Still, σε έχω ρωτήσει 2 φορές μέχρι τώρα, εφόσον από κεχρί είσαι χορτάτος, γιατί βγάζεις τόση χολή με τις γυναίκες κι απάντηση δεν έχω πάρει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2019, 16:17 Η πράξη είναι όμορφη κανείς δε διαφωνεί.
Η πλευρά του όχι όμως αναφέρει παραδείγματα που αφήνουν να εννοηθεί οτι δεν ειναι και η πιο όμορφη. Αυτό εξετάζουμε.
Για παράδειγμα ποια στιγμή δίνει μεγαλύτερη ευφορία; Η στιγμή που τον βάζεις σε αυτή που θες ή που κλείνεις μια συμφωνία over 1m;
Ο Ντάζε θά σούλεγε ότι η χρησιμότητα τού 1m είναι νά τό φάς μέ τίς ΜΟΥΝΑΡΕΣ.....
Εν μέρει σωστό.... ...
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Eθνικοκοινωνιστης
που βλεπεις τι χολη, αφου δεν μπορεις να φτασεις τα δικα μας υψη (οχι απαραιτητα κακο)Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:16Still, σε έχω ρωτήσει 2 φορές μέχρι τώρα, εφόσον από κεχρί είσαι χορτάτος, γιατί βγάζεις τόση χολή με τις γυναίκες κι απάντηση δεν έχω πάρει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα μισά σου ποστ περίπου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:21που βλεπεις τι χολη, αφου δεν μπορεις να φτασεις τα δικα μας υψη (οχι απαραιτητα κακο)Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:16Still, σε έχω ρωτήσει 2 φορές μέχρι τώρα, εφόσον από κεχρί είσαι χορτάτος, γιατί βγάζεις τόση χολή με τις γυναίκες κι απάντηση δεν έχω πάρει.![]()
Σε έτσουξε έτσι;
Συν ότι μου έχει υποσχεθεί πως θα μου πει πως εγινε μγτοου και ακόμη δεν έχει εκπληρώσει την υπόσχεσή τουGherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:16Still, σε έχω ρωτήσει 2 φορές μέχρι τώρα, εφόσον από κεχρί είσαι χορτάτος, γιατί βγάζεις τόση χολή με τις γυναίκες κι απάντηση δεν έχω πάρει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν του καθόταν ούτε σαρανταποδαρούσα;;Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:28Συν ότι μου έχει υποσχεθεί πως θα μου πει πως εγινε μγτοου και ακόμη δεν έχει εκπληρώσει την υπόσχεσή τουGherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:16Still, σε έχω ρωτήσει 2 φορές μέχρι τώρα, εφόσον από κεχρί είσαι χορτάτος, γιατί βγάζεις τόση χολή με τις γυναίκες κι απάντηση δεν έχω πάρει.
- Eθνικοκοινωνιστης
τι να με τσουξει,οτι δεν μπορειτε να φτασετε τα δικα μας υψη?
προσπαθηστε περισσοτερο
προσπαθηστε περισσοτερο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eιναι γνωστο οτι καθε ρυακι πριν κατσει να το πηδηξεις,περναει πρωτα απο κοσκινο τις αποψεις σου.Ερμής έγραψε: 13 Δεκ 2019, 21:15 Εθνι ξέρεις πως με αυτές τις απόψεις δε πηδάς ούτε ρυάκι μετά από βροχή
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
μια απορία.αυτή την μαλακία την έχετε δει όλοι όλη?
- Dwarven Blacksmith
Η κουλτούρα του ενός είναι το καλτ του άλλου, μπούμερς.
μαλάκα όλες οι σκηνές ίδιες με 2-3 τουρέδες να φτύνουν μπινελίκια.δεν παλεύεται
- Eθνικοκοινωνιστης
αγνη red pill γνωση
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα