79 /100Uppercut έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:09Αγις έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:05Δείχνει καλή - λινκ με φωτό της υπάρχει να αποκρυσταλώσουμε άποψη ;Uppercut έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:02
Πολύ όμορφη η αριστερή. Η μελαχρινη δε μ' άρεσε τόσο. Μπορεί σύμφωνα με κάποιος εκ των κριτών να είναι πιο κατάλληλη για μοντέλο, αλλά η ξανθούλα είναι το καλύτερο μωρό by far.
Eδώ είναι αυτές οι δύο. Η ξανθούλα είναι σούπερ καυλωτική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
Re: Greece's next top model
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
δειγμα γυναικας,μπουζουξου και μη φυσικη ξανθια
σε επηρεασε η καλοκαιρινη εμπειρια μαλλον
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Uppercut
Μπορεί να ισχύουν τα δύο από τα τρία, αλλά και συ έμπαινες με φόρα και το ξέρεις. Από αυτές που έχουν παρουσιαστεί εκεί είναι εύκολα από τις πιο σέξυ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Σεπ 2018, 00:23δειγμα γυναικας,μπουζουξου και μη φυσικη ξανθια
σε επηρεασε η καλοκαιρινη εμπειρια μαλλον![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Cecily Anne
Χριστέ μου, ο γιαγκούλας. Τι'ναι τούτο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Rocco Siffredi
τι ναι τουτος 
- Cecily Anne
Tσουτσούριασαν λέει τα ξυρισμένα χέρια μου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έκλαψα λίγο. Ποιος θεουλης είναι αυτός ?
- Cecily Anne
Δεν ξέρω, αλλά αυτό με το φανοποιό θα μείνει, τέλος.
-
Ορέστης 35
Πολυ πλαδαροτητα στο αποψινο. Εμεις οι αντρες ειμαστε σαν τους θαλασσιους ελεφαντες. Οσο και να παχυνουμε παραμενουμε σφιχτοι. Οι γυναικες λιγο να ξεφυγουν γινκνται πλαδαρες.
-
Ορέστης 35
Η ψηλη ποδοσφαιριστρια μου αρεσε με το σορτσακι. Αν αρχισει deadlift να στρογγυλεψει το κωλαρακι της θα γινει πολυ δυνατη.
Κοίτα τώρα που θα με κάνουν ναρχισω να βλέπω τα επίδοξα μονδελα...
Ειμαι ερωτευμενος.
Δεν με ενδιαφερει να τη δω απο την αλλη πλευρα.
Θελω να τα φτιαξω μαζι της και καθ’ολη τη διαρκεια της σχεσης μας να παραμεινει απ’αυτη την πλευρα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση