250δρχ ο Μπλέκ; εγώ θυμάμαι τα μάλπορο 52δρχ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Τι 250 δρχ;
Στην εποχή μου αγοράζαμε το Μπλεκ ( την Μάχη, και το Κρανος) για 3- 4 Δρχ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
καλά θυμάσαι
τα αυτοκόλλητα με τη νέα τιμή μπορεί να μπήκαν και 10 χρόνια μετά το 1984 (ΟΑ Λος Άντζελες)
τότε οι εκδοτικοί δεν πολτοποιούσαν, κράταγαν στοκ και τα ξανάβγαζαν ή τα σπρώχναν μαζικά σε κεντρικά περίπτερα και κέντρα τύπου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ναι παίζει, περίπου 15-20δρχ είχε.Tarkovsky έγραψε: 12 Οκτ 2018, 19:52καλά θυμάσαι
τα αυτοκόλλητα με τη νέα τιμή μπορεί να μπήκαν και 10 χρόνια μετά το 1984 (ΟΑ Λος Άντζελες)
τότε οι εκδοτικοί δεν πολτοποιούσαν, κράταγαν στοκ και τα ξανάβγαζαν ή τα σπρώχναν μαζικά σε κεντρικά περίπτερα και κέντρα τύπου
the end
Ρε λαμογια ποτε παιρνατε Μπλεκ; Δεν θυμαμαι καθολου τιμες περιοδικων.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
γω δεν αγόραζα Μπλεκ, το αντάλλαζα με τα αγόρια για Μανίνα-ΚατερίναNostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:14 Ρε λαμογια ποτε παιρνατε Μπλεκ; Δεν θυμαμαι καθολου τιμες περιοδικων.
αλλά πάνω-κάτω ίδια τιμή είχανε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Και Μπλεκ και Όμπραξ και ΖαγκόρNostalgia έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:14 Ρε λαμογια ποτε παιρνατε Μπλεκ; Δεν θυμαμαι καθολου τιμες περιοδικων.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κανείς δεν είπε την αρχαιότερη Μικρή Λουλού.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 12 Οκτ 2018, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mανινα κατερινα κλπ διαβαζε η αδερφη μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το 1983 τα εισαγωγης ειχαν 36 δραχμες δεν υπαρχει περιπτωση το μπλεκ να ειχε 250 μπορει να ειναι σρκετα αργοτερα κοπια απο μοναστηρακι,εμεις σγοραζαμε μεταχειρισμένα.
Το 1983 έπαιρνα το Μάτζικ Μπας για Άμστερνταμperseus έγραψε: 12 Οκτ 2018, 20:39 Το 1983 τα εισαγωγης ειχαν 36 δραχμες δεν υπαρχει περιπτωση το μπλεκ να ειχε 250 μπορει να ειναι σρκετα αργοτερα κοπια απο μοναστηρακι,εμεις σγοραζαμε μεταχειρισμένα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και γιατί τα αγόρια διάβαζαν Μπλεκ και τα κορίτσια Κατερίνα;
Μήπως τα υποχρέωνε η κοινωνία; Γιατί οι ανώμαλοι λένε ότι δεν υπάρχουν φύλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις