Τι εννοεις? Έχει θεσπιστεί καποιο ντρες κόουντ (τύπου ποδιάς παλιότερα) που επιβάλλει όλοι οι μαθητες να ειναι ντυμένοι με μαυρα φουτερ και κουκουλες και δεν το εχω παρει πρέφα?Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:13Έχεις καιρό να περάσεις έξω από σχολείο;vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:09 Επισης, ειναι το μόνο σχολείο που βλέπω, που όλοι οι "μαθητές" εντελώς τυχαίως είναι μαυροντυμένοι και κουκουλοφόροι![]()
Οταν πηγαινα εγω σχολειο, καποιοι θα φορουσαν μαυρα, άλλοι βυσσινί, άλλοι άσπρα, γενικα δεν υπήρχε ντρες κόουντ. Εδω πολυ περιεργα πράγματα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Κάφροι ΕΠΑΛ VS Ακροαριστερών μπαχαλάκηδων (vid)
Σε κυβέρνηση που έχεις ισχυρότατη αυτοδυναμία? Ποιός σ' εμπόδιζε να βάλεις δεξιούς σ' όλες τις θέσεις? Αντί αυτού γέμισες τις υπουργικές θέσεις κομμουνιστές και σημιταριά.Otto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:14Καλύτερα να τον έχω τον (πρώην) κομμουνιστή υπουργό σε δική μου κυβέρνηση, παρά να τον έχω πρωθυπουργό μου και να του κρατάω το φανάρι.Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:11Mπά, είσαι με το μέρος τον εθνικομπάχαλων? Αφού στην κυβέρνησή σου κομμουνιστή υπουργό δημόσιας τάξης έχεις.
Και το αποτέλεσμα, και πάλι ΜΑΤ κατέβασες για να δείρεις τους εθνικομπάχαλους:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/nea ... eo-772397/
Απ' τη μια τους στηρίζεις, απ' την άλλη η κυβέρνησή σου τους δέρνει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Sid Vicious
Πιτσιρικαδες σχολειου ειδικα Δυτικης Θεσσαλονικης στα μαυρα ειναι σε συντριπτικο ποσοστο (ΠΑΟΚ αφου). Εκει κατω δεν ξερω πως ντυνεστεvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:09 Επισης, ειναι το μόνο σχολείο που βλέπω, που όλοι οι "μαθητές" εντελώς τυχαίως είναι μαυροντυμένοι και κουκουλοφόροι![]()
Οταν πηγαινα εγω σχολειο, καποιοι θα φορουσαν μαυρα, άλλοι βυσσινί, άλλοι άσπρα, γενικα δεν υπήρχε ντρες κόουντ. Εδω πολυ περιεργα πράγματα.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
ΠΟΝΑΣ Βανδονε ;vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:14Καλά, ας βρουν τα αρχιδια να κατεβάσουν κουκουλες και οι απο μεσα, να δεις τι μπορω να σου κυκλώσω εγώ. Στοίχημα οτι η πλειοψηφια δεν θα ειναι καν μαθητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:10Έ, τώρα μή με κάνεις να σου κυκλώνω έναν έναν τους τύπους και τις τύπισσες που εμφανώς είναι πάνω από 60.vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:06
Αν εξαιρέσεις εναν κοντό παππούλη που αχνοφαίνεται εκει στην αρχή, οι υπολοιποι μια χαρά νορμαλ ειναι για φοιτητές. Τα μαθητούδια (που ειναι ολοι κουκουλοφόροι με γηπεδικό άουτφιτ και δεν βλεπεις φατσες) νομιζεις οτι θα φαίνονται μικρότεροι? Απο τα τσιγαρα/τσιγαριλίκια απο τα 14 τους και την πρεζα της κερκίδας, +10 χρονια μεγαλυτεροι θα φαινονται.
ετσι θα ειναι το μελλον
κοκκινισμενοι σβερκοι απο τις φαπες κ κλαμα
θα μαθετε πως ειστε οι χαζοι του χωριου - του τελευταιου που αντιστεκεται απο ηλιθιοτητα στην λογικη ενω το ψοφιμι του κομθουνισμου σαπιζει μεσα στη βρωμα του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Κανέναν δεν έδειρε, ειδικά από τους μαθητές του ΕΠΑΛ (βλέπω ήδη τους έβγαλες εθνικια).Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:18Σε κυβέρνηση που έχεις ισχυρότατη αυτοδυναμία? Ποιός σ' εμπόδιζε να βάλεις δεξιούς σ' όλες τις θέσεις? Αντί αυτού γέμισες τις υπουργικές θέσεις κομμουνιστές και σημιταριά.Otto Weininger έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:14Καλύτερα να τον έχω τον (πρώην) κομμουνιστή υπουργό σε δική μου κυβέρνηση, παρά να τον έχω πρωθυπουργό μου και να του κρατάω το φανάρι.Kauldron έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:11
Mπά, είσαι με το μέρος τον εθνικομπάχαλων? Αφού στην κυβέρνησή σου κομμουνιστή υπουργό δημόσιας τάξης έχεις.
Και το αποτέλεσμα, και πάλι ΜΑΤ κατέβασες για να δείρεις τους εθνικομπάχαλους:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/nea ... eo-772397/
Απ' τη μια τους στηρίζεις, απ' την άλλη η κυβέρνησή σου τους δέρνει.
Και εννοείται ότι θα πάνε τα ΜΑΤ, όταν συμβαίνουν τέτοια. Απορώ που δεν θες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
Κάτω δεν είμαστε ανθυποούγκανοι γενικότερα, αλλά άλλο θέμα αυτο. Δεκτον οτι ειναι παοκτσήδες, αλλά αν περιοριζόταν μονο σε παοκτσήδες η φάση, όλο και καποιος με παοκτσίδικη φανελα (ασπρομαυρη) θα κυκλοφορουσε εκει μεσα. Η μαυρίλα δηλωνει περισσότερο μαύρο φασισμό μάλλον, παρά μόνο πάοκ. Ή για την ακριβεια, "κρύβομαι γιατι ειμαι ενας γηπεδικός ποινικός και δεν εχω τα αρχίδια να παω να κολλησω μαγκιά χωρις φουτερ και κουκούλα". Οι άλλοι τουλαχιστον εχουν τις αρχιδαρες να πάνε με τα πρόσωπά τους και να στοχοποιηθούν, και να 'χετε εσεις μετά να "μετράτε γέρους στο πλήθος".Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:19Πιτσιρικαδες σχολειου ειδικα Δυτικης Θεσσαλονικης στα μαυρα ειναι σε συντριπτικο ποσοστο (ΠΑΟΚ αφου). Εκει κατω δεν ξερω πως ντυνεστεvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:09 Επισης, ειναι το μόνο σχολείο που βλέπω, που όλοι οι "μαθητές" εντελώς τυχαίως είναι μαυροντυμένοι και κουκουλοφόροι![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Σεπ 2021, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν επί πολλά χρόνια ως άκρα αριστερά έχεις βυθιστεί στα μικροαστικά σαχλαμαρικια του βιγκανισμου και του αντιματσο, σε δέρνουνε για πλάκα 16χρονα χουλιγκανακια.
Καλά να πάθουν
Καλά να πάθουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25 Όταν επί πολλά χρόνια ως άκρα αριστερά έχεις βυθιστεί στα μικροαστικά σαχλαμαρικια του βιγκανισμου και του αντιματσο, σε δέρνουνε για πλάκα 16χρονα χουλιγκανακια.
Καλά να πάθουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Obi Wan Iakobi
H KNE δεν ειχε καμια δουλεια απλα ηταν ευκαιρια να βγαλουν τον τοπικο κατσιβελο στο γυαλι να σχολιασει.Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να μαθει να μην το παιζει μαγκια κλανια μοιραζοντας φυλλαδια και λεγοντας για ''κρεμαλες'' και ''ελατε''.Γιατι οταν ερχονται τρεχει και δεν φτανει.Manolis έγραψε: 29 Σεπ 2021, 01:19 η κνε καλά έκανε και πήγε. Ούτε σπιθαμή στα ναζοχουλιγκανα πήγαν να κάνουν επίθεση στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του ανταρσυα με σιδηρογροθιες και κρότου λάμψης. Δεν έχει σημασία που υποστήριζαν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όχι το ΚΚΕ. το ότι έχουν πολιτικά λαθη/ροπή προς οπορτουνισμο δε σημαίνει πως δε λέμε όλοι μαζι Οι νεοναζι στις τρύπες τους.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- vantono
Παραλήρημα. Σου τέλειωσε το μπέικον για πρωινό? Τσίμπα καμιά γουρνοπούλα απ'οξω.Αγις έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:21ΠΟΝΑΣ Βανδονε ;vantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:14Καλά, ας βρουν τα αρχιδια να κατεβάσουν κουκουλες και οι απο μεσα, να δεις τι μπορω να σου κυκλώσω εγώ. Στοίχημα οτι η πλειοψηφια δεν θα ειναι καν μαθητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:10
Έ, τώρα μή με κάνεις να σου κυκλώνω έναν έναν τους τύπους και τις τύπισσες που εμφανώς είναι πάνω από 60.
ετσι θα ειναι το μελλον
κοκκινισμενοι σβερκοι απο τις φαπες κ κλαμα
θα μαθετε πως ειστε οι χαζοι του χωριου - του τελευταιου που αντιστεκεται απο ηλιθιοτητα στην λογικη ενω το ψοφιμι του κομθουνισμου σαπιζει μεσα στη βρωμα του
ειναι βαρια η μπουτζα του Επαλαvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25Κάτω δεν είμαστε ανθυποούγκανοι γενικότερα, αλλά άλλο θέμα αυτο. Δεκτον οτι ειναι παοκτσήδες, αλλά αν περιοριζόταν μονο σε παοκτσήδες η φάση, όλο και καποιος με παοκτσίδικη φανελα (ασπρομαυρη) θα κυκλοφορουσε εκει μεσα. Η μαυρίλα δηλωνει περισσότερο μαύρο φασισμό μάλλον, παρά μόνο πάοκ. Ή για την ακριβεια, "κρύβομαι γιατι ειμαι ενας γηπεδικός ποινικός και δεν εχω τα αρχίδια να παω να κολλησω μαγκιά χωρις φουτερ και κουκούλα". Οι άλλοι τουλαχιστον εχουν τις αρχιδαρες να πάνε με τα πρόσωπά τους και να στοχοποιηθούν, και να 'χετε εσεις μετά να "μετράτε γέρους στο πλήθος".Sid Vicious έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:19Πιτσιρικαδες σχολειου ειδικα Δυτικης Θεσσαλονικης στα μαυρα ειναι σε συντριπτικο ποσοστο (ΠΑΟΚ αφου). Εκει κατω δεν ξερω πως ντυνεστεvantono έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:09 Επισης, ειναι το μόνο σχολείο που βλέπω, που όλοι οι "μαθητές" εντελώς τυχαίως είναι μαυροντυμένοι και κουκουλοφόροι![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Beria έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25 Όταν επί πολλά χρόνια ως άκρα αριστερά έχεις βυθιστεί στα μικροαστικά σαχλαμαρικια του βιγκανισμου και του αντιματσο, σε δέρνουνε για πλάκα 16χρονα χουλιγκανακια.
Καλά να πάθουν
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
Μην παιρνεις και βαρύ όρκο για το 16χρονοι. Καθολου απιθανο να ειναι και ενηλικοι εξωσχολικοι στην πλειοψηφία τους, που μαζεύονται συντονισμένα για μανούρα.Beria έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25 Όταν επί πολλά χρόνια ως άκρα αριστερά έχεις βυθιστεί στα μικροαστικά σαχλαμαρικια του βιγκανισμου και του αντιματσο, σε δέρνουνε για πλάκα 16χρονα χουλιγκανακια.
Καλά να πάθουν
- Otto Weininger
Και όταν δεν ήταν έτσι, αλλά πιο μπρουταλ και πιο προστατευμένοι (πχ στα 80s) οποτε το παρακαναν, το μενου είχε Κενταυρους, Ρέιτζερς και "ροζ μπαλέτα".Beria έγραψε: 29 Σεπ 2021, 10:25 Όταν επί πολλά χρόνια ως άκρα αριστερά έχεις βυθιστεί στα μικροαστικά σαχλαμαρικια του βιγκανισμου και του αντιματσο, σε δέρνουνε για πλάκα 16χρονα χουλιγκανακια.
Καλά να πάθουν
Πάντα έτσι είναι τα ακροαριστερα τάγματα. Είτε πολλοί σε ελάχιστους, είτε με την προστασία των ΜΑΤ και την κλάψα στα κανάλια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 2 Απαντήσεις