: 10 Δεκ 2022, 20:35 Εν τω μεταξύ πέραν του SARS COV-2, θερίζει απίστευτα και η γρίπη αλλά και άλλοι αναπνευστικοι ιοί.

Είναι που οι μάσκες ειδικά, αλλά και τα lockdown δεν δούλευαν καθόλου, αλλά τώρα προκαλούν ανοσιακο χρέος.
Για την πανδημία πιτυρίδας τι έχεις να πεις, τύπε;

Είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει σε γενοκτονία.
Εχώ να πω, να μην έχεις άποψη.
Εγώ για σένα το λέω ρε τύπε. Οι μάσκες που πουλάς, έχουν μικρό περιθώριο κέρδους.

Σπείρε τον πανικό στον κόσμο με την πιτυρίδα, καμμία κρέμα αντιγήρανσης που σώζει από το age shaming, πες για καμμία έξαρση του Έιτζ για να πάρει ο κόσμος προφυλακτικά...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:07 Αυτό που καταλαβαίνω πως λέει ο Otto είναι πως δεν μπορεί να κατηγορούνται οι μάσκες ότι αδυνάτισαν το ανοσοποιητικό των παιδιών και την ίδια στιγμή ότι δεν περιόρισαν την μετάδοση.
Ναι, αλλά αυτό το λέει ο Otto, όχι εγώ.

Παρ' όλα αυτά, μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Δηλαδή να ευθύνονται ΚΑΙ οι μάσκες για το αδύναμο ανοσοποιητικό και ταυτόχρονα να μην περιόρισαν την μετάδοση. Αυτό που χρειάζεται να συμβαίνει γι' αυτό είναι οι μάσκες να έχουν μια μικρή μέση αποτελεσματικότητα στην κοινότητα, ας πούμε της τάξης του 10%. Αυτό σημαίνει ότι συν τω χρόνω ο περιορισμός της μετάδοσης είναι αδύνατος, αργά ή γρήγορα θα περνούσαν όλοι κορωνοϊό, αλλά και ότι ασθένειες με μικρότερο εποχικό εύρος και μεγαλύτερο απαιτούμενο φορτίο για μόλυνση περιορίζονται σε έναν βαθμό, με αποτέλεσμα να έχεις έξαρση την επόμενη φορά που θα λείπει αυτό το 10% προστασίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:14 Εγώ για σένα το λέω ρε τύπε. Οι μάσκες που πουλάς, έχουν μικρό περιθώριο κέρδους.

Σπείρε τον πανικό στον κόσμο με την πιτυρίδα, καμμία κρέμα αντιγήρανσης που σώζει από το age shaming, πες για καμμία έξαρση του Έιτζ για να πάρει ο κόσμος προφυλακτικά...
Τώρα αυτό που λες είναι άδικο. Δεν είναι οικονομικά τα κίνητρα του Otto, είναι καθαρά υγειονομικά και είναι ειλικρινή. Πιστεύει πως όντως έτσι έχει η κατάσταση.

Παρεμπιπτόντως, οι μάσκες έχουν τεράστιο περιθώριο κέρδους. Εγώ έβγαλα μπόλικο χρήμα, πουλώντας μάσκες στο 1/10 της τιμής που πουλάνε τα φαρμακεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Feindflug

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:22
Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:14 Εγώ για σένα το λέω ρε τύπε. Οι μάσκες που πουλάς, έχουν μικρό περιθώριο κέρδους.

Τώρα αυτό που λες είναι άδικο. Δεν είναι οικονομικά τα κίνητρα του Otto, είναι καθαρά υγειονομικά και είναι ειλικρινή. Πιστεύει πως όντως έτσι έχει η κατάσταση.

Παρεμπιπτόντως, οι μάσκες έχουν τεράστιο περιθώριο κέρδους. Εγώ έβγαλα μπόλικο χρήμα, πουλώντας μάσκες στο 1/10 της τιμής που πουλάνε τα φαρμακεία.
Δεν είναι αυτό που λέω άδικο, δικέ μου.

Η ζωή είναι άδικη.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:14
Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:01
Για την πανδημία πιτυρίδας τι έχεις να πεις, τύπε;

Είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει σε γενοκτονία.
Εγώ για σένα το λέω ρε τύπε. Οι μάσκες που πουλάς, έχουν μικρό περιθώριο κέρδους.

Δε με νοιάζει να πουλάω μάσκες, ας τις αγοράζουν από το skroutz με 16 λεπτά την μια.

Έχουμε τριπλή έξαρση, έχουμε γαμηθει να βγάζουμε θετικά κοβιντ και γρίπης.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:22

Εγώ τις ffp2 τις πουλάω 30 λεπτά την μια.
Τις ffp3 1 ευρώ την μια.
Χειρουργικές είτε τις χαρίζω όταν πάει να μπει ξεμασκωτος κάποιος είτε σε συσκευασία των 10 1.5 ευρώ.

Και από κει και πέρα έχω και τις 3Μ που φοράω εγώ γιατί ούτως ή άλλως δύσκολο να τις πουλήσω αφού ξεκινάνε από 3.5 ευρώ η μια και φτάνουν τα 6.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 11:05
Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 10:14

Δε με νοιάζει να πουλάω μάσκες, ας τις αγοράζουν από το skroutz με 16 λεπτά την μια.

Έχουμε τριπλή έξαρση, έχουμε γαμηθει να βγάζουμε θετικά κοβιντ και γρίπης.
Ε αυτό σου λέω ρε δικέ μου.

Αν υπήρχε και τεστ πιτυρίδας, θα είχατε γαμηθεί να βγάζετε θετικά.

Κορωνοϊός τέλος, ασχοληθείτε με κάτι άλλο. 2023 έρχεται.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 11:29
Κορωνοϊός τέλος, ασχοληθείτε με κάτι άλλο.
Ποιος το λέει αυτό;

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2022, 11:42
Ποιος το λέει αυτό;
Η Μάρα Ζαχαρέα και γενικά τα κανάλια, τύπε.

Έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε: Πυροβολισμούς και Ρομά, Κιβωτό του Κόσμου, λέβητες που ανατινάσσονται, καλάθι του Άγιου Βασίλη και σε λίγο θα έρθει ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς, μαζί με την πληρότητα των χειμερινών προορισμών και τις διακοπές των Αθηναίων.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 12:34
Ποιος το λέει αυτό;

Έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε: Πυροβολισμούς και Ρομά, Κιβωτό του Κόσμου, λέβητες που ανατινάσσονται, καλάθι του Άγιου Βασίλη και σε λίγο θα έρθει ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς, μαζί με την πληρότητα των χειμερινών προορισμών και τις διακοπές των Αθηναίων.
:lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Feindflug έγραψε: 11 Δεκ 2022, 12:34
Ποιος το λέει αυτό;

Πόντος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:20
Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:54
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2022, 14:17

Βασικά η πιθανότητα να ανεβάσεις πυρετό από το εμβόλιο για κάνα-δυο μέρες είναι πολύ πιο κοντά στο 99%. Το 0,2% αφορά σοβαρότερες παρενέργειες.
σε καθε περιπτωση, αλλο "παρενεργειες" αλλο "θανατος"

ο αριστος εξακολουθει να ειναι απατεωνας.

Το ποσο αστειες ηταν οι παρενεργειες και οι θανατοι εξαιτιας των Astra και JJ φανηκε οταν οι περισσοτερες δυτικες χωρες σταματησαν το ενα η και τα δυο εμβολια στο συνολο του πληθυσμου τους η σε ηλικιακα γκρουπς.

Kαι το Moderna ομως διακοπηκε σε καποιες χωρες.

https://www.capital.gr/diethni/3586754/ ... a-se-neous

Προφανως με τα μυαλα που κουβαλας ολες οι κυβερνησεις που σταματησαν τα συγκεκριμενα εμβολια ειχαν απατεωνες επειδη ο Πορτοσαλτε και Βασιλακοπουλος δεν θα συμφωνουσαν.

.
εξακολουθει να ειναι διαφορετικη μοναδα μετρησης η "παρενεργεια" και ο "θανατος" και αρα εξακολουθεις να εισαι απατεωνας. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”